monka 30.06.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 pomocy - to moje to miało nazwę neuenkirchen czy chodzi o kościół ewang. w tej miejscowości która miała taką samą nazwę jak dziś chyba o miejscowość bo jest taki odnośnik - Standesamt Neuenkirchen (Urząd Stanu Cywilnego w Dołujach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 30.06.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Dziękuję wszystkim za życzenia. Oczywiście teraz muszę zrobić ognisko - tylko już nie będę mógł mojego pola nazwać nieużytkiem Obawiam się tylko że teraz wakacje i się wszyscy rozjadą na urlopy i nikt nie będzie chciał przyjść na ognisko . My nigdzie nie wyjeżdzamy - przyjdziemy na ognisko, zeby nie wiem co;-) teraz juz na PRAWIE plac budowy ulanka I ja też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 30.06.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Witam kolejny dzień walki z budową rozpoczęty oj bedzie co wspominac i opowiadać wnukom witam wszystkich taaaak opowieści z długą brodą........ wnuki zrobią takie oczy jak my teraz na opowieści naszych rodziców ......... kiedyś w latach 80-tych rodzice odbierali mieszkanie spółdzielcze wiecie gdzie zamontowali nam kaloryfer?????? niech ktoś zgadnie.......... jak sie nie uda to napisze Czyżby na balkonie (oczywiście po zewnętrznej stronie).? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 30.06.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Miłego wypoczynku, ewentualnie miłego budowania. Bo zaraz koniec pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 30.06.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 ale jaja http://biznes.interia.pl/news?inf=765829 to się dym na rynku zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.06.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Witam kolejny dzień walki z budową rozpoczęty oj bedzie co wspominac i opowiadać wnukom witam wszystkich taaaak opowieści z długą brodą........ wnuki zrobią takie oczy jak my teraz na opowieści naszych rodziców ......... kiedyś w latach 80-tych rodzice odbierali mieszkanie spółdzielcze wiecie gdzie zamontowali nam kaloryfer?????? niech ktoś zgadnie.......... jak sie nie uda to napisze nad oknami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.06.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 ale jaja http://biznes.interia.pl/news?inf=765829 to się dym na rynku zrobi no tak trzeba znaleźć kasę dla górników, lekarzy w końcu obiecali podwyżki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 30.06.2006 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Witam kolejny dzień walki z budową rozpoczęty oj bedzie co wspominac i opowiadać wnukom witam wszystkich taaaak opowieści z długą brodą........ wnuki zrobią takie oczy jak my teraz na opowieści naszych rodziców ......... kiedyś w latach 80-tych rodzice odbierali mieszkanie spółdzielcze wiecie gdzie zamontowali nam kaloryfer?????? niech ktoś zgadnie.......... jak sie nie uda to napisze Czyżby na balkonie (oczywiście po zewnętrznej stronie).? BRAWO!!! zadziwiające prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.06.2006 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Witam kolejny dzień walki z budową rozpoczęty oj bedzie co wspominac i opowiadać wnukom witam wszystkich taaaak opowieści z długą brodą........ wnuki zrobią takie oczy jak my teraz na opowieści naszych rodziców ......... kiedyś w latach 80-tych rodzice odbierali mieszkanie spółdzielcze wiecie gdzie zamontowali nam kaloryfer?????? niech ktoś zgadnie.......... jak sie nie uda to napisze Czyżby na balkonie (oczywiście po zewnętrznej stronie).? BRAWO!!! zadziwiające prawda wow, o takim rozwiązaniu pomyślałam, że jest zbyt irracjonalne a jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.06.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Witam piątkowo, Chcę ostrzec wszystkich budujących przed posadzkarzem - p.Zając, tel. 604 55 19 32 - przeciągnął nas dwa tygodnie - a wystarczyło uczciwie powiedzieć że ma inną robotę i nie jest zainteresowany .. - ale jak się później dowiedziałem jest to jego stary numer !! Może i robi nienajgorzej - tak usłyszałem od sąsiadki, której wylewał posadzki rok temu .. ALE nie miałem okazji się o tym przekonać .. A było tak : p.Zając bardzo chętnie przyjął propozycje wylania posadzek - następnego dnia spotkaliśmy się na budowie, omówiliśmy wszystko i ja ochoczo poleciałem po zakupy do hurtowni. Wg. ustaleń p.Zając miał wejść najpóźniej za tydzień (po ukończeniu hali czy czegoś tam). Po tygodniu przyjeżdżamy na budowę a tam cisza .. Dzwonie - i dowiaduję się, że mają chłopaki coś jeszcze zatrzeć czy wytrzeć .. a to im zajmie jeszcze max 1 no może 2 dni, ale p.Zając DAJE SŁOWO że pojutrze wchodzą i GWARANTUJE że najpóźniej w środę (28/06) mamy po robocie. Ano w środę dalej 'cicho i głucho' - nie byli, nie zrobili .. DZWONIE o 16:30 a tu "abonent nieosiągalny" .. 16:35 wysyłam grzecznego SMSa, który dochodzi o 19:41 .. DZWONIE o 19:45 "abonent nieosiągalny" .. Po kolejnych dwóch dniach dalej nic .. dzwonie .. "abonent nieosiągalny", SMS też nie dochodzi - na budowie cisza .. Czekałem do wczoraj .. - na tyle mi starczyło cierpliwości dziś już Pan Bejnarowicz zabrał się ostro do roboty .. Bejnarowicz jest bardzo pozradnym posadzkarzem:) jako jedyny daje sam z siebie gwarancje na pismie na wykonane przez sie posadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.06.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 witam piateczkowo grupke.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 30.06.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Obawiam się tylko że teraz wakacje i się wszyscy rozjadą na urlopy i nikt nie będzie chciał przyjść na ognisko spróbuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.06.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=74491 czy ktos cos wie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 30.06.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 czupurek miał namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 30.06.2006 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 witam i się odmeldowuję na parę dni, co by nabrać sił przed finiszem biurokratyczno-castingowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfol 30.06.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Witam Was Wszystkich, Przymierzam się do okien.Czy mieliście kontakt z firmami:- Eko-Dom (na Struga)- M&S na Gdańskiej ?? Jeżeli tak to liczę na podzielenie się opiniami i wrażeniami ze współpracy.A może jesteście w stanie polecić jakiegoś innego dostawcę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 30.06.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Witam Was Wszystkich, Przymierzam się do okien. Czy mieliście kontakt z firmami: - Eko-Dom (na Struga) - M&S na Gdańskiej ?? Jeżeli tak to liczę na podzielenie się opiniami i wrażeniami ze współpracy. A może jesteście w stanie polecić jakiegoś innego dostawcę ?? Poczytaj na Liście : http://gaiger.50webs.com/lista/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 30.06.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 czupurek miał namiar miał, ale podział jeszcze 15 minut i będzie wiadomo co na rekrutacji mam palpitacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 30.06.2006 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 czupurek miał namiar miał, ale podział jeszcze 15 minut i będzie wiadomo co na rekrutacji mam palpitacje spokojnie -napewno bedzie ok-mój synus właśnie pojechał osobiscie sie dowiedziec-jestem dobrej mysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.06.2006 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 witam wieczorkiem i mam pytanie-czy jest róznica czym sie podsypie fundamenty tzn ścianke fundamentowa na zewnątrz ocieploną i wysmarowaną? raczej tak - chodzi o to żeby ściana była dobrze podparta a jednocześnie woda musi łatwo spływać. dlatego używa się ubitego pisaku.... pytałam się kierownika czy zamówić na jutro piasek,to powiedział ,że szkoda forsy i zasypia tym co jest-zostało z wykopu-a tego niema za wiele i to jest taki piasek z glina a o ubijaniu nie wspominał i teraz nie wiem z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts