dzióbek 29.06.2006 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 DZIÓBEK-tempo faktycznie imponujace godne pozazdroszczenia,u mnie koncza dzisiaj stan zero-trzeba uszczuplic konto raczej przerażajace - istne wariactwo, jak to się skończy to mały urlopik dla odpoczynku sie przyda A domek faktycznie bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 29.06.2006 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Niezłe tempo macie , chyba się wybiorę na spacerek i poczłapię podpatrzeć jak wam idzie . teraz widać przynajmniej zarys domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 29.06.2006 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Witam OGŁASZAM WIĘC iż na dzisiejszej sesji Rady Gminy została zatwierdzona zmiana w planie zagospodarowania przestrzennego dla Bezrzecza, a co za tym idzie .................... MOŻEMY BUDOWAĆ SWÓJ DOM JEDNORODZINNY. No to, czyli będziemy jednak sąsiadami. Cieszę się bardzo. Jak widzisz poczekałem na Ciebie z budową. Jestem dobry kumpel, co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 29.06.2006 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 DZIÓBEK-tempo faktycznie imponujace godne pozazdroszczenia,u mnie koncza dzisiaj stan zero-trzeba uszczuplic konto Miraśka jaki piękny ten projekt z jakiego to jest biura i jak sie nazywa???? no i przegoniłaś mnie .... u mnie sie muruja dopiero ściany fundamentowe dopiero, z tego co pamietam zaczynaliście wczesniej. Mieliście problem z materiałem?? raczej z pogodą i wykonawcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.06.2006 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 aha...czy twoja slubna to ma dzis tez imieninki????jesli tak to zyczonka przekaz no pewnie. dzięki przekażę. dla twojej też ślę życzonka tez przekaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.06.2006 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Teska, u ciebie elektrykę robił p. Struzik. Tylko wewnątrz czy przyłącze też? tak Pan struzik....wewnatrz i przylacze zk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 29.06.2006 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 A ja juz godziny odliczam do wakacji w koncu bo juz jestem wypalona doszczetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.06.2006 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 A ja juz godziny odliczam do wakacji w koncu bo juz jestem wypalona doszczetnie a dokad na wakacje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 29.06.2006 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 A ja juz godziny odliczam do wakacji w koncu bo juz jestem wypalona doszczetnie a dokad na wakacje??? Kolobrzeg a pozniej rodzinne strony czyli trojmiasto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 29.06.2006 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 zobaczymy jak trafimy z jedzeniem bo hotel upatrzylismy wczesniej bedac w kolobrzegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.06.2006 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 http://foto.onet.pl/upload/29/41/_612371_n.jpg takie cos z rw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.06.2006 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 A ja juz godziny odliczam do wakacji w koncu bo juz jestem wypalona doszczetnie a dokad na wakacje??? Kolobrzeg a pozniej rodzinne strony czyli trojmiasto w Kołobrzegu jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 29.06.2006 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Tez mi sie tam podoba lubie tez Ustke i Dzwizyno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.06.2006 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 ja Pobierowo i Pogorzelice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 29.06.2006 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 ja Pobierowo i Pogorzelice Powiem szczerze ze mala je znam .W Pogorzelicy chyba bylam czy tam jest latarnia lub kosciol ktory prawie zabiera morze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 29.06.2006 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Nie bylam jeszcze w Juracie .A czy ktos z was byl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.06.2006 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 ja Pobierowo i Pogorzelice Powiem szczerze ze mala je znam .W Pogorzelicy chyba bylam czy tam jest latarnia lub kosciol ktory prawie zabiera morze no nie do konca ten kosciolek to jest w Trzesaczu...a Pobierowo polecam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 29.06.2006 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 DZIÓBEK-tempo faktycznie imponujace godne pozazdroszczenia,u mnie koncza dzisiaj stan zero-trzeba uszczuplic konto Miraśka jaki piękny ten projekt z jakiego to jest biura i jak sie nazywa???? no i przegoniłaś mnie .... u mnie sie muruja dopiero ściany fundamentowe projekt nazywa się ,,zaciszeII,,-lustrzane odbicie z pracowni mg projekt (http://www.mgprojekt.pl) nie jest tak źle ,jak miałaś przestój tylko przez bloczki to dalej napewno pójdzie gładko,oby niczego nie zabrakło i pogoda dopisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.06.2006 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.06.2006 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Czy Wy wiecie, że od wczorajszego popołudnia napisaliście 6 stron i ja to wszystko przeczytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts