Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Zapomniałam :oops: :oops:

Szydas GRATULUJĘ pozwolenia - to teraz do roboty :lol: :lol: :p :p

ja to bym już leciał na budowę z łopatą, ale trzeba jeszcze odczekać :p

ja tam nie czekalam i raczej nikt tego się nie czepia, geodeta też była przed terminem a póżniej tylko dokonala wpisu, także nie wymiguj sie przepisami, łopata do ręki i do roboty :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mam nadzieje że wszystko wam pójdzie tak jak zaplonawaliście :D a jaką dachówkę wybraliście?

Witam sobotnio.

Ja też mam taką nadzieję. Choć z planami w budowaniu to czasmi ciezko bywa.

Dachówkę mamy kupioną Średzkąfalista plus Robena miedzianą angobowaną - tą z promocji. Chyba podobna bedzie jak u ciebie?

Pozdrawiam wszystkich

ano powitać grupe i tak to juz jest ze koniec tego czytania i pora sie wziasc za prace a wiec powiadamiam wszem i wszystkich DZIS zalałem fundamety odczekam 2 .3 dni i dalej do dzieła reszta przedemną A TERAZ PYTANIE za 100 punktów gdzie najtaniej kupic bloczki cemętowe 24x38 x15 lub coś koło tego wymiaru interesuje mnie cena za bloczek O TRANSPORT SIE NIE MARTWIE prosze o pilne odpowiedzi

ano powitać grupe i tak to juz jest ze koniec tego czytania i pora sie wziasc za prace a wiec powiadamiam wszem i wszystkich DZIS zalałem fundamety odczekam 2 .3 dni i dalej do dzieła reszta przedemną A TERAZ PYTANIE za 100 punktów gdzie najtaniej kupic bloczki cemętowe 24x38 x15 lub coś koło tego wymiaru interesuje mnie cena za bloczek O TRANSPORT SIE NIE MARTWIE prosze o pilne odpowiedzi

2,67 brutto, pełne, nie pamietam wymiarów, ale wchodziło ich 16,4 m2. Bralismy w domluxie w Policach, ale były one z Tamy Pomorzańskiej, 2 tygodnie temu nie było problemów z ich dostaniem, moze warto bezposrednio u nich kupić. Cięzkie ale ekipa chwaliła i równiutkie :lol: :lol:

dzióbek dzięki i pytanie dalej aktualne a tak dokładniej to interesują mnie namiary bloczków na prawobrzeżu lub ew. rejony okolic stargardu od strony kobylanki a moze komuś zostało po budowie ok. 200 szt

zapytaj w morzyczynie we frambudzie(powiedz ze poleciła ci pani z płoni :lol: )są droższe niż w policach ale ładne -nie polecam wielgowa -wzielismy część i psioczyli bo sie rózniły,P.S chyba w tygodniu bedziesz cos do mnie woził :lol:

my w PROMIXie na Mierzynie - POLECAM !

a zresztą poczytaj na naszej Liście : Lista Rankingowa

wszyscy sprzątaja po budowlańcach :wink:

witam

no nie, takie pieniądze płacicie a oni nawet nie sprzątają???? :wink:

u mnie sprzatają-aż za bardzo-pala śmieci(papiery)na biezaco i jeszcze troche to by im sie wymknęło spod kontroli-jutro rozmowa i musze pokazać gdzie to moga robic

WITAM WSZYSTKICH, :lol: