Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

pan Anrzej "choruje" i muszę sama doginać na budowie :D :D :D

wiem, jeszcze tylko tydzien (tez musimy sami panować nad sytuacją :wink: :D - choć na lanie posadzek przyjechał 'na przepustkę' :p ) - mam nadzieje, ze jestes zadowolona :lol:

ja baardzo mój wykonawca niekoniecznie , wiadomo wszystko obejrzy zajrzy zadnej fuszerki nie mozna ukryc , rozumiem jego fustracje :D :D , ale to ja tam bede mieszkań a Pan Andrzej zachowuje sie tak jak by miał tam tez zamieszkać :D :D jest naprawdę zaangazowany naprawde godny polecenia

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

a może to zwyczajnie elektrozaczep sie popsuł?

przypomniało mi się, że w zeszłym roku - nie to już będzie prawie dwa lata, bo zaraz po pierwszych mrozach, wymienialiśmy elektrozaczep, bo właśnie nie trzymał. I teraz jest ok.

napewno masz rację że to eletrozaczep, ale ja się na tym nie znam i chciałam żeby zobaczył co trzeba zrobić (ewentualnie naprawił). u mnie widocznie z opóźnieniem, bo mrozów ostatnio nie było.

a furtke masz od wisniowskiego??? mam telefon do macka montazysty...jak cos

witam grupkę....... :lol: :lol:

ja tak handlowo......mam do sprzedania 3 lezaki bardzo porzadny stan. Uzywane pare razy doslownie.lezaki sa z pianka, kolorowym obiciem i rozkladaja sie ze mozna sie polozyc....i smazyc tyleczek np:):)

mam 3 sztuki 150 zł całosc! wiec jakby ktos cos.....

ja tak handlowo......mam do sprzedania 3 lezaki bardzo porzadny stan. Uzywane pare razy doslownie.lezaki sa z pianka, kolorowym obiciem i rozkladaja sie ze mozna sie polozyc....i smazyc tyleczek np:):)

thx - ale niestety w pracy nijak leżaka nie wstawię :( :wink:

thx - ale niestety w pracy nijak leżaka nie wstawię :( :wink:

no nie da sie w pracy :lol: :lol: :lol:

taras sie dopiero klei więc.... nie w tym roku :D

Witamy wszystkich

składając papiery na pozwolenie na budowę dostalismy strone w internecie gdzie mozna sprawdzac na jakim etapie jest sprawa, wiec na 2 tygodnie wyjechalismy, i tu kicha powiat znowu dal przyslowiowej ... bo nam powiedziano ze sprawa jest u pani Wieczorek a na stronie jest napisane ze sprawe prowadzi pani Szulc i z data ostatniej modyfikacji sierpień 2005 po cholere im ta strona skoro nie jest aktualna

Witamy wszystkich

składając papiery na pozwolenie na budowę dostalismy strone w internecie gdzie mozna sprawdzac na jakim etapie jest sprawa, wiec na 2 tygodnie wyjechalismy, i tu kicha powiat znowu dal przyslowiowej ... bo nam powiedziano ze sprawa jest u pani Wieczorek a na stronie jest napisane ze sprawe prowadzi pani Szulc i z data ostatniej modyfikacji sierpień 2005 po cholere im ta strona skoro nie jest aktualna

ja bym bardziej ufała inf tel niz tej stronie

trobe, jak tam u ciebie z czasem, logistyką i no wiesz.... 8)

Delf, czuję się zażenowana odpowiadając na tak zadane pytanie. :oops: ale zasadniczo OK, nawet w moim wieku :wink:

A na poważnie - błagam, daj mi jeszcze trochę czasu, bo wszystko mi się rozłazi. Może kiedy moja ekipa w końcu zejdzie z dachu (jeśli uda im się poprawic wynik działania "niezależnych sił natury" i dogra swoją logistykę), mnie uda się odetchnąc i zając kwestią ogrodzenia. Problem polega na tym, że o ile bez kłopotu mogę wynając transport, to chętnych do załadowania już nie. Mój Stary w pełni zasługuje na to miano a ja sama też nie dam rady. Ale proszę, zadawaj mi to pytanie częściej, bo wywołuje poczucie wstydu i winy, więc działa mobilizująco. :oops:

Pozdrawiam czwartkowo

tak od wiśniowskiego. teraz jestem pewna że cały zamek szlag trafił, bo wczoraj to i rygiel wyszedł i ani rusz. a furta od wieczora na.... sznurek.

trza zamek nowy kupić i zamontować (mam nadzieję że nie trudne).

a na czym ty kobito będziesz się smażyć jak leżanki pogonisz?

pozdrawiam grupkę

zafrapowały mnie te leżaczki :o

jak one wygladają skoro można na nich tyłeczki smażyć :o

a może to zwyczajnie elektrozaczep sie popsuł?

przypomniało mi się, że w zeszłym roku - nie to już będzie prawie dwa lata, bo zaraz po pierwszych mrozach, wymienialiśmy elektrozaczep, bo właśnie nie trzymał. I teraz jest ok.

napewno masz rację że to eletrozaczep, ale ja się na tym nie znam i chciałam żeby zobaczył co trzeba zrobić (ewentualnie naprawił). u mnie widocznie z opóźnieniem, bo mrozów ostatnio nie było.

potwierdzam - pan Maciej zna się na rzeczy :D

trobe, jak tam u ciebie z czasem, logistyką i no wiesz.... 8)

Delf, czuję się zażenowana odpowiadając na tak zadane pytanie. :oops: ale zasadniczo OK, nawet w moim wieku :wink:

A na poważnie - błagam, daj mi jeszcze trochę czasu, bo wszystko mi się rozłazi. Może kiedy moja ekipa w końcu zejdzie z dachu (jeśli uda im się poprawic wynik działania "niezależnych sił natury" i dogra swoją logistykę), mnie uda się odetchnąc i zając kwestią ogrodzenia. Problem polega na tym, że o ile bez kłopotu mogę wynając transport, to chętnych do załadowania już nie. Mój Stary w pełni zasługuje na to miano a ja sama też nie dam rady. Ale proszę, zadawaj mi to pytanie częściej, bo wywołuje poczucie wstydu i winy, więc działa mobilizująco. :oops:

No nie, ostatnie czego bym chciała, to wywoływać u ciebie tak negatywne uczucia :oops: Tak po prostu podpytuje, bo a nuż coś się zmieniło od ostatniego razu :wink: Słuchaj, czy problem z rozładunkiem masz na swojej działce, czy masz na myśli załadunek na mojej? Bo u mnie krzatają sie teraz różni ludzie, więc możnaby załadować, tylko daj znać, czy ta twoja ekipa mogłaby ci pomóc u ciebie.

witam wszystkich :p wiecie ,może ile sie czeka na prawobrzezu na nowe prawko? dałam plame jak cholera-tak sobie wpoiłam do łba że za rok jak bede wymieniac dowód to i prawko zmienie i nic do mnie nie trafiało ze trąbili ze to wszyscy wymieniaja ,dopiero wczoraj ja z pretensjami do kolezanki dlaczego mnie nie odwiedza i słyszę że niema prawka,bedzie dopiero za 3tyg(3 juz czeka ale na lewobrzezu) a ja musze teraz tyle jeździc :cry: a zwłaszcza przyszły cały tydzień bo tata wyjeżdza i nie mam kierowcy zastepczego-moze nie złapia? :lol: -obudziła sie we mnie przysłowiowa blondynka :lol: