czupurek 26.01.2004 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 Gratulacje dla księgowej - od lutego na nowym. suuuuuuuuper http://obrazki.babiniec.pl/Nowy%20Rok/fajerwerk.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 26.01.2004 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 A propos monopolu, to dostałam rachunek za energię na budowie, a właściwie to chyba za posiadanie skrzynki, bo: stan poprzedni 28 kW stan bieżący 28 k do zapłaty 78,90. Fajne co? Zero zużycia a fakturka jest. A co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 26.01.2004 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 SP pracuję tam skąd masz tą fakturę. niestety jej wysokość wynika z opłat stałych: za przesył dla PSE (Polskie Sieci Energetyczne) i abonamentu. Ale nic się nie da zrobić. Ja na pierwszej f-rze miałam 7 kw zużycia, a do zapłaty 97 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 26.01.2004 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 Dzięki - no fakt - od lutego, a miało być na wigilię Jak byśmy sprzedali mieszkanie to była by większa motywacja - a tak to sami widzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.01.2004 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 Teska - to może następnym razem - ale wtedy to już z noclegiem, bo nie będziemy przecież po drineczku taki kawał świata auteczkiem zasuwać Miłego dnia i tygodnia - u mnie dzisiaj Matki Boskiej Pieniężnej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 26.01.2004 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 Czupurek - skoro tam pracujesz to trochę Cię przepytam.Chcę przejść z prądu budowlanego na zwykły, koleżanka która poszła załatwiać to samo musi jeszcze zrobić mapki z przyłączem energetycznym?Będzie ją to kosztowało coś ok. 500 zł - nie wiesz o co chodzi, nie wystarczy sama inwentaryzacja powykonawcza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 26.01.2004 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 księgowa - mówisz sprzedać mieszkanie i będzie większa motywacja. może coś w tym jestJa sprzedałam swoje w grudniu, w sobotę wyprowadzka. motywację może i mam, tylko pogoda jej nie ma i trochę spowalnia prace no i zmuszona jestem iść do rodziny na te 3 m-ce conajmniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 26.01.2004 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 Czupurek - a co mam zrobić, żeby przejść z prądu budowlanego na zwykły? Jestem zameldowana. Prąd mam, umowę ma - co jeszcze? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 26.01.2004 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 księgowa - moja koleżanka miała to samo, bo w rejonie twierdzili, że nie ma aktualnych warunków technicznych (ważność 2 lata) i opisu technicznego instal. wewn. wraz z rzutami. więc za nim zmieniła taryfę musiała wszystko uaktualnić. w razie trudności nie wiem czy nie lepiej zagonić swojego elektryka do załatwienia sprawy. z racji ciągłych kontaktów z rejonem załatwiają sprawy bez problemów.słówko wyjaśnienia: na prądzie znam się tak jak pozostałe kobitki, siedzę sobie za biureczkiem w centrali i dyryguję analizami i controllingiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 26.01.2004 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 Joasia Jasia - jak pisałam wyżej: ważne warunki i projekt instalacji wew. Oczywiście do tego wniosek (dostępny na miejsu lub w internecie) i akt własności.Chociaż przed sek. rozmawiałam z kobietą z rejonu i wiecie co można zgłupieć. kobieta nie uważa, że potrzebne warunki (?!) kazała złożyć wniosek + akt własności i ew. poprosi o mapkę gdyby nie mieli u siebie.uh... ale mi się dostanie za energetykę. jakby coś to piszcie na priv i będziemy dzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 26.01.2004 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 Czupurek: wieści sa bardzo różne. Mi pani na literkę R. z informacji kazała dostarczyć:1.pozwolenie na użytkowanie budynku LUB zgłoszenie o zakończeniu budowy2.odebrane przyłącze - protokół sporządzony przez inspekcję energetyczną3. Ważne (młodsze niż 2 lata) warunki energ.5. Akt notarialny6. Dowód osobisty Już sama nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 26.01.2004 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 Jestem na czacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 26.01.2004 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 no to strasznewychodzi na tam, że każdy sobie rzepkę skrobiewięc ja zrobię jak mówiłam wyżej, poślę swojego elektryka żeby to za mnie załątwił lub wykorzystam stanowisko i... zrobię im kontrolę (hi, hi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 26.01.2004 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 tak fajnie być na czacie. ja sobie mogę poczatować ale co najwyżej pod drzwiami. nie mam dostępu buuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 26.01.2004 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 Też mam problemy z wejściem na czat. Czupurek - nikt nie ma pretensji - też uruchomię swoje znajomości i zobaczymy co wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 26.01.2004 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 czy widzicie to co ja? właśnie zmienił mi się status. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.01.2004 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 czupurek: gratulacje, forumowicz, to brzmi dumniejeszcze raz gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 26.01.2004 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 praojciec czuwa, jak zawszedzięki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.01.2004 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 Może nie widać praojca.. ale on dobrze wie co się dzieje w jego stadku...tak więc bądźcie czujni, albowiem nie znacie dnia ni godziny kiedy praojciec sie pojawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 26.01.2004 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 Brawo Czupurek!!! Jeszcze moment i następne zaszczyty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts