Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

dzieki, ale murowany już odpada, tylko gdzieś wlaśnie wyczytalam, ze mozna wziąść tańszy rondo plus i w razie decyzji o kotle kondensacyjnym włożyć kwasówke, tylko ze różnica między rondem a avantem wynosi tylko400 zł - to chyba rura kwasówka będzie drozsza :lol: :lol:

witam. A dlaczego murowany odpada? My wlasnie mamy taki przy planowanym kotle kondensacyjnym.

ula

no wlasnie...dlaczego?

ponieważ z wykonawcą umawialismy sie na systemowe, więc cena niższa, a po drugie zaczął sie etap stropów więc trochę za póżno na murowany, a w pośpiechu murowanie to nie za bardzo :roll:

dzieki, ale murowany już odpada, tylko gdzieś wlaśnie wyczytalam, ze mozna wziąść tańszy rondo plus i w razie decyzji o kotle kondensacyjnym włożyć kwasówke, tylko ze różnica między rondem a avantem wynosi tylko400 zł - to chyba rura kwasówka będzie drozsza :lol: :lol:

witam. A dlaczego murowany odpada? My wlasnie mamy taki przy planowanym kotle kondensacyjnym.

ula

no wlasnie...dlaczego?

ponieważ z wykonawcą umawialismy sie na systemowe, więc cena niższa, a po drugie zaczął sie etap stropów więc trochę za póżno na murowany, a w pośpiechu murowanie to nie za bardzo :roll:

a tak pozatym ładny Wasz Dudek na żywo:lol: :lol:

dzięki :D :)

goście byli a ja nic nie wiem ??? chyba za cicho dzwoniliście :wink: :roll:

a jak tam postępy na waszej budowie ?? (w weekend znowu rowerkiem podjadę podpatrzeć jak Dudek rośnie :wink: )

nikogo nie było, może dlatego że póżno koło 21.00. U nas gorąco, jutro szalują garaż na poniedzialek beton zamowiony na strop, ściany na dole prawie wszystkie :lol: :lol:

dzięki :D :)

goście byli a ja nic nie wiem ??? chyba za cicho dzwoniliście :wink: :roll:

a jak tam postępy na waszej budowie ?? (w weekend znowu rowerkiem podjadę podpatrzeć jak Dudek rośnie :wink: )

nikogo nie było, może dlatego że póżno koło 21.00. U nas gorąco, jutro szalują garaż na poniedzialek beton zamowiony na strop, ściany na dole prawie wszystkie :lol: :lol:

Niezłe tempo macie :wink: , chyba się wybiorę na spacerek i poczłapię podpatrzeć jak wam idzie :) .

Witam

OGŁASZAM WIĘC iż na dzisiejszej sesji Rady Gminy została zatwierdzona zmiana w planie zagospodarowania przestrzennego dla Bezrzecza, a co za tym idzie ....................

MOŻEMY BUDOWAĆ SWÓJ DOM JEDNORODZINNY.

:lol: :lol: :lol: :D :D :lol: :lol: :D :D :lol: :lol: :D

GRATULUJE!!!!!!!! BARDZO SIE CIESZĘ ...... CZY MOZNA JUZ GDZIEŚ PRZECZYTAĆ CAŁY TEKST UCHWAŁY???

Witam

OGŁASZAM WIĘC iż na dzisiejszej sesji Rady Gminy została zatwierdzona zmiana w planie zagospodarowania przestrzennego dla Bezrzecza, a co za tym idzie ....................

no to jest pretekst do spotkania forumowego, czyż nie? :wink:

SERDECZNIE GRATULUJĘ! I POZDRAWIAM

Witam

no to jest pretekst do spotkania forumowego, czyż nie? :wink:

SERDECZNIE GRATULUJĘ! I POZDRAWIAM

:D :D :D :D

DZIÓBEK-tempo faktycznie imponujace godne pozazdroszczenia,u mnie koncza dzisiaj stan zero-trzeba uszczuplic konto :lol:

Miraśka jaki piękny ten projekt z jakiego to jest biura i jak sie nazywa???? no i przegoniłaś mnie .... u mnie sie muruja dopiero ściany fundamentowe :-?

:o dopiero, z tego co pamietam zaczynaliście wczesniej. Mieliście problem z materiałem??