Didi 29.06.2006 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 TOMADYNAgratuluję!i zwycięstwa i rocznicy ślubu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.06.2006 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Delfco do prądu, to jutro w godzinach od 9 do 16 stej ma nie być, bo..........zamierzają podłączyć mi wreszcie skrzynkę ZK na budowę - 5 miesięcy obsuwya jeszcze mi dupek p. G. powiedział, że on nie ma obowiązku mnie informowania o terminie wykonania przyłącza (bo sobie zaplanowali je na dziś a my dziś ścinaliśmy z podnośnika topole) a w umowei jak byk &13 pkt 2. ENEA SA oświdcza, że powiadamiać będzie Klienta o planowanych terminach prac, o których mowa w pkt. 1.1, z wyprzedzeniem umożliwiającym Klientowi przygotowanie nieruchomości.Ja ten punkt jutro mu chyba na czole przykleję. Wkurzył mnie na maxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 29.06.2006 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 http://foto.onet.pl/upload/29/41/_612371_n.jpg takie cos z rw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 29.06.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 witam czwartkowo, Tomadyna, dołączam się do gratulacji! Kacha72 - nasz Michał jedzie na ostatni turnus, na przełomie lipca i sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 29.06.2006 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 http://foto.onet.pl/upload/29/41/_612371_n.jpg takie cos z rw Coś podobnego przeżyłam, jak moja córka z kolegą dorwali się do świeżo osadzonej pianką montażową ościeżnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 29.06.2006 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Pozwolenie jest, dziennik budowy dzisiaj odebrany. Tearaz prąd, woda, kontener i fachmani wchodzą. Ciekawe ile czasu to zajmie. Jacek i Ania - gratulacje! No to do dzieła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 29.06.2006 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 monka dobrze mówię??? Tobie też wymyśliłam nazwę nie wiem czemu nie przyznajesz się do swojej wioski i piszesz że w Szczecinie mieszkasz monka to jaka ta nazwa to szybciutko zmienie http://pl.wikipedia.org/wiki/Niemieckie_nazwy_polskich_miejscowo%C5%9Bci#O Kostendorf ściągnęłam od Kościana i dodałam końcówkę dorf Nie wiem co mi z tego wyszło, może niech Maggie przetłumaczy Dla zainteresowanych niemieckimi nazwami podaję stronkę: http://www.bkge.de/archiv-stettin.php?ab=A Trzeba się znaleźć w indeksie alfabetycznym. Ja tam będę mieszkać w Falkenwalde, czyli Sokolim Lesie monka, a Möhringen jest też dzielnicą Stuttgartu, dlatego pytałam, co Cię wywiało do Szwabii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 29.06.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 monka, a Möhringen jest też dzielnicą Stuttgartu, dlatego pytałam, co Cię wywiało do Szwabii no blondynka zapomniałam że nasi sąsiedzi mają taki region Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 29.06.2006 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 29.06.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Teska, u ciebie elektrykę robił p. Struzik. Tylko wewnątrz czy przyłącze też? tak Pan struzik....wewnatrz i przylacze zk... i jak wrażenia? głównie chodzi mi o zk, czy szybko, czy załatwił wszystko w ENEI itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.06.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Teska, u ciebie elektrykę robił p. Struzik. Tylko wewnątrz czy przyłącze też? tak Pan struzik....wewnatrz i przylacze zk... i jak wrażenia? głównie chodzi mi o zk, czy szybko, czy załatwił wszystko w ENEI itp... struzik uwazam jest bardzo dobrym fachowcem.szybko i sprawnie.Ale do tanich nie nalezy.W kazdym razie nawet wkreca zarowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.06.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 no to moja nazwa jest Kościno – siehe Köstin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.06.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 witam wieczorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 29.06.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Niezłe tempo macie , chyba się wybiorę na spacerek i poczłapię podpatrzeć jak wam idzie . teraz widać przynajmniej zarys domku Ja narazie wczoraj łaziłem z miarką i projektem wbijając paliki i robiłem sobie zarys domku. Ale to się nie umywa chociaż do stanu zero . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.06.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Niezłe tempo macie , chyba się wybiorę na spacerek i poczłapię podpatrzeć jak wam idzie . teraz widać przynajmniej zarys domku Ja narazie wczoraj łaziłem z miarką i projektem wbijając paliki i robiłem sobie zarys domku. Ale to się nie umywa chociaż do stanu zero . a Ty to masz odpoczywac!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 29.06.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Niezłe tempo macie , chyba się wybiorę na spacerek i poczłapię podpatrzeć jak wam idzie . teraz widać przynajmniej zarys domku Ja narazie wczoraj łaziłem z miarką i projektem wbijając paliki i robiłem sobie zarys domku. Ale to się nie umywa chociaż do stanu zero . a Ty to masz odpoczywac!!!! To w ramach wypoczynku spacer na łonie natury . Ale spoko miałem pomocników a sam pełniłem funkcję Dyrektora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 29.06.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 witam wieczorkiem i mam pytanie-czy jest róznica czym sie podsypie fundamenty tzn ścianke fundamentowa na zewnątrz ocieploną i wysmarowaną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 29.06.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Witam OGŁASZAM WIĘC iż na dzisiejszej sesji Rady Gminy została zatwierdzona zmiana w planie zagospodarowania przestrzennego dla Bezrzecza, a co za tym idzie .................... MOŻEMY BUDOWAĆ SWÓJ DOM JEDNORODZINNY. No to, czyli będziemy jednak sąsiadami. Cieszę się bardzo. Jak widzisz poczekałem na Ciebie z budową. Jestem dobry kumpel, co nie? do bólu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 29.06.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Delf co do prądu, to jutro w godzinach od 9 do 16 stej ma nie być, bo..........zamierzają podłączyć mi wreszcie skrzynkę ZK na budowę - 5 miesięcy obsuwy a jeszcze mi dupek p. G. powiedział, że on nie ma obowiązku mnie informowania o terminie wykonania przyłącza (bo sobie zaplanowali je na dziś a my dziś ścinaliśmy z podnośnika topole) a w umowei jak byk &13 pkt 2. ENEA SA oświdcza, że powiadamiać będzie Klienta o planowanych terminach prac, o których mowa w pkt. 1.1, z wyprzedzeniem umożliwiającym Klientowi przygotowanie nieruchomości. Ja ten punkt jutro mu chyba na czole przykleję. Wkurzył mnie na maxa. ja bym z ciężarnymi nie zaczynała autopsja i obserwacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 29.06.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Niezłe tempo macie , chyba się wybiorę na spacerek i poczłapię podpatrzeć jak wam idzie . teraz widać przynajmniej zarys domku Ja narazie wczoraj łaziłem z miarką i projektem wbijając paliki i robiłem sobie zarys domku. Ale to się nie umywa chociaż do stanu zero . a Ty to masz odpoczywac!!!! To w ramach wypoczynku spacer na łonie natury . Ale spoko miałem pomocników a sam pełniłem funkcję Dyrektora I Ojca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts