Klaus 29.06.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Witam OGŁASZAM WIĘC iż na dzisiejszej sesji Rady Gminy została zatwierdzona zmiana w planie zagospodarowania przestrzennego dla Bezrzecza, a co za tym idzie .................... MOŻEMY BUDOWAĆ SWÓJ DOM JEDNORODZINNY. No to, czyli będziemy jednak sąsiadami. Cieszę się bardzo. Jak widzisz poczekałem na Ciebie z budową. Jestem dobry kumpel, co nie? do bólu Delfik, a Ty żałuj, że nie będziesz naszą sąsiadką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 29.06.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Witam OGŁASZAM WIĘC iż na dzisiejszej sesji Rady Gminy została zatwierdzona zmiana w planie zagospodarowania przestrzennego dla Bezrzecza, a co za tym idzie .................... MOŻEMY BUDOWAĆ SWÓJ DOM JEDNORODZINNY. No to, czyli będziemy jednak sąsiadami. Cieszę się bardzo. Jak widzisz poczekałem na Ciebie z budową. Jestem dobry kumpel, co nie? do bólu Delfik, a Ty żałuj, że nie będziesz naszą sąsiadką. wszystko zależy od skali: w skali kraju będziemy bardzo bliskimi sąsiadami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 29.06.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Witam OGŁASZAM WIĘC iż na dzisiejszej sesji Rady Gminy została zatwierdzona zmiana w planie zagospodarowania przestrzennego dla Bezrzecza, a co za tym idzie .................... MOŻEMY BUDOWAĆ SWÓJ DOM JEDNORODZINNY. No to, czyli będziemy jednak sąsiadami. Cieszę się bardzo. Jak widzisz poczekałem na Ciebie z budową. Jestem dobry kumpel, co nie? do bólu Delfik, a Ty żałuj, że nie będziesz naszą sąsiadką. wszystko zależy od skali: w skali kraju będziemy bardzo bliskimi sąsiadami! Jasne a za kilkadziesąt lat razem zamieszkamy w Parku i osiągniemy stan dosłownej jedność fizycznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 29.06.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 dziubki w zwiazku z jutrzejszym transportem stali odezwijcie sie na moja komurke PILNE jutro od 8 00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 29.06.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 No to, czyli będziemy jednak sąsiadami. Cieszę się bardzo. Jak widzisz poczekałem na Ciebie z budową. Jestem dobry kumpel, co nie? do bólu Delfik, a Ty żałuj, że nie będziesz naszą sąsiadką. wszystko zależy od skali: w skali kraju będziemy bardzo bliskimi sąsiadami! Jasne a za kilkadziesąt lat razem zamieszkamy w Parku i osiągniemy stan dosłownej jedność fizycznej. skoro nalegasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 29.06.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 witam wieczorkiem i mam pytanie-czy jest róznica czym sie podsypie fundamenty tzn ścianke fundamentowa na zewnątrz ocieploną i wysmarowaną? raczej tak - chodzi o to żeby ściana była dobrze podparta a jednocześnie woda musi łatwo spływać. dlatego używa się ubitego pisaku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 29.06.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 witam wieczorkiem i mam pytanie-czy jest róznica czym sie podsypie fundamenty tzn ścianke fundamentowa na zewnątrz ocieploną i wysmarowaną? raczej tak - chodzi o to żeby ściana była dobrze podparta a jednocześnie woda musi łatwo spływać. dlatego używa się ubitego pisaku.... pytałam się kierownika czy zamówić na jutro piasek,to powiedział ,że szkoda forsy i zasypia tym co jest-zostało z wykopu-a tego niema za wiele i to jest taki piasek z glina a o ubijaniu nie wspominał i teraz nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 29.06.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Cześc wszystkim! Tomadyna, gratuluję! Maro, Ty się nie nadwyrężaj! Klaus, oby dalej było już OK. witam czwartkowo, Tomadyna, dołączam się do gratulacji! Kacha72 - nasz Michał jedzie na ostatni turnus, na przełomie lipca i sierpnia Maggie, czy Wy rozmawiacie na temat wyjazdów z Collegium? Jeśli tak, to moj Syn jedzie na trzeci turnus "Kody umysłu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 29.06.2006 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Jasne a za kilkadziesąt lat razem zamieszkamy w Parku i osiągniemy stan dosłownej jedność fizycznej. skoro nalegasz... Hmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 29.06.2006 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 witam wieczorkiem i mam pytanie-czy jest róznica czym sie podsypie fundamenty tzn ścianke fundamentowa na zewnątrz ocieploną i wysmarowaną? raczej tak - chodzi o to żeby ściana była dobrze podparta a jednocześnie woda musi łatwo spływać. dlatego używa się ubitego pisaku.... pytałam się kierownika czy zamówić na jutro piasek,to powiedział ,że szkoda forsy i zasypia tym co jest-zostało z wykopu-a tego niema za wiele i to jest taki piasek z glina a o ubijaniu nie wspominał i teraz nie wiem Ubity piasek, to do wnętrza fundamentów, żeby się chudziak nie zapadał. Na zewnątrz może byc grunt rodzimy (szczególnie gliniasty), chyba że robisz drenaz opaskowy - wtedy musi byc przepuszczalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 29.06.2006 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 a jeszcze mi dupek p. G. powiedział, że on nie ma obowiązku mnie informowania o terminie wykonania przyłącza (bo sobie zaplanowali je na dziś a my dziś ścinaliśmy z podnośnika topole) a w umowei jak byk &13 pkt 2. ENEA SA oświdcza, że powiadamiać będzie Klienta o planowanych terminach prac, o których mowa w pkt. 1.1, z wyprzedzeniem umożliwiającym Klientowi przygotowanie nieruchomości. Ja ten punkt jutro mu chyba na czole przykleję. Wkurzył mnie na maxa. Didi, Ty się teraz wkurzasz podwójnie , więc się uspokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 29.06.2006 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Czy Wy wiecie, że od wczorajszego popołudnia napisaliście 6 stron i ja to wszystko przeczytałam Bo to jak powieśc sensacyjna w odcinkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 29.06.2006 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Witam OGŁASZAM WIĘC iż na dzisiejszej sesji Rady Gminy została zatwierdzona zmiana w planie zagospodarowania przestrzennego dla Bezrzecza, a co za tym idzie .................... MOŻEMY BUDOWAĆ SWÓJ DOM JEDNORODZINNY. GRATULUJE!!!!!!!! BARDZO SIE CIESZĘ ...... CZY MOZNA JUZ GDZIEŚ PRZECZYTAĆ CAŁY TEKST UCHWAŁY??? Tutaj zobaczysz projekt, wniesiono jedną zmianę ale małą i dla małego terenu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 29.06.2006 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Witam OGŁASZAM WIĘC iż na dzisiejszej sesji Rady Gminy została zatwierdzona zmiana w planie zagospodarowania przestrzennego dla Bezrzecza, a co za tym idzie .................... MOŻEMY BUDOWAĆ SWÓJ DOM JEDNORODZINNY. No to, czyli będziemy jednak sąsiadami. Cieszę się bardzo. Jak widzisz poczekałem na Ciebie z budową. Jestem dobry kumpel, co nie? Cieszę się że będziemy sąsiadami, jednak koszmarny smutek mnie ogarnia jak pomyślę o Twoich problemach. 3mam kciuki za Twoją budowę i mam nadzieję ze teraz to już tylko z górki będziesz miał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 29.06.2006 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Dziękuję wszystkim za życzenia. Oczywiście teraz muszę zrobić ognisko - tylko już nie będę mógł mojego pola nazwać nieużytkiem Obawiam się tylko że teraz wakacje i się wszyscy rozjadą na urlopy i nikt nie będzie chciał przyjść na ognisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 30.06.2006 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 witam z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 30.06.2006 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Dziękuję wszystkim za życzenia. Oczywiście teraz muszę zrobić ognisko - tylko już nie będę mógł mojego pola nazwać nieużytkiem Obawiam się tylko że teraz wakacje i się wszyscy rozjadą na urlopy i nikt nie będzie chciał przyjść na ognisko to trzeba z zaskoczenia, np. jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.06.2006 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.06.2006 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Delf co do prądu, to jutro w godzinach od 9 do 16 stej ma nie być, bo..........zamierzają podłączyć mi wreszcie skrzynkę ZK na budowę - 5 miesięcy obsuwy a jeszcze mi dupek p. G. powiedział, że on nie ma obowiązku mnie informowania o terminie wykonania przyłącza (bo sobie zaplanowali je na dziś a my dziś ścinaliśmy z podnośnika topole) a w umowei jak byk &13 pkt 2. ENEA SA oświdcza, że powiadamiać będzie Klienta o planowanych terminach prac, o których mowa w pkt. 1.1, z wyprzedzeniem umożliwiającym Klientowi przygotowanie nieruchomości. Ja ten punkt jutro mu chyba na czole przykleję. Wkurzył mnie na maxa. ja bym z ciężarnymi nie zaczynała autopsja i obserwacja ale facet jeszcze niestety o tym nie wie, ale dziś się z nim spotykam no zobaczymy - wióry poleca jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 30.06.2006 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 pozdrawiam piątkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts