monka 28.06.2006 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Kostendorf ściągnęłam od Kościana i dodałam końcówkę dorf Nie wiem co mi z tego wyszło, może niech Maggie przetłumaczy to ja chyba zamieszkam w Gutesburgu nawet nie wiesz gdzie będziesz mieszkał Daber kochanieńki, Daber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharky 28.06.2006 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 nawet nie wiesz gdzie będziesz mieszkał Daber kochanieńki, Daber wiem o tym, ale Daber to taka nudna nazwa Gutesburg brzmi o wiele ciekawiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.06.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 wiem o tym, ale Daber to taka nudna nazwa Gutesburg brzmi o wiele ciekawiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 28.06.2006 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 witam grupę, do szydas : jakie są prognozy co do terminu otrzymania pozwolenia? Czy jeśli będę miała uzgodnione projekty przyłączy u dostawców mediów to czy także muszę złożyć dokumentację na ZUD ? A gdzie ten ZUD się mieści i może masz/macie jakiś telefon kontaktowy? pozdrawiam Marta ponawiam pytanie już odpowiadam. Prognozy niepewne, ale może ten tydzień ZUD obowiązkowy, jeżeli końcówki mediów masz poza działką. ZUD zbiera się co jakieś 2 tygodnie w starostwie, nie wiem dokładnie gdzie, bo nam papiery architekt woził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 28.06.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Co do poruszanego wcześniej tematu odnośnie obudowy komina systemowego z klinkierówki i po rozmowach z wieloma osobami odradzono nam to uczynić ze względu na wielkość komina, który w dłuższym boku ma 2,4m powyżej dachu, płytki przy tej wielkości też odradzona i stanęło na cegłach połówkowych, niestety 90 groszy za ciecie cegieł a trochę ich jest a że jednostronne to druga połowa zmarnowana. I co teraz robić dzióbek, a nie możecie kupić gotowych połówek cegieł? Wiele firm ma takie w ofercie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 28.06.2006 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Co do poruszanego wcześniej tematu odnośnie obudowy komina systemowego z klinkierówki i po rozmowach z wieloma osobami odradzono nam to uczynić ze względu na wielkość komina, który w dłuższym boku ma 2,4m powyżej dachu, płytki przy tej wielkości też odradzona i stanęło na cegłach połówkowych, niestety 90 groszy za ciecie cegieł a trochę ich jest a że jednostronne to druga połowa zmarnowana. I co teraz robić dzióbek, a nie możecie kupić gotowych połówek cegieł? Wiele firm ma takie w ofercie.... właśnie ostatnio w hurtowni cos mi wspomnieli o połówkowych cegłach klinkierowych ,nie wgłebiałam sie w temat ale teraz mnie ciekawi czy faktycznie stosował ktos takie i w jakim celu-wiem ,że na komin ale dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 28.06.2006 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Witam wszystkich . Odcielo mnie od swiata 2 dni bez telefonu stacjonarnego, neta Ale dziwnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 28.06.2006 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 agama masz priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 28.06.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Agnieszka 1-czy brałaś tez rolety zew.w eko-domu-ie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 28.06.2006 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Klaus widzę że jesteś a nic nie piszesz? Co u ciebie? wyjaśniło się już co z fundamentami Rozbieramy wszystko do samych ław. Masakra - współczuję. Co z kosztami ?? Udało się znaleźć przyczynę/winnego ?? To cała historia ale powiem tak. Nie ja zawiniłem więc nie ja będę płacił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 28.06.2006 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Agnieszka 1-czy brałaś tez rolety zew.w eko-domu-ie Narazie nie bralam ale jesli bede brac to napewno tam i tylko przez Pana Bogdana Tymofijewicza ( mam juz zaufanie do Niego ). Wlasnie zamowilismy u Bogdana T. bramę przesuwną i furtkę Wiśniowskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 28.06.2006 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Agnieszka 1-czy brałaś tez rolety zew.w eko-domu-ie Narazie nie bralam ale jesli bede brac to napewno tam i tylko przez Pana Bogdana Tymofijewicza ( mam juz zaufanie do Niego ). Wlasnie zamowilismy u Bogdana T. bramę przesuwną i furtkę Wiśniowskiego. no ja -my właściwie na 90% zdecydowaliśmy sie na okna w kol.orzecha ale niestety nie maja wtym kolorze bramy garażowej szukam w innym miejscu,rolety weżmiemy bo na zime trzeba cos dać na okna(alarm lub rolety) a reszta ogrodzenia tez wisniowskiego?napisz jakiej wielkosci ta brama i furtka i tak mniej wiecej ile tzreba mieć kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 28.06.2006 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Agnieszka 1-czy brałaś tez rolety zew.w eko-domu-ie jeśli mogę podpowiedzieć - braliśmy do mieszkania rolety w firmie SPIN - pełen profesjonalizm, niezła cena. Teraz pewnie też weźmiemy od nich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 28.06.2006 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Klaus widzę że jesteś a nic nie piszesz? Co u ciebie? wyjaśniło się już co z fundamentami Rozbieramy wszystko do samych ław. Masakra - współczuję. Co z kosztami ?? Udało się znaleźć przyczynę/winnego ?? To cała historia ale powiem tak. Nie ja zawiniłem więc nie ja będę płacił. pieniądze to jedna spawa, a czas to druga. W końcu ustali się, kto ma zapłacić, ale ile to będzie trwać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 28.06.2006 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Agnieszka 1-czy brałaś tez rolety zew.w eko-domu-ie jeśli mogę podpowiedzieć - braliśmy do mieszkania rolety w firmie SPIN - pełen profesjonalizm, niezła cena. Teraz pewnie też weźmiemy od nich... czy to moze firma która ma drzwi garazowe KRISPOL-gdzies koło Kołbaskowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 28.06.2006 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Klaus widzę że jesteś a nic nie piszesz? Co u ciebie? wyjaśniło się już co z fundamentami Rozbieramy wszystko do samych ław. Masakra - współczuję. Co z kosztami ?? Udało się znaleźć przyczynę/winnego ?? To cała historia ale powiem tak. Nie ja zawiniłem więc nie ja będę płacił. Cieszę się choć rzeczywiście czasu i nerwów już nie cofniesz. Pogadamy sobie on-line. Pewnie teraz będziesz częściej na budowie jak ruszy więc i bedzie okazja się spotkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 28.06.2006 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Agnieszka 1-czy brałaś tez rolety zew.w eko-domu-ie Narazie nie bralam ale jesli bede brac to napewno tam i tylko przez Pana Bogdana Tymofijewicza ( mam juz zaufanie do Niego ). Wlasnie zamowilismy u Bogdana T. bramę przesuwną i furtkę Wiśniowskiego. no ja -my właściwie na 90% zdecydowaliśmy sie na okna w kol.orzecha ale niestety nie maja wtym kolorze bramy garażowej szukam w innym miejscu,rolety weżmiemy bo na zime trzeba cos dać na okna(alarm lub rolety) a reszta ogrodzenia tez wisniowskiego?napisz jakiej wielkosci ta brama i furtka i tak mniej wiecej ile tzreba mieć kasy My mamy orzech okna, brama garazowa u nas moze odbiegac nieco kolorem bo garaz mamy wolnostojacy. Bramy maja w roznych wzorach i wielkosciach. Nasza to wzor EKO wielkosc 350 x 145 cm , ocynkowana bez napedu - kosztuje 1683 zl.brutto. Taka tylko mniejsza 350 x 120 kosztuje 1400zl. Jesli chcesz malowana a nie ocynkowana to doplata jakies 500zl - to w zaleznosci od koloru i wielkosci bramy. Za naped do bramy doplacisz jakies 1000zl. Furtka - tez ocynk, EKO - wielkosc 100x145 kosztuje ok. 400zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 28.06.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Agnieszka 1-czy brałaś tez rolety zew.w eko-domu-ie jeśli mogę podpowiedzieć - braliśmy do mieszkania rolety w firmie SPIN - pełen profesjonalizm, niezła cena. Teraz pewnie też weźmiemy od nich... W SPIN-ie brala kolezanka brame przesuwna wlasnie ale 3 lata temu jakies. Sa bardzo z niej zadowoleni. DO SPIN-u dzwonilismy ale juz bram nie robią .Rolety tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 28.06.2006 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Agnieszka 1-czy brałaś tez rolety zew.w eko-domu-ie jeśli mogę podpowiedzieć - braliśmy do mieszkania rolety w firmie SPIN - pełen profesjonalizm, niezła cena. Teraz pewnie też weźmiemy od nich... czy to moze firma która ma drzwi garazowe KRISPOL-gdzies koło Kołbaskowa? eee, warsztat mają w Kurowie, czyli koło Kołbaskowa.. czyli to oni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 28.06.2006 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Agnieszka 1-czy brałaś tez rolety zew.w eko-domu-ie jeśli mogę podpowiedzieć - braliśmy do mieszkania rolety w firmie SPIN - pełen profesjonalizm, niezła cena. Teraz pewnie też weźmiemy od nich... czy to moze firma która ma drzwi garazowe KRISPOL-gdzies koło Kołbaskowa? eee, warsztat mają w Kurowie, czyli koło Kołbaskowa.. czyli to oni. Maja biuro chyba na Jagiellonskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts