Teska 02.07.2006 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.07.2006 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 Tylko dla dorosłych..... http://www.modestypanel.com/SorSE/ przyznam sie 1 pudło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 02.07.2006 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 02.07.2006 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 wszyscy sprzątaja po budowlańcach witam u mnie zawsze sprzątali po sobie - taki postawiłam warunek, że inaczej im nie płacę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 02.07.2006 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 a teraz chwila refleksji:dziś mija mi kolejna wiosnahmm........ cóż latka lecą nieubłaganie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 02.07.2006 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 a teraz chwila refleksji: dziś mija mi kolejna wiosna hmm........ cóż latka lecą nieubłaganie Najlepszego i nie przejmuj się jeszcze nie jedna Ci minie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.07.2006 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 a teraz chwila refleksji: dziś mija mi kolejna wiosna hmm........ cóż latka lecą nieubłaganie Didi wszystkiego naj....i nie martw sie wiosenkami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 02.07.2006 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 Tylko dla dorosłych..... http://www.modestypanel.com/SorSE/ przyznam sie 1 pudło 11/16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.07.2006 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 Tylko dla dorosłych..... http://www.modestypanel.com/SorSE/ przyznam sie 1 pudło 11/16 dzis przed monitorem.....z czym w łapce??? ja mam szmuglera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 02.07.2006 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 Tylko dla dorosłych..... http://www.modestypanel.com/SorSE/ przyznam sie 1 pudło 11/16 dzis przed monitorem.....z czym w łapce??? ja mam szmuglera A ja kawa Wczoraj rodzinkę odstawiłem na urlop, a ja muszę trochę posiedzieć nad papierami firmowymi. Oczywiście ruszam też z papierami budowlanymi. W poniedziałek idziemy z podziękowaniami do Wojewody oraz z prośbą o przyspieszenie procedury ogłoszenia zmiany w planie. Trzeba wszystkich cisnąć - jeszcze jest szansa że będę mógł wystartować w tym roku. Ciekawe jaka zima będzie tego roku ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.07.2006 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 Tylko dla dorosłych..... http://www.modestypanel.com/SorSE/ przyznam sie 1 pudło 11/16 dzis przed monitorem.....z czym w łapce??? ja mam szmuglera A ja kawa Wczoraj rodzinkę odstawiłem na urlop, a ja muszę trochę posiedzieć nad papierami firmowymi. Oczywiście ruszam też z papierami budowlanymi. W poniedziałek idziemy z podziękowaniami do Wojewody oraz z prośbą o przyspieszenie procedury ogłoszenia zmiany w planie. Trzeba wszystkich cisnąć - jeszcze jest szansa że będę mógł wystartować w tym roku. Ciekawe jaka zima będzie tego roku ?? no nie slyszales???? zimy w tym roku wogole nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 02.07.2006 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 no nie slyszales???? zimy w tym roku wogole nie bedzie Fajnie by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.07.2006 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 no nie slyszales???? zimy w tym roku wogole nie bedzie Fajnie by było ech...a te papiery budowlane...to masz wszystko w rozsypce??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.07.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 znikam na kanape mam horrorek do obejrzenia... miłego wieczorku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 02.07.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 no nie slyszales???? zimy w tym roku wogole nie bedzie Fajnie by było ech...a te papiery budowlane...to masz wszystko w rozsypce??? Troszkę rzeczywiście wyluzowałem z papierami jak sie sprawa w gminie przeciągała. Mam jednak nadzieję że szybko uda się powrócić do stanu pożądanego jeszcze nim urzędy obrobią się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 02.07.2006 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 no nie slyszales???? zimy w tym roku wogole nie bedzie Fajnie by było noooo, fajnie by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 02.07.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 wszyscy sprzątaja po budowlańcach witam no nie, takie pieniądze płacicie a oni nawet nie sprzątają???? u mnie sprzatają-aż za bardzo-pala śmieci(papiery)na biezaco i jeszcze troche to by im sie wymknęło spod kontroli-jutro rozmowa i musze pokazać gdzie to moga robic WITAM WSZYSTKICH, uważaj, uważaj, ja tez tłumaczyłam, a potem wyskakujące z ogniska pojemniki po piance o mało nie wybiły mi swieżo zamontowanych okien i "pokłóciły" ze "świeżym" sąsiadem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharky 02.07.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 witam wszystkich, zrobilem sobie dzisiaj rundke po okolicy, mierzyn, koscian, dobra obejrzalem sobie troche budow ... jak ja lubie ten widok ustalilismy z moja polowka kolor elewacji i dachowki mam nadzieje ze na jesien zaczniemy swoja budowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharky 02.07.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 wczoraj bylem na swojej dzialce, na razie sa tam tylko chaszcze po pas ) cos z tym trzeba zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 02.07.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 wczoraj bylem na swojej dzialce, na razie sa tam tylko chaszcze po pas ) cos z tym trzeba zrobic. wykarczować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts