dzióbek 29.06.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Witam OGŁASZAM WIĘC iż na dzisiejszej sesji Rady Gminy została zatwierdzona zmiana w planie zagospodarowania przestrzennego dla Bezrzecza, a co za tym idzie .................... MOŻEMY BUDOWAĆ SWÓJ DOM JEDNORODZINNY. Super GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 29.06.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 dzieki, ale murowany już odpada, tylko gdzieś wlaśnie wyczytalam, ze mozna wziąść tańszy rondo plus i w razie decyzji o kotle kondensacyjnym włożyć kwasówke, tylko ze różnica między rondem a avantem wynosi tylko400 zł - to chyba rura kwasówka będzie drozsza witam. A dlaczego murowany odpada? My wlasnie mamy taki przy planowanym kotle kondensacyjnym. ula no wlasnie...dlaczego? ponieważ z wykonawcą umawialismy sie na systemowe, więc cena niższa, a po drugie zaczął sie etap stropów więc trochę za póżno na murowany, a w pośpiechu murowanie to nie za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 29.06.2006 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Dziekuję serdecznie Wszystkim. Teraz ostro zabieram się do roboty. Przynajmniej papierkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 29.06.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 dzieki, ale murowany już odpada, tylko gdzieś wlaśnie wyczytalam, ze mozna wziąść tańszy rondo plus i w razie decyzji o kotle kondensacyjnym włożyć kwasówke, tylko ze różnica między rondem a avantem wynosi tylko400 zł - to chyba rura kwasówka będzie drozsza witam. A dlaczego murowany odpada? My wlasnie mamy taki przy planowanym kotle kondensacyjnym. ula no wlasnie...dlaczego? ponieważ z wykonawcą umawialismy sie na systemowe, więc cena niższa, a po drugie zaczął sie etap stropów więc trochę za póżno na murowany, a w pośpiechu murowanie to nie za bardzo a tak pozatym ładny Wasz Dudek na żywo:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 29.06.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Teska, u ciebie elektrykę robił p. Struzik. Tylko wewnątrz czy przyłącze też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 29.06.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Witam OGŁASZAM WIĘC iż na dzisiejszej sesji Rady Gminy została zatwierdzona zmiana w planie zagospodarowania przestrzennego dla Bezrzecza, a co za tym idzie .................... MOŻEMY BUDOWAĆ SWÓJ DOM JEDNORODZINNY. no to gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 29.06.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 no i gratulki dla BEZRZECZA Dołączam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 29.06.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Dziekuję serdecznie Wszystkim. Teraz ostro zabieram się do roboty. Przynajmniej papierkowej Obejrzałam projekt. Kawał domu chcesz wybudować. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 29.06.2006 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 a tak pozatym ładny Wasz Dudek na żywo:lol: dzięki goście byli a ja nic nie wiem ??? chyba za cicho dzwoniliście a jak tam postępy na waszej budowie ?? (w weekend znowu rowerkiem podjadę podpatrzeć jak Dudek rośnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 29.06.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 a tak pozatym ładny Wasz Dudek na żywo:lol: dzięki goście byli a ja nic nie wiem ??? chyba za cicho dzwoniliście a jak tam postępy na waszej budowie ?? (w weekend znowu rowerkiem podjadę podpatrzeć jak Dudek rośnie ) nikogo nie było, może dlatego że póżno koło 21.00. U nas gorąco, jutro szalują garaż na poniedzialek beton zamowiony na strop, ściany na dole prawie wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 29.06.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Tomadyna chylę czoła przed nieustepliwością - wygrane nie do wygrania zawsze ciesza najbardziej pytanie: jak blisko płotu sasiada można składowac drewno na opał, niewykorzystane suporeksy itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 29.06.2006 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 a tak pozatym ładny Wasz Dudek na żywo:lol: dzięki goście byli a ja nic nie wiem ??? chyba za cicho dzwoniliście a jak tam postępy na waszej budowie ?? (w weekend znowu rowerkiem podjadę podpatrzeć jak Dudek rośnie ) nikogo nie było, może dlatego że póżno koło 21.00. U nas gorąco, jutro szalują garaż na poniedzialek beton zamowiony na strop, ściany na dole prawie wszystkie Niezłe tempo macie , chyba się wybiorę na spacerek i poczłapię podpatrzeć jak wam idzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 29.06.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Witam OGŁASZAM WIĘC iż na dzisiejszej sesji Rady Gminy została zatwierdzona zmiana w planie zagospodarowania przestrzennego dla Bezrzecza, a co za tym idzie .................... MOŻEMY BUDOWAĆ SWÓJ DOM JEDNORODZINNY. SUPER -WIELKIE GRATULACJE witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 29.06.2006 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 DZIÓBEK-tempo faktycznie imponujace godne pozazdroszczenia,u mnie koncza dzisiaj stan zero-trzeba uszczuplic konto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 29.06.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Witam OGŁASZAM WIĘC iż na dzisiejszej sesji Rady Gminy została zatwierdzona zmiana w planie zagospodarowania przestrzennego dla Bezrzecza, a co za tym idzie .................... MOŻEMY BUDOWAĆ SWÓJ DOM JEDNORODZINNY. GRATULUJE!!!!!!!! BARDZO SIE CIESZĘ ...... CZY MOZNA JUZ GDZIEŚ PRZECZYTAĆ CAŁY TEKST UCHWAŁY??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pecularis 29.06.2006 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Witam OGŁASZAM WIĘC iż na dzisiejszej sesji Rady Gminy została zatwierdzona zmiana w planie zagospodarowania przestrzennego dla Bezrzecza, a co za tym idzie .................... MOŻEMY BUDOWAĆ SWÓJ DOM JEDNORODZINNY. no to jest pretekst do spotkania forumowego, czyż nie? SERDECZNIE GRATULUJĘ! I POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 29.06.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Witam OGŁASZAM WIĘC iż na dzisiejszej sesji Rady Gminy została zatwierdzona zmiana w planie zagospodarowania przestrzennego dla Bezrzecza, a co za tym idzie .................... MOŻEMY BUDOWAĆ SWÓJ DOM JEDNORODZINNY. no to jest pretekst do spotkania forumowego, czyż nie? SERDECZNIE GRATULUJĘ! I POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 29.06.2006 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Mam pytanie wakacyjne........ kiedyś czytałam że wasze dzieci jeżdżą na kolonię z szkoły pływania Pana Maćka.......... mój syn jedzie w tym roku na 2 turnus od 7,07 do 20,07 może jakieś "forumowe" dzieciaki też jada????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 29.06.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 DZIÓBEK-tempo faktycznie imponujace godne pozazdroszczenia,u mnie koncza dzisiaj stan zero-trzeba uszczuplic konto Miraśka jaki piękny ten projekt z jakiego to jest biura i jak sie nazywa???? no i przegoniłaś mnie .... u mnie sie muruja dopiero ściany fundamentowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 29.06.2006 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 DZIÓBEK-tempo faktycznie imponujace godne pozazdroszczenia,u mnie koncza dzisiaj stan zero-trzeba uszczuplic konto Miraśka jaki piękny ten projekt z jakiego to jest biura i jak sie nazywa???? no i przegoniłaś mnie .... u mnie sie muruja dopiero ściany fundamentowe dopiero, z tego co pamietam zaczynaliście wczesniej. Mieliście problem z materiałem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts