Teska 30.06.2006 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Dziękuję wszystkim za życzenia. Oczywiście teraz muszę zrobić ognisko - tylko już nie będę mógł mojego pola nazwać nieużytkiem Obawiam się tylko że teraz wakacje i się wszyscy rozjadą na urlopy i nikt nie będzie chciał przyjść na ognisko . My nigdzie nie wyjeżdzamy - przyjdziemy na ognisko, zeby nie wiem co;-) teraz juz na PRAWIE plac budowy ulanka ja tez sie zgłaszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.06.2006 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Witam Was Wszystkich, Przymierzam się do okien. Czy mieliście kontakt z firmami: - Eko-Dom (na Struga) - M&S na Gdańskiej ?? Jeżeli tak to liczę na podzielenie się opiniami i wrażeniami ze współpracy. A może jesteście w stanie polecić jakiegoś innego dostawcę ?? M&S na gdanskiej polecam>bardzo porzadni i niezle rabaty mozna od niech wynegocjowac.( pan Błazej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.06.2006 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 czupurek miał namiar miał, ale podział jeszcze 15 minut i będzie wiadomo co na rekrutacji mam palpitacje i jak tam??? dostał sie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 30.06.2006 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 to ja tak korzystając z chwili przerwy w dyskusji zawiadomię, iż po miesiącu oczekiwań, telefonów, osobistych interwencji itp. w dniu dzisiejszym pozwoliłem sobie odebrać pozwolenie na budowę. I jak dobrze pójdzie za trzy tygodnie chyba zacznę budowę domku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz Domek 30.06.2006 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 witam, dzięki Teska za namiary...sprawdzę, tzn pan Mariusz już się określił że samej ziemi nie sprzedaje...ale dzięki jeszcze raz,.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 30.06.2006 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 UFFF!!!! mój synus sie dostał tam gdzie chciał czyli do LO3 -biol-chem.cieszymy sie (tylko klasa trocha za liczna 31 os) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.06.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Miraśka gratulacje dla synusia i dla was szydas...wreszcie się doczekałeś gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 30.06.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 to ja tak korzystając z chwili przerwy w dyskusji zawiadomię, iż po miesiącu oczekiwań, telefonów, osobistych interwencji itp. w dniu dzisiejszym pozwoliłem sobie odebrać pozwolenie na budowę. I jak dobrze pójdzie za trzy tygodnie chyba zacznę budowę domku... gratuluje ... jak sie dobrze rozpędzisz to nas dogonisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 30.06.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Witam po bardzo długiej przewrwie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.06.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Witam po bardzo długiej przewrwie. Pozdrawiam co tam u was? przejeżdżałam dzisiaj na rowerku niedaleko waszego domku i widziałam że komin się muruje a kiedy dekarze wchodzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 30.06.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Witam po bardzo długiej przewrwie. Pozdrawiam co tam u was? przejeżdżałam dzisiaj na rowerku niedaleko waszego domku i widziałam że komin się muruje a kiedy dekarze wchodzą? W następnym tygodniu. Do końca lipca ma być koniec stanu surowego otartego. Jeszcze drenaz opaskowy a w sierpniu ocieplenie i ściana osłonowa a może nawet tynk. I na tym koniec w tym roku.Reszta wczesną wiosną, bo w następne lato to juz byśmy chcieli mieszkać. A jaki u ciebie postep prac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.06.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Mam nadzieje że wszystko wam pójdzie tak jak zaplonawaliście a jaką dachówkę wybraliście? A jaki u ciebie postep prac? czekam na tynki wewnątrz...nie mogę się juz doczekać a to dopiero w przyszłym tygodniu...jak dobrze pójdzie oczywiście i tynkarz nie zrobi takiego numeru jak posadzkarz u peterza...odpukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 30.06.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Miraśka gratulacje dla synusia i dla was szydas...wreszcie się doczekałeś gratuluję DZIĘKUJEMY widzieliście to?www.smog.pl/wideo/1444/szansa na sukcestego facecika play Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 30.06.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Miraśka gratulacje dla synusia i dla was szydas...wreszcie się doczekałeś gratuluję dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 30.06.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 o, i stałym bywalcem zostałem - co za dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 30.06.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 SzydasMiraśka Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 30.06.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Szydas Miraśka Gratulacje DZIĘKI-a jak zrobic żeby wyswietliło sie besposrednie wejście na wyżej podany link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 30.06.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 o, i stałym bywalcem zostałem - co za dzień PODWÓJNE GRATULACJE hurrrrraaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 30.06.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Miraśka Wpisz tak: Ale jaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 30.06.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 zrób to za mnie bo jestem ciemna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts