Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Dziękuję wszystkim za życzenia.

Oczywiście teraz muszę zrobić ognisko - tylko już nie będę mógł mojego pola nazwać nieużytkiem :lol:

Obawiam się tylko że teraz wakacje i się wszyscy rozjadą na urlopy i nikt nie będzie chciał przyjść na ognisko :oops:

:-). My nigdzie nie wyjeżdzamy - przyjdziemy na ognisko, zeby nie wiem co;-) teraz juz na PRAWIE plac budowy :D :D :D

ulanka

ja tez sie zgłaszam :lol:

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Witam Was Wszystkich,

Przymierzam się do okien.

Czy mieliście kontakt z firmami:

- Eko-Dom (na Struga)

- M&S na Gdańskiej ??

Jeżeli tak to liczę na podzielenie się opiniami i wrażeniami ze współpracy.

A może jesteście w stanie polecić jakiegoś innego dostawcę ??

M&S na gdanskiej polecam>bardzo porzadni i niezle rabaty mozna od niech wynegocjowac.( pan Błazej)

to ja tak korzystając z chwili przerwy w dyskusji zawiadomię, iż po miesiącu oczekiwań, telefonów, osobistych interwencji itp. w dniu dzisiejszym pozwoliłem sobie odebrać pozwolenie na budowę. I jak dobrze pójdzie za trzy tygodnie chyba zacznę budowę domku... 8)

gratuluje ... jak sie dobrze rozpędzisz to nas dogonisz

Witam po bardzo długiej przewrwie.

Pozdrawiam

co tam u was?

przejeżdżałam dzisiaj na rowerku niedaleko waszego domku i widziałam że komin się muruje :D a kiedy dekarze wchodzą?

W następnym tygodniu. Do końca lipca ma być koniec stanu surowego otartego. Jeszcze drenaz opaskowy a w sierpniu ocieplenie i ściana osłonowa a może nawet tynk. I na tym koniec w tym roku.Reszta wczesną wiosną, bo w następne lato to juz byśmy chcieli mieszkać.

A jaki u ciebie postep prac?

Mam nadzieje że wszystko wam pójdzie tak jak zaplonawaliście :D a jaką dachówkę wybraliście?

A jaki u ciebie postep prac?

czekam na tynki wewnątrz...nie mogę się juz doczekać a to dopiero w przyszłym tygodniu...jak dobrze pójdzie oczywiście i tynkarz nie zrobi takiego numeru jak posadzkarz u peterza...odpukać :wink: