Teska 03.07.2006 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 wieczorkiem witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.07.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Czesc witamy wszystkich wakacyjnie my wpadlismy tylko na chwile sami wiecie jak jest w wakacje ale mamy pytanko, zlozylismy o pozwolenie na budowe w Policach i zostalismy przydzieleni do pani Wieczorek czy zna ktos ta pania i jak dlugo trzeba czekac u tej pani ech...... nie chce was załamywac ale to starsza babka i powinna juz iśc na emeryture jak chcecie zacząć w tym sezonie budowlanym to troche ja musicie zdopingowac dzwońcie pytajcie że Wam zależy itp... moze sie pospieszy , ale wiem ze ktoś miał z nią problemy ja decyzja była wydana niestety w przepisowym terminie....ale mieliśmy problem z uprawomocnieniem, ponieważ pani nadała do kancelarii polecenie wysłania decyzji do wszystkich sąsiadów. Wszystko byłoby fajnie gdyby kancelaria do wszystkich wysłała. Okazało się, że jeden list nigdy nie został wysłany więc zwrotka też nie mogła dojść. A pani na nią czekała. W rezultacie poszła nam na rękę żeby sprawę załatwić tak żeby decyzja uprawomocniła się w terminie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.07.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 wieczorkiem witam też witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 03.07.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 no to mam za sobą kolejny krok naprzód - zatrudniłem kierownika budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 03.07.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 no to mam za sobą kolejny krok naprzód - zatrudniłem kierownika budowy no... brawo kogoś z Listy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 04.07.2006 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Oooo, dzisiaj ja pierwsza. Witam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 04.07.2006 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 no to mam za sobą kolejny krok naprzód - zatrudniłem kierownika budowy Niech się dobrze sprawuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 04.07.2006 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 04.07.2006 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Czesc witamy wszystkich wakacyjnie my wpadlismy tylko na chwile sami wiecie jak jest w wakacje ale mamy pytanko, zlozylismy o pozwolenie na budowe w Policach i zostalismy przydzieleni do pani Wieczorek czy zna ktos ta pania i jak dlugo trzeba czekac u tej pani ech...... nie chce was załamywac ale to starsza babka i powinna juz iśc na emeryture jak chcecie zacząć w tym sezonie budowlanym to troche ja musicie zdopingowac dzwońcie pytajcie że Wam zależy itp... moze sie pospieszy , ale wiem ze ktoś miał z nią problemy ja decyzja była wydana niestety w przepisowym terminie....ale mieliśmy problem z uprawomocnieniem, ponieważ pani nadała do kancelarii polecenie wysłania decyzji do wszystkich sąsiadów. Wszystko byłoby fajnie gdyby kancelaria do wszystkich wysłała. Okazało się, że jeden list nigdy nie został wysłany więc zwrotka też nie mogła dojść. A pani na nią czekała. W rezultacie poszła nam na rękę żeby sprawę załatwić tak żeby decyzja uprawomocniła się w terminie. Poszła na rękę, bo ....... mogłaś złożyć skargę, że kancelaria nie dopilnowała obowiązków. Krótko mówiąc chroniła tyłek koleżance. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.07.2006 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 witam wtorkowo! i upalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.07.2006 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Poszła na rękę, bo ....... mogłaś złożyć skargę, że kancelaria nie dopilnowała obowiązków. Krótko mówiąc chroniła tyłek koleżance. raczej nie...ona nie z tych co chroni myślę że pokazała ludzkie oblicze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.07.2006 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Witam wtorkowo zaliczyłam juz wycieczkę do ZUS-u i spotkanie z baaardzo miłą Panią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 04.07.2006 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Witam wtorkowo zaliczyłam juz wycieczkę do ZUS-u i spotkanie z baaardzo miłą Panią ja też ostatnio spotykam w ZUS tylko miłe panie czy mają dyrektywę odgórną, że mają być miłe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 04.07.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 witam wszystkich chociaz powinno byc wczoraj był jeden z gorszych dni-a dzisiaj aż niechce mi sie jechac na budowe-byłam wściekła jak wieczorkiem zobaczyłam efekt pracy,a jeszcze na dodatek wcześniej usłyszałam ,że otwory(3) drzwiowe sa węższe bo nie dałam wykazu stolarki a na rzucie parteru jak byk podane sa wymiary drzwi o otworów osobno-3 osoby czytają projekt i co ?usłyszałam ,że ja mam duzo czasu zeby siedziec nad projektem ,jestem ciekawa czy rozbiora scianke -buduja z porotonu a musla ,że klocki lego -jedna ścianka to prawie spoina pionowa na pionowej(prawie),musze im pokazać dom naprzeciwko uff,ulżyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 04.07.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 WitamMiraśka współczuje , jednak wszystkich trzeba pilnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 04.07.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 witam wszystkich chociaz powinno byc wczoraj był jeden z gorszych dni-a dzisiaj aż niechce mi sie jechac na budowe-byłam wściekła jak wieczorkiem zobaczyłam efekt pracy,a jeszcze na dodatek wcześniej usłyszałam ,że otwory(3) drzwiowe sa węższe bo nie dałam wykazu stolarki a na rzucie parteru jak byk podane sa wymiary drzwi o otworów osobno-3 osoby czytają projekt i co ?usłyszałam ,że ja mam duzo czasu zeby siedziec nad projektem ,jestem ciekawa czy rozbiora scianke -buduja z porotonu a musla ,że klocki lego -jedna ścianka to prawie spoina pionowa na pionowej(prawie),musze im pokazać dom naprzeciwko uff,ulżyło o kurcze! mi by samo wygadane nie wystarczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 04.07.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 też witam wtoreczkowo.Miraśka - bij w ryj póki można i nie popuszczaj paprochom, bo będą ci kołki ciosać na głowie zwracam się o poradę - kcem szyby hartowane na ścianę w kuchni, ale, no właśnie mam 2 "piękne" gniazdka na tej ścianie i co teraz?- szyby hartowanej się nie wierci- gdzie te gniazdka przełożyć żeby było ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 04.07.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 oj zrobiłam enter, a nie pozdrowiłam grupeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 04.07.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 o kurcze! mi by samo wygadane nie wystarczyło To znaczy co? Lałabyś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 04.07.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 też witam wtoreczkowo. Miraśka - bij w ryj póki można i nie popuszczaj paprochom, bo będą ci kołki ciosać na głowie zwracam się o poradę - kcem szyby hartowane na ścianę w kuchni, ale, no właśnie mam 2 "piękne" gniazdka na tej ścianie i co teraz? - szyby hartowanej się nie wierci - gdzie te gniazdka przełożyć żeby było ok? wydaje mi sie, że jednak jakies otwory w takiej szybie robić można, tylko chyba przed hartowaniem...nie jestem pewna, wiesz co przejdź się może do jakiegos szklarza albo do takiego sklepu ze szkłem na tyłach McDonaldsa na Wojska Poslkiego (vis a vis Maratonu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts