Didi 05.07.2006 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 super-Włosi wygrali a tu cisza ale jak ... chyba tylko babki oglądały mecz No ja kibicowałam Niemcom przynajmniej Polacy troszke pograli Generalnie standard: Włosi udają, że grają, a pod koniec siup i jakiegos gola wsadzają przeciwnikom a ja Włochom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.07.2006 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.07.2006 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 pozdrawiam środkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 05.07.2006 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 również witam środkowo. no meczyk był pasjonujący Afryka będzie, a ja mam dzisiaj imprezkę ogródkową. każdy łyknie po 2 drinie i się zawinie trzeba będzie podlać chwasty. pozdrawiam wszystkich ps. jestem wkurzona: - na elektryków - tak połączyli 3 gniazda krzyżowe, że z 5 lamp w holu świecą 2 - na dostawcę furtki - zamek się sp@!$#^%7! tzn. nie trzyma i można jednym palcem otworzyć (furta ma rok czasu), a on, że nie przyjedzie bo nie montował (a co ma zamek do montażu furtki?). po awanturze zgodził się łaskawie, że wpadnie jak będzie przejeżdżał. a jak nie przyjedzie........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.07.2006 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 również witam środkowo. no meczyk był pasjonujący Afryka będzie, a ja mam dzisiaj imprezkę ogródkową. każdy łyknie po 2 drinie i się zawinie trzeba będzie podlać chwasty. pozdrawiam wszystkich ps. jestem wkurzona: - na elektryków - tak połączyli 3 gniazda krzyżowe, że z 5 lamp w holu świecą 2 - na dostawcę furtki - zamek się sp@!$#^%7! tzn. nie trzyma i można jednym palcem otworzyć (furta ma rok czasu), a on, że nie przyjedzie bo nie montował (a co ma zamek do montażu furtki?). po awanturze zgodził się łaskawie, że wpadnie jak będzie przejeżdżał. a jak nie przyjedzie........ no wiesz trzeba człowieka zrozumieć akurat nie przejeżdżał i pewnie znając zycie nie po drodze będzie mu tak z miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 05.07.2006 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 no wiesz trzeba człowieka zrozumieć akurat nie przejeżdżał i pewnie znając zycie nie po drodze będzie mu tak z miesiąc pewnie, zrozumiem. poczekam miesiąc + tel. przypominający i w przypadku braku reakcji zamieszczę odpowiednią notatkę na naszej liście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.07.2006 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 - na dostawcę furtki - zamek się sp@!$#^%7! tzn. nie trzyma i można jednym palcem otworzyć (furta ma rok czasu), a może to zwyczajnie elektrozaczep sie popsuł? przypomniało mi się, że w zeszłym roku - nie to już będzie prawie dwa lata, bo zaraz po pierwszych mrozach, wymienialiśmy elektrozaczep, bo właśnie nie trzymał. I teraz jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharky 05.07.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Witam srodkowo powiedzcie mi jak dlugo trwaly wasze budowy ? jestem ciekaw w jakim czasie od rozpoczecia robot mozna sie wprowadzic do swojego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.07.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Witam srodkowo powiedzcie mi jak dlugo trwaly wasze budowy ? jestem ciekaw w jakim czasie od rozpoczecia robot mozna sie wprowadzic do swojego domku budowę rozpoczęliśmy w 12 marca 2003r, potem była dwu miesięczna przerwa wakacyjna, a wprowadzilismy się do gotowego tzn: panele, płytki, meble czyli wsio gotowe 11 kwietnia 2004r Czyli 13 miesięcy (wliczając to wakacje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharky 05.07.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Witam srodkowo powiedzcie mi jak dlugo trwaly wasze budowy ? jestem ciekaw w jakim czasie od rozpoczecia robot mozna sie wprowadzic do swojego domku budowę rozpoczęliśmy w 12 marca 2003r, potem była dwu miesięczna przerwa wakacyjna, a wprowadzilismy się do gotowego tzn: panele, płytki, meble czyli wsio gotowe 11 kwietnia 2004r Czyli 13 miesięcy (wliczając to wakacje) SUPER wiec jesli w tym roku na jesieni zaczne to mam szanse wprowadzic sie w przyszlym roku ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.07.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Witam srodkowo powiedzcie mi jak dlugo trwaly wasze budowy ? jestem ciekaw w jakim czasie od rozpoczecia robot mozna sie wprowadzic do swojego domku budowę rozpoczęliśmy w 12 marca 2003r, potem była dwu miesięczna przerwa wakacyjna, a wprowadzilismy się do gotowego tzn: panele, płytki, meble czyli wsio gotowe 11 kwietnia 2004r Czyli 13 miesięcy (wliczając to wakacje) SUPER wiec jesli w tym roku na jesieni zaczne to mam szanse wprowadzic sie w przyszlym roku ) spoko! dodam, że my się wcale nie spieszyliśmy a wykończenie do jakiego się wprowadziliśmy możesz zobaczyć w mojej stopce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 05.07.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Witamsharky ------- moja siostra zaczęła w maju zeszłego roku a Święta Bożego Narodzenia spędzała u siebie tempo tak naprawdę zależy od sprawnego zazębiania sie kolejnych ekip , jak nie ma przestoju i wszystko idzie w miaaaare bez błedów to naprawdę można szybko zakonczyc budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharky 05.07.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Jestem dobrej mysli, boje sie troche zimy, nie wiem w jakim stanie budowy mnie zaskoczy, ale na pewno bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 05.07.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 a może to zwyczajnie elektrozaczep sie popsuł? przypomniało mi się, że w zeszłym roku - nie to już będzie prawie dwa lata, bo zaraz po pierwszych mrozach, wymienialiśmy elektrozaczep, bo właśnie nie trzymał. I teraz jest ok. napewno masz rację że to eletrozaczep, ale ja się na tym nie znam i chciałam żeby zobaczył co trzeba zrobić (ewentualnie naprawił). u mnie widocznie z opóźnieniem, bo mrozów ostatnio nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 05.07.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 a może to zwyczajnie elektrozaczep sie popsuł? przypomniało mi się, że w zeszłym roku - nie to już będzie prawie dwa lata, bo zaraz po pierwszych mrozach, wymienialiśmy elektrozaczep, bo właśnie nie trzymał. I teraz jest ok. napewno masz rację że to eletrozaczep, ale ja się na tym nie znam i chciałam żeby zobaczył co trzeba zrobić (ewentualnie naprawił). u mnie widocznie z opóźnieniem, bo mrozów ostatnio nie było. ale ta mroźna zima na pewno odcisnęła na nim swoje piętno co do czasu budowania: żeby nie było tak optymistycznie, jak buduję 3 rok, mam nadzieję wprowadzić się przed jego upływem (jakieś 2 miesiące)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 05.07.2006 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Delf, Bikosa - czy mógłbym prosić o więcej opinii (tych pozytywnych i tych bardziej krytycznych) na temat wykonania elewacji przez p. Malaka?Co u Was dokładnie robił, jakich użyłycie materiałów, z jakiej technologii korzystałycie? Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 05.07.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 no to mam za sobą kolejny krok naprzód - zatrudniłem kierownika budowy no... brawo kogoś z Listy? aha jak mozna wiedzieć, to kogo ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 05.07.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Witam srodkowo powiedzcie mi jak dlugo trwaly wasze budowy ? jestem ciekaw w jakim czasie od rozpoczecia robot mozna sie wprowadzic do swojego domku Nie ze wszystkim warto się spieszyć. Niektóre prace wymagajš "odstania" i przerw technologicznych. U nas stan surowy zamknięty mielimy (z takimi włanie przerwami) w cišgu trzech miesięcy. Od niwelacji działki przez instalację, rozpoczęcie budowy, piwnicę, parter, poddasze aż po drzwi. Dalej (z różnych względów) cišgniemy się niestety już 3-ci rok, ale jest już duże wiatło w tunelu, że w tym roku skończymy wszystkie poważniejsze prace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 05.07.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 no to mam za sobą kolejny krok naprzód - zatrudniłem kierownika budowy no... brawo kogoś z Listy? aha jak mozna wiedzieć, to kogo ?? pan Anrzej "choruje" i muszę sama doginać na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 05.07.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 pan Anrzej "choruje" i muszę sama doginać na budowie wiem, jeszcze tylko tydzien (tez musimy sami panować nad sytuacją - choć na lanie posadzek przyjechał 'na przepustkę' ) - mam nadzieje, ze jestes zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts