Miraśka 01.07.2006 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 Zapomniałam Szydas GRATULUJĘ pozwolenia - to teraz do roboty ja to bym już leciał na budowę z łopatą, ale trzeba jeszcze odczekać aaatam- przeciez nikt ci nie zabroni z łopata na budowe leciec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 01.07.2006 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 Zapomniałam Szydas GRATULUJĘ pozwolenia - to teraz do roboty ja to bym już leciał na budowę z łopatą, ale trzeba jeszcze odczekać eeeeee nie bierz sobie tak do serca tego odczekiwania w ziemi nikt ci grzebac nie zabroni ..... humus wykop itp mozesz robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.07.2006 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 UFFF!!!! mój synus sie dostał tam gdzie chciał czyli do LO3 -biol-chem.cieszymy sie (tylko klasa trocha za liczna 31 os) super...chociaz ja bardzo ale to bardzo niemile wspominam te szkole.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.07.2006 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 sobotnio witam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 01.07.2006 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 czy ktoś z Was kończy w najbliższym czasie stan surowy i będzie zwalniał ekipę budowlaną??? jeśli jesteście zadowoleni a ekipa porządna to dajcie znać, może nie mają planów na najbliższe miesiące? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 01.07.2006 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 Zapomniałam Szydas GRATULUJĘ pozwolenia - to teraz do roboty ja to bym już leciał na budowę z łopatą, ale trzeba jeszcze odczekać ja tam nie czekalam i raczej nikt tego się nie czepia, geodeta też była przed terminem a póżniej tylko dokonala wpisu, także nie wymiguj sie przepisami, łopata do ręki i do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 01.07.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 Mam nadzieje że wszystko wam pójdzie tak jak zaplonawaliście a jaką dachówkę wybraliście? Witam sobotnio. Ja też mam taką nadzieję. Choć z planami w budowaniu to czasmi ciezko bywa. Dachówkę mamy kupioną Średzkąfalista plus Robena miedzianą angobowaną - tą z promocji. Chyba podobna bedzie jak u ciebie? Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 01.07.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 no dobrze - kto wam zdejmował humus? nazwiska, adresy, kontakty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 01.07.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 no dobrze - kto wam zdejmował humus? nazwiska, adresy, kontakty Ludzie od Artura Butryma lub darkop cena ta sama jakość też ten sam koparkowy dla obu pracuje 80 zł/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 01.07.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 ano powitać grupe i tak to juz jest ze koniec tego czytania i pora sie wziasc za prace a wiec powiadamiam wszem i wszystkich DZIS zalałem fundamety odczekam 2 .3 dni i dalej do dzieła reszta przedemną A TERAZ PYTANIE za 100 punktów gdzie najtaniej kupic bloczki cemętowe 24x38 x15 lub coś koło tego wymiaru interesuje mnie cena za bloczek O TRANSPORT SIE NIE MARTWIE prosze o pilne odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 01.07.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 ano powitać grupe i tak to juz jest ze koniec tego czytania i pora sie wziasc za prace a wiec powiadamiam wszem i wszystkich DZIS zalałem fundamety odczekam 2 .3 dni i dalej do dzieła reszta przedemną A TERAZ PYTANIE za 100 punktów gdzie najtaniej kupic bloczki cemętowe 24x38 x15 lub coś koło tego wymiaru interesuje mnie cena za bloczek O TRANSPORT SIE NIE MARTWIE prosze o pilne odpowiedzi 2,67 brutto, pełne, nie pamietam wymiarów, ale wchodziło ich 16,4 m2. Bralismy w domluxie w Policach, ale były one z Tamy Pomorzańskiej, 2 tygodnie temu nie było problemów z ich dostaniem, moze warto bezposrednio u nich kupić. Cięzkie ale ekipa chwaliła i równiutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 01.07.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 no dobrze - kto wam zdejmował humus? nazwiska, adresy, kontakty my bralismy z Polic to nie podaje bo za daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 01.07.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 dzióbek dzięki i pytanie dalej aktualne a tak dokładniej to interesują mnie namiary bloczków na prawobrzeżu lub ew. rejony okolic stargardu od strony kobylanki a moze komuś zostało po budowie ok. 200 szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 01.07.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 dzióbek dzięki i pytanie dalej aktualne a tak dokładniej to interesują mnie namiary bloczków na prawobrzeżu lub ew. rejony okolic stargardu od strony kobylanki a moze komuś zostało po budowie ok. 200 szt zapytaj w morzyczynie we frambudzie(powiedz ze poleciła ci pani z płoni )są droższe niż w policach ale ładne -nie polecam wielgowa -wzielismy część i psioczyli bo sie rózniły,P.S chyba w tygodniu bedziesz cos do mnie woził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 01.07.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 ano powitać grupe i tak to juz jest ze koniec tego czytania i pora sie wziasc za prace a wiec powiadamiam wszem i wszystkich DZIS zalałem fundamety odczekam 2 .3 dni i dalej do dzieła reszta przedemną A TERAZ PYTANIE za 100 punktów gdzie najtaniej kupic bloczki cemętowe 24x38 x15 lub coś koło tego wymiaru interesuje mnie cena za bloczek O TRANSPORT SIE NIE MARTWIE prosze o pilne odpowiedzi my w PROMIXie na Mierzynie - POLECAM ! a zresztą poczytaj na naszej Liście : Lista Rankingowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 01.07.2006 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 no dobrze - kto wam zdejmował humus? nazwiska, adresy, kontakty Darkop! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 02.07.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 witam i podciągam.... nikogo tu jeszcze nie było dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 02.07.2006 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 wszyscy sprzątaja po budowlańcach witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 02.07.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 wszyscy sprzątaja po budowlańcach witam no nie, takie pieniądze płacicie a oni nawet nie sprzątają???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 02.07.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 wszyscy sprzątaja po budowlańcach witam no nie, takie pieniądze płacicie a oni nawet nie sprzątają???? u mnie sprzatają-aż za bardzo-pala śmieci(papiery)na biezaco i jeszcze troche to by im sie wymknęło spod kontroli-jutro rozmowa i musze pokazać gdzie to moga robic WITAM WSZYSTKICH, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts