kombi 02.07.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 kuoić lub pożyczyć dobrą KOSĘ zakasać rękawy i do dzieła GDZIE KOSIARZE Z TAMTYCH LAT można sobie ponucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 02.07.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 kuoić lub pożyczyć dobrą KOSĘ zakasać rękawy i do dzieła GDZIE KOSIARZE Z TAMTYCH LAT można sobie ponucić w wersji dla leniwych: spryskać jakąś współczesną chemią i poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 02.07.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 wczoraj bylem na swojej dzialce, na razie sa tam tylko chaszcze po pas ) cos z tym trzeba zrobic. Tylko po co Budowa domu skutecznie zdewastuje działkę łącznie z chaszczami. Po budowie domu zostanie znacząco mniej do karczowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka 03.07.2006 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 wczoraj bylem na swojej dzialce, na razie sa tam tylko chaszcze po pas ) cos z tym trzeba zrobic. najlepiej nic nie robic. Kidy chcesz zacząc budowę? Zdjęcia humusu, a potem budowa skutecznie zrobią z tych chaszczy księżycowy krajobraz. ach, witam porannie:-) ulanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.07.2006 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 pozdrawiam poniedziałkowo!, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 03.07.2006 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 UFFF!!!! mój synus sie dostał tam gdzie chciał czyli do LO3 -biol-chem.cieszymy sie (tylko klasa trocha za liczna 31 os) ufff, było nerwowo w piąteczek o 16.00 już po sprawie: mój też się dostał, do 7 mat-info no teraz to, już prawdziwe wakacje bo jam wczoraj też skończyła swojego podyplomka tylko głowa mnie dzisiaj cosik boli bo z radości namieszałam piwko z drinusiem witam poniedziałkowo pozdrowionka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 03.07.2006 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 03.07.2006 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 UFFF!!!! mój synus sie dostał tam gdzie chciał czyli do LO3 -biol-chem.cieszymy sie (tylko klasa trocha za liczna 31 os) ufff, było nerwowo w piąteczek o 16.00 już po sprawie: mój też się dostał, do 7 mat-info no teraz to, już prawdziwe wakacje bo jam wczoraj też skończyła swojego podyplomka tylko głowa mnie dzisiaj cosik boli bo z radości namieszałam piwko z drinusiem witam poniedziałkowo pozdrowionka dla wszystkich GRATULACJE dla synusia , no i dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 03.07.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 dzięmkuję. Trzymasz się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 03.07.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 dzięmkuję. Trzymasz się? a mam inne wyjście? a tak poważnie to trochę boję się tych nadchodzących upałów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 03.07.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 nadchodzących? przecie upały juz nas nękały i nadal będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharky 03.07.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 wczoraj bylem na swojej dzialce, na razie sa tam tylko chaszcze po pas ) cos z tym trzeba zrobic. najlepiej nic nie robic. Kidy chcesz zacząc budowę? Zdjęcia humusu, a potem budowa skutecznie zrobią z tych chaszczy księżycowy krajobraz. ach, witam porannie:-) ulanka mysle ze zaczne w pazdzierniku ... wiec mam jeszcze troche czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 03.07.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 nadchodzących? przecie upały juz nas nękały i nadal będą ale zeszły tydzień był dla mnie dobry, a straszą, że najgorzej będzie w środę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharky 03.07.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 jesli ktos zaczyna budowe lub tak jak ja dopiero bedzie zaczynal to tutaj swietnie zebrany harmonogram prac http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=16256&highlight=drena%BF moze sie przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 03.07.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Czesc witamy wszystkich wakacyjniemy wpadlismy tylko na chwile sami wiecie jak jest w wakacjeale mamy pytanko, zlozylismy o pozwolenie na budowe w Policach i zostalismy przydzieleni do pani Wieczorek czy zna ktos ta pania i jak dlugo trzeba czekac u tej pani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 03.07.2006 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 uff, taki gorąc, ale pociągnę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 03.07.2006 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Czesc witamy wszystkich wakacyjnie my wpadlismy tylko na chwile sami wiecie jak jest w wakacje ale mamy pytanko, zlozylismy o pozwolenie na budowe w Policach i zostalismy przydzieleni do pani Wieczorek czy zna ktos ta pania i jak dlugo trzeba czekac u tej pani założę się że dużo krócej niż u pani Zasimowicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 03.07.2006 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Czesc witamy wszystkich wakacyjnie my wpadlismy tylko na chwile sami wiecie jak jest w wakacje ale mamy pytanko, zlozylismy o pozwolenie na budowe w Policach i zostalismy przydzieleni do pani Wieczorek czy zna ktos ta pania i jak dlugo trzeba czekac u tej pani ech...... nie chce was załamywac ale to starsza babka i powinna juz iśc na emeryture jak chcecie zacząć w tym sezonie budowlanym to troche ja musicie zdopingowac dzwońcie pytajcie że Wam zależy itp... moze sie pospieszy , ale wiem ze ktoś miał z nią problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 03.07.2006 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Czesc witamy wszystkich wakacyjnie my wpadlismy tylko na chwile sami wiecie jak jest w wakacje ale mamy pytanko, zlozylismy o pozwolenie na budowe w Policach i zostalismy przydzieleni do pani Wieczorek czy zna ktos ta pania i jak dlugo trzeba czekac u tej pani założę się że dużo krócej niż u pani Zasimowicz niekoniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 03.07.2006 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Cześc wszystkim! Józiu, spójrz na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts