Kacha72 05.07.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 pan Anrzej "choruje" i muszę sama doginać na budowie wiem, jeszcze tylko tydzien (tez musimy sami panować nad sytuacją - choć na lanie posadzek przyjechał 'na przepustkę' ) - mam nadzieje, ze jestes zadowolona ja baardzo mój wykonawca niekoniecznie , wiadomo wszystko obejrzy zajrzy zadnej fuszerki nie mozna ukryc , rozumiem jego fustracje , ale to ja tam bede mieszkań a Pan Andrzej zachowuje sie tak jak by miał tam tez zamieszkać jest naprawdę zaangazowany naprawde godny polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 05.07.2006 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 no to mam za sobą kolejny krok naprzód - zatrudniłem kierownika budowy no... brawo kogoś z Listy? aha jak mozna wiedzieć, to kogo ?? p. Piotra Malickego 'nie mylić z Rembud-Malicki' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.07.2006 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 a może to zwyczajnie elektrozaczep sie popsuł? przypomniało mi się, że w zeszłym roku - nie to już będzie prawie dwa lata, bo zaraz po pierwszych mrozach, wymienialiśmy elektrozaczep, bo właśnie nie trzymał. I teraz jest ok. napewno masz rację że to eletrozaczep, ale ja się na tym nie znam i chciałam żeby zobaczył co trzeba zrobić (ewentualnie naprawił). u mnie widocznie z opóźnieniem, bo mrozów ostatnio nie było. a furtke masz od wisniowskiego??? mam telefon do macka montazysty...jak cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.07.2006 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 witam grupkę....... ja tak handlowo......mam do sprzedania 3 lezaki bardzo porzadny stan. Uzywane pare razy doslownie.lezaki sa z pianka, kolorowym obiciem i rozkladaja sie ze mozna sie polozyc....i smazyc tyleczek np:) mam 3 sztuki 150 zł całosc! wiec jakby ktos cos..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 05.07.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 witam grupkę....... ja tak handlowo......mam do sprzedania 3 lezaki bardzo porzadny stan. Uzywane pare razy doslownie.lezaki sa z pianka, kolorowym obiciem i rozkladaja sie ze mozna sie polozyc....i smazyc tyleczek np:) mam 3 sztuki 150 zł całosc! wiec jakby ktos cos..... thx - ale niestety w pracy nijak leżaka nie wstawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.07.2006 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 witam grupkę....... ja tak handlowo......mam do sprzedania 3 lezaki bardzo porzadny stan. Uzywane pare razy doslownie.lezaki sa z pianka, kolorowym obiciem i rozkladaja sie ze mozna sie polozyc....i smazyc tyleczek np:) mam 3 sztuki 150 zł całosc! wiec jakby ktos cos..... thx - ale niestety w pracy nijak leżaka nie wstawię no nie da sie w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 05.07.2006 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 witam grupkę....... ja tak handlowo......mam do sprzedania 3 lezaki bardzo porzadny stan. Uzywane pare razy doslownie.lezaki sa z pianka, kolorowym obiciem i rozkladaja sie ze mozna sie polozyc....i smazyc tyleczek np:) mam 3 sztuki 150 zł całosc! wiec jakby ktos cos..... taras sie dopiero klei więc.... nie w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.07.2006 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 wieczorkiem....z zimnym driniusiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 05.07.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Witamy wszystkich składając papiery na pozwolenie na budowę dostalismy strone w internecie gdzie mozna sprawdzac na jakim etapie jest sprawa, wiec na 2 tygodnie wyjechalismy, i tu kicha powiat znowu dal przyslowiowej ... bo nam powiedziano ze sprawa jest u pani Wieczorek a na stronie jest napisane ze sprawe prowadzi pani Szulc i z data ostatniej modyfikacji sierpień 2005 po cholere im ta strona skoro nie jest aktualna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 05.07.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Witamy wszystkich składając papiery na pozwolenie na budowę dostalismy strone w internecie gdzie mozna sprawdzac na jakim etapie jest sprawa, wiec na 2 tygodnie wyjechalismy, i tu kicha powiat znowu dal przyslowiowej ... bo nam powiedziano ze sprawa jest u pani Wieczorek a na stronie jest napisane ze sprawe prowadzi pani Szulc i z data ostatniej modyfikacji sierpień 2005 po cholere im ta strona skoro nie jest aktualna ja bym bardziej ufała inf tel niz tej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 05.07.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 trobe, jak tam u ciebie z czasem, logistyką i no wiesz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 05.07.2006 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Witam Dawno nie byłem na liście rankingowej i jestem w ciężkim szoku jak wiele informacji już tam zgromadziliście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 06.07.2006 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 trobe, jak tam u ciebie z czasem, logistyką i no wiesz.... Delf, czuję się zażenowana odpowiadając na tak zadane pytanie. ale zasadniczo OK, nawet w moim wieku A na poważnie - błagam, daj mi jeszcze trochę czasu, bo wszystko mi się rozłazi. Może kiedy moja ekipa w końcu zejdzie z dachu (jeśli uda im się poprawic wynik działania "niezależnych sił natury" i dogra swoją logistykę), mnie uda się odetchnąc i zając kwestią ogrodzenia. Problem polega na tym, że o ile bez kłopotu mogę wynając transport, to chętnych do załadowania już nie. Mój Stary w pełni zasługuje na to miano a ja sama też nie dam rady. Ale proszę, zadawaj mi to pytanie częściej, bo wywołuje poczucie wstydu i winy, więc działa mobilizująco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.07.2006 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 pozdrawiam czwartkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 06.07.2006 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Pozdrawiam czwartkowo a furtke masz od wisniowskiego??? mam telefon do macka montazysty...jak cos tak od wiśniowskiego. teraz jestem pewna że cały zamek szlag trafił, bo wczoraj to i rygiel wyszedł i ani rusz. a furta od wieczora na.... sznurek. trza zamek nowy kupić i zamontować (mam nadzieję że nie trudne). a na czym ty kobito będziesz się smażyć jak leżanki pogonisz? pozdrawiam grupkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.07.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.07.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 witam grupkę....... ja tak handlowo......mam do sprzedania 3 lezaki bardzo porzadny stan. Uzywane pare razy doslownie.lezaki sa z pianka, kolorowym obiciem i rozkladaja sie ze mozna sie polozyc....i smazyc tyleczek np:) mam 3 sztuki 150 zł całosc! wiec jakby ktos cos..... zafrapowały mnie te leżaczki jak one wygladają skoro można na nich tyłeczki smażyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.07.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 a może to zwyczajnie elektrozaczep sie popsuł? przypomniało mi się, że w zeszłym roku - nie to już będzie prawie dwa lata, bo zaraz po pierwszych mrozach, wymienialiśmy elektrozaczep, bo właśnie nie trzymał. I teraz jest ok. napewno masz rację że to eletrozaczep, ale ja się na tym nie znam i chciałam żeby zobaczył co trzeba zrobić (ewentualnie naprawił). u mnie widocznie z opóźnieniem, bo mrozów ostatnio nie było. a furtke masz od wisniowskiego??? mam telefon do macka montazysty...jak cos potwierdzam - pan Maciej zna się na rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 06.07.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 trobe, jak tam u ciebie z czasem, logistyką i no wiesz.... Delf, czuję się zażenowana odpowiadając na tak zadane pytanie. ale zasadniczo OK, nawet w moim wieku A na poważnie - błagam, daj mi jeszcze trochę czasu, bo wszystko mi się rozłazi. Może kiedy moja ekipa w końcu zejdzie z dachu (jeśli uda im się poprawic wynik działania "niezależnych sił natury" i dogra swoją logistykę), mnie uda się odetchnąc i zając kwestią ogrodzenia. Problem polega na tym, że o ile bez kłopotu mogę wynając transport, to chętnych do załadowania już nie. Mój Stary w pełni zasługuje na to miano a ja sama też nie dam rady. Ale proszę, zadawaj mi to pytanie częściej, bo wywołuje poczucie wstydu i winy, więc działa mobilizująco. No nie, ostatnie czego bym chciała, to wywoływać u ciebie tak negatywne uczucia Tak po prostu podpytuje, bo a nuż coś się zmieniło od ostatniego razu Słuchaj, czy problem z rozładunkiem masz na swojej działce, czy masz na myśli załadunek na mojej? Bo u mnie krzatają sie teraz różni ludzie, więc możnaby załadować, tylko daj znać, czy ta twoja ekipa mogłaby ci pomóc u ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 06.07.2006 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 witam wszystkich wiecie ,może ile sie czeka na prawobrzezu na nowe prawko? dałam plame jak cholera-tak sobie wpoiłam do łba że za rok jak bede wymieniac dowód to i prawko zmienie i nic do mnie nie trafiało ze trąbili ze to wszyscy wymieniaja ,dopiero wczoraj ja z pretensjami do kolezanki dlaczego mnie nie odwiedza i słyszę że niema prawka,bedzie dopiero za 3tyg(3 juz czeka ale na lewobrzezu) a ja musze teraz tyle jeździc a zwłaszcza przyszły cały tydzień bo tata wyjeżdza i nie mam kierowcy zastepczego-moze nie złapia? -obudziła sie we mnie przysłowiowa blondynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts