Miraśka 28.06.2006 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Agnieszka1a nie masz jakis fotek swoich okienek ,żeby sie pochwalic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka 28.06.2006 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Agnieszka 1-czy brałaś tez rolety zew.w eko-domu-ie jeśli mogę podpowiedzieć - braliśmy do mieszkania rolety w firmie SPIN - pełen profesjonalizm, niezła cena. Teraz pewnie też weźmiemy od nich... czy to moze firma która ma drzwi garazowe KRISPOL-gdzies koło Kołbaskowa? eee, warsztat mają w Kurowie, czyli koło Kołbaskowa.. czyli to oni. Maja biuro chyba na Jagiellonskiej SPIN ma biuro na pl. Batorego ula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek i Ania 28.06.2006 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Pytanie za 100 punktów gdzie załatwić (kupic, wypożyczyć) barak dla pracowników na budowę ? Ile to może kosztować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 28.06.2006 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Agnieszka1a nie masz jakis fotek swoich okienek ,żeby sie pochwalic musialabym poszperac wyslij mi maila na priv, znajde fotke to przesle Jacek i Ania - kupic mozna uzywany - w kontaktach sa ogloszenia. Kosztowac moze roznie - nasz np. kosztowal 1000zl Pamietam ze przyczepy kemoingowe byly po 500. Mozna zbic jakas kanciape jak nie maja tam ludki spac. Za nowy zabulisz niezla kase okna bys juz za to miala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 28.06.2006 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Agnieszka1, a twój mąż nie odbiera telefonu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 28.06.2006 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Chociaz na forum w ogloszeniach widzialam gdzies baraki blaszane za 1400 zl z montazem i transportem ale to nie byl szczecin, a moze na terenie kraju dowoza ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 28.06.2006 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Agnieszka1, a twój mąż nie odbiera telefonu..... a to ....... 507 124 788 taki? probuj, szlifuje jakas sciane - moze nie slyszy. dzwonilam - mowi ze moze wlasnie z kims rozmawial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 28.06.2006 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Agnieszka1, a twój mąż nie odbiera telefonu..... a to ....... 507 124 788 taki? probuj, szlifuje jakas sciane - moze nie slyszy. dzwonilam - mowi ze moze wlasnie z kims rozmawial no że tez nic bez znajomości załatwić nie mozna, nawet rozmowy telefonicznej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 28.06.2006 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 cos namieszalam, jakis swoj post skasowalam ale nie wiem ktory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 28.06.2006 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 O mamo miraśka - dom jest przepiękny ale zostawia malo miejsca na pisanie Słuchajcie chcę kupić dla syna placyk zabaw drewniany - nie wiecie gdzie takie cudo szukac? na allegro widzialam, fajne facet ma w Gorzowie Wlkp. 600 zl juz mialam zamawiac ( syn dostal kase od dziadkow ) ale doczytalam sie ze to bez drzewa - sam slizg, hustawka, drabinka i elementy mocujace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 28.06.2006 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 im bardziej zmniejszamy domek tym bardziej jest niewyrazny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 28.06.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 im bardziej zmniejszamy domek tym bardziej jest niewyrazny miraśka, to zmniejsz go, a w podpisie daj link do całego projektu, będzie można pooglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 28.06.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 im bardziej zmniejszamy domek tym bardziej jest niewyrazny Bardzo fajny projekcik Ciekawe jak bedzie wygladal w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 28.06.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Za to elektryka kurde trafilismy do bani jestem na niego wsciekla, wczoraj sie z nim pozarlam przez tel. az rzucił sluchawke Nieslowny, nieterminowy, zero kontaktu, nie odbiera telefonow ,przemądrzały - do bani! Jeszcze kogo polecam to plytkarz - dalam na liste, tez jestesmy z niego zadowoleni. Nie ma to jak dobra ekipa, kurcze bez nerwacji, pieknie ,szybko i przyjemnie Agnieszka, daj go na listę z . Przyda sie bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 28.06.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Proszę oglądać aktualne zdjęcia mojego nowego domku. Ale weszły tylko 2 i nie ma pamięci Józia, ło matko! Co Ty trzymasz na ganku, że domek Ci się tak mocno przechylił (na tym pierwszym zdjęciu)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 28.06.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 im bardziej zmniejszamy domek tym bardziej jest niewyrazny No i dlatego nie należy przesadzac z tym małym metrażem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 28.06.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 A ja sie zastanawiam czy domowic aneks do podwujnego garazu + wiecej miejsca rowniez na mebelki ogrodowe - koszty ,czas czy aby potrzebny jak bedzie lepsze auto to jedno drugie i tak bedzie starsze i zawsze mozna wiate sama juz nie wiem Oczywiscie mezowi sie marzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 28.06.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 A ja sie zastanawiam czy domowic aneks do podwujnego garazu + wiecej miejsca rowniez na mebelki ogrodowe - koszty ,czas czy aby potrzebny jak bedzie lepsze auto to jedno drugie i tak bedzie starsze i zawsze mozna wiate sama juz nie wiem Oczywiscie mezowi sie marzy Jesli macie kase i uwazacie ze macie za malo miejsca na pierdoly - robcie, pomieszczen gospodarczych nigdy za wiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 28.06.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Za to elektryka kurde trafilismy do bani jestem na niego wsciekla, wczoraj sie z nim pozarlam przez tel. az rzucił sluchawke Nieslowny, nieterminowy, zero kontaktu, nie odbiera telefonow ,przemądrzały - do bani! Jeszcze kogo polecam to plytkarz - dalam na liste, tez jestesmy z niego zadowoleni. Nie ma to jak dobra ekipa, kurcze bez nerwacji, pieknie ,szybko i przyjemnie Agnieszka, daj go na listę z . Przyda sie bardzo. A dam, dam, musze pomyslec o dobitnym zdaniu, co by sie nie rozpisywac lecz lapidarnie ujac co mysle . Wlasciwie wiesz co? - to by chyba mowilo samo za siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 28.06.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 A ja sie zastanawiam czy domowic aneks do podwujnego garazu + wiecej miejsca rowniez na mebelki ogrodowe - koszty ,czas czy aby potrzebny jak bedzie lepsze auto to jedno drugie i tak bedzie starsze i zawsze mozna wiate sama juz nie wiem Oczywiscie mezowi sie marzy Jesli macie kase i uwazacie ze macie za malo miejsca na pierdoly - robcie, pomieszczen gospodarczych nigdy za wiele. to jeszcze zależy, czy macie dużą działkę. bo jeśli tak to można w przyszłości pomyśleć o budowie wolnostojącego garażu, który pełniłby funkcję pomieszczenia gospodarczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts