monka 29.06.2006 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 jeśli to nie tajemnica to ile kosztował tynk na domek? Monka Tynk brałam w op. 15kg i kosztował ok. 120 zł/wiadro Wydajność praktyczna u mnie - 1,25kg/m2. I oczywiście trzeba zagruntować podkładem. Podkładu wyszło mi na cały dom 6 wiader. dzięki, muszę policzyć z grubsza ile to u mnie wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.06.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 no i w koncu.... witam wszystkich...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.06.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 dzieki, ale murowany już odpada, tylko gdzieś wlaśnie wyczytalam, ze mozna wziąść tańszy rondo plus i w razie decyzji o kotle kondensacyjnym włożyć kwasówke, tylko ze różnica między rondem a avantem wynosi tylko400 zł - to chyba rura kwasówka będzie drozsza witam. A dlaczego murowany odpada? My wlasnie mamy taki przy planowanym kotle kondensacyjnym. ula no wlasnie...dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 29.06.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Witam OGŁASZAM WIĘC iż na dzisiejszej sesji Rady Gminy została zatwierdzona zmiana w planie zagospodarowania przestrzennego dla Bezrzecza, a co za tym idzie .................... MOŻEMY BUDOWAĆ SWÓJ DOM JEDNORODZINNY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 29.06.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Witam OGŁASZAM WIĘC iż na dzisiejszej sesji Rady Gminy została zatwierdzona zmiana w planie zagospodarowania przestrzennego dla Bezrzecza, a co za tym idzie .................... MOŻEMY BUDOWAĆ SWÓJ DOM JEDNORODZINNY. Huuuurrra! http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/e035.gifhttp://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/e035.gifhttp://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/e035.gif wiedziałam że to tylko formalność ale podświadomie trochę się bałam...nawet śniła mi sie dzisiaj ta sesja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 29.06.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Witam OGŁASZAM WIĘC iż na dzisiejszej sesji Rady Gminy została zatwierdzona zmiana w planie zagospodarowania przestrzennego dla Bezrzecza, a co za tym idzie .................... MOŻEMY BUDOWAĆ SWÓJ DOM JEDNORODZINNY. SUPER !!!!!!!!!! BRAWO !!!!!!!!!!! NO TO PIJEMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka 29.06.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Witam OGŁASZAM WIĘC iż na dzisiejszej sesji Rady Gminy została zatwierdzona zmiana w planie zagospodarowania przestrzennego dla Bezrzecza, a co za tym idzie .................... MOŻEMY BUDOWAĆ SWÓJ DOM JEDNORODZINNY. CIESZYMY SIE RAZEM Z TOBĄ!!!! prawie niewykonalne, a sie udało:-) chyba najlepszy prezent na okrągłą rocznicę ślubu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek i Ania 29.06.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Witam wszytkich i gratulacje Tomdyna. Inaczej być nie mogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 29.06.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Witam OGŁASZAM WIĘC iż na dzisiejszej sesji Rady Gminy została zatwierdzona zmiana w planie zagospodarowania przestrzennego dla Bezrzecza, a co za tym idzie .................... MOŻEMY BUDOWAĆ SWÓJ DOM JEDNORODZINNY. no to jest pretekst do spotkania forumowego, czyż nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.06.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Witam OGŁASZAM WIĘC iż na dzisiejszej sesji Rady Gminy została zatwierdzona zmiana w planie zagospodarowania przestrzennego dla Bezrzecza, a co za tym idzie .................... MOŻEMY BUDOWAĆ SWÓJ DOM JEDNORODZINNY. GRATULACJE!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek i Ania 29.06.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Pozwolenie jest, dziennik budowy dzisiaj odebrany. Tearaz prąd, woda, kontener i fachmani wchodzą. Ciekawe ile czasu to zajmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 29.06.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 chyba najlepszy prezent na okrągłą rocznicę ślubu No właśnie Tomadyna! Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy, żebyście z żonką w dobrym zdrowiu jeszcze wiele takich rocznic wspólnie przeżyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.06.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Witam OGŁASZAM WIĘC iż na dzisiejszej sesji Rady Gminy została zatwierdzona zmiana w planie zagospodarowania przestrzennego dla Bezrzecza, a co za tym idzie .................... MOŻEMY BUDOWAĆ SWÓJ DOM JEDNORODZINNY. no to jest pretekst do spotkania forumowego, czyż nie? PEWNIE!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 29.06.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Witam OGŁASZAM WIĘC iż na dzisiejszej sesji Rady Gminy została zatwierdzona zmiana w planie zagospodarowania przestrzennego dla Bezrzecza, a co za tym idzie .................... MOŻEMY BUDOWAĆ SWÓJ DOM JEDNORODZINNY. SUPER !!!! Nie ma to jak wygrana wojna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 29.06.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Witam OGŁASZAM WIĘC iż na dzisiejszej sesji Rady Gminy została zatwierdzona zmiana w planie zagospodarowania przestrzennego dla Bezrzecza, a co za tym idzie .................... MOŻEMY BUDOWAĆ SWÓJ DOM JEDNORODZINNY. Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 29.06.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Wodociagi kazaly mi poczekac jeszcze 2 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 29.06.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 aha...czy twoja slubna to ma dzis tez imieninki????jesli tak to zyczonka przekaz no pewnie. dzięki przekażę. dla twojej też ślę życzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 29.06.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 [ Józiu super domek wam wyszedł.... a jak kafle przy kominku??? Teska kafli jeszcze nie ma, bo są pilniejsze wydatki, ale kominek będzie z kafli w trochę późniejszym terminie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 29.06.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 no i gratulki dla BEZRZECZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 29.06.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Pomocy Jesli wodociag jest pobudowany i wlasnoscia sprzedajacego dzialki (mam na akcie notarialnym ze mage sie podlaczyc ) a wodociagi kreca ze mnie nie podlacza bo wlasciciel nie przekazal im wodociagu co zrobic Kurw... oni pracuja jak za komuny nawet telefonow nie chca odbierac .. sorki ale mi chyba nerwy puszczaja no to kreca.....bo jak my robilismy zasada byla prosta...puszcza wode w swoj wodociag......no chyba ze juz sie pozmienialo I co z tym fantem zrobic mam zadzwonic jeszcze o 13 i juz sie denerwoje u mnie było podobnie i robiłam podłączenie na swój koszt z sąsiadem i narazie bedziemy rozliczać się z prezesem spółdzielni, która sprzedawała działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts