marsov1 26.01.2004 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 Mam na imie Marek Witam wszystkich forumowiczow i chetnie sie wlacze do dyskusji na temat budowy wlasnego domu.Forum odkrylem dopiero niedawno i pomyslalem ze taka wymiana opini i doswiadczenmoze byc ciekawa i niejednokrotnie pomocna. Obecnie jestesmy na etapie wyboru projektu. Jetesmy blisko projektu Babie Lato. Z tego co sie zorientowalem to Bikosa ten projekt juz wybrala.Tym bardziej wymiana uwag wydaje mi sie bedzie interesujaca. Bikosa ciekaw jestem twojej opini na temat tego projektu. Czy wszystkie szczegoly zostaly w projekcie zawarte. Czy masz juz adaptacje. Przegladalem stare watki z ktorych dowiedzialem sie ze fundamenty sa do poprawki. Pozdrawiam serdecznie cala grupe szczecinska:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 26.01.2004 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 Witamy nowego kolegę w naszych szeregach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 26.01.2004 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 tak, tak witamya gdzie będzie chałupka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 26.01.2004 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 dzień dobry Joasiu wątroba boli jak takie coś nas spotyka a czy ktoś z gazowni raczył się pofatygować i zobaczyć jak ci panowie kopią rowek przecież to można sprawdzić Czupurek to świętujemy: http://animacao.paginas.sapo.pt/comida/vinho01.gif księgowa gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marsov1 26.01.2004 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 Dzieki za powitanie Jak wszystko dobrze pojdzie to w Kurowie tj. miedzy Ustowem a Siadlem Dolnym. Mam nadzieje ze nie sa to obce Wam tereny. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.01.2004 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 Witam wszystkich cieplutko... Marek witam wiem gdzie jest Kurowo...jezdze przez nie czasem jak jade odwiedzic znajomych w Siadle Codziennie jezdza poznanską... Joasiu a ja musiłam dowód, akt i odbiorek techniczny... moj pstryczek - elektryczek załatwił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 26.01.2004 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 Iwona G - no to świętujemy marsov1 - ładne tereny. jak rozglądaliśmy się w 98 za działką to, pierwsze kroki skierowaliśmy właśnie w tamte okolicenajfajniej było w Siadle Górnym, ale wtedy były tam tereny wyłącznie rolnicze. nie stać nas było na kupienie proponowanych hektarów (z późniejszym przekwalifikowaniem, podziałem i sprzedażą) - nie te progi, no i z wójtem Kołbaskowa też ciężko się rozmawiało,więc wylądowaliśmy w Dołujach (też uroczo)no ale widoki w okolicach Kurowa są ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 26.01.2004 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 po przeczytaniu Teski wniosek prosty: załatwiamy wszystko przez elektryków to, nam odejdą dodatkowe nerwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.01.2004 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 ja chce lato ciepełko.....zaczyna mnie meczyc to zimno w Kościnie rano za oknem miałam -12 w chałupce przez noc tem spadła 2 st...i o 9 było 15 na plusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 26.01.2004 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 Z tego wniosek, że masz bardzo ciepły domek. A kominek jaki śliczniusi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.01.2004 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 Czupurek - ja mieszkam u teścia już ponad rok i zostało jeszcze pól roczku - już się przyzwyczaiłam...... No więc nie narzekaj, że aż 3 mieisące, tylko się ciesz, że tylko 3 miesiące! Spróbuję też na ten czacik...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.01.2004 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 No i na czacik nie mogą ci, co mają net w pracy - blokuje się kurka wodna - znowu te Big Brother....... Witam nowego Marka! Trzymaj się naszej grupy a zbudujesz się raz-dwa, jeśli Ci kaski stanie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 26.01.2004 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 Witam nowego ! marsov1 - to znaczy że będziesz miał blisko do kolejnego super- hipermarketu, gdzieś czytałem że to Auchan i Ikea będzie ? czupurku - to oznacza że w razie problemów do Ciebie jak w dym księgowa - witamy z powrotem - smutno było bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 26.01.2004 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.01.2004 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 hmmmm nie mozecie wejsc na chat... chyba uda mi sie coś poradzić na to... zobaczymy czy sie uda...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 26.01.2004 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 od razu lepiej grunt to sąsiedzi bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 26.01.2004 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 bodekku - jak tylko bedę mogła nie ma problema SP - ja mam wieeeeeeeeeelką nadzieję, że to będzie 3 miesiące, a jak bedzie naprawdę? powiem wam w trakcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 26.01.2004 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 SP - sorki to było do Ivette. mróz siął łącza hi, hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 26.01.2004 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 czupurek - dzięki za deklarację pozdrawiam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 26.01.2004 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 Bodeku-co jest,łapki przemarzły "Morsie"???? Oficjalna informacja z dniem 1-luty 2004 kotły Vissmana idą w góre o 7,8%. Kto się pytał o barak,kontener czy coś tam na budowę???? Mam też przyczepę campingową na sprzedaż ale trzeba oclić? Jest za to w Szczecinie więc nie trzeba po nią do Danii jechać ale jak na budowę to po co clić? Powiedźcie mi jak Gość z TP S.a. nachodzi mnie cały czas z podpisaniem umowy na telefonik,mało- chcą gratis doprowadzić przewód tel. do budynku.To coś wisi w powietrzu, czy to jest normalne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts