Miraśka 06.07.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 o rany jaki dzisiaj zastój na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.07.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Pozdrawiam czwartkowo a furtke masz od wisniowskiego??? mam telefon do macka montazysty...jak cos tak od wiśniowskiego. teraz jestem pewna że cały zamek szlag trafił, bo wczoraj to i rygiel wyszedł i ani rusz. a furta od wieczora na.... sznurek. trza zamek nowy kupić i zamontować (mam nadzieję że nie trudne). a na czym ty kobito będziesz się smażyć jak leżanki pogonisz? pozdrawiam grupkę kobitko...kupilam egzotyczne lezanki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.07.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 witam grupkę....... ja tak handlowo......mam do sprzedania 3 lezaki bardzo porzadny stan. Uzywane pare razy doslownie.lezaki sa z pianka, kolorowym obiciem i rozkladaja sie ze mozna sie polozyc....i smazyc tyleczek np:) mam 3 sztuki 150 zł całosc! wiec jakby ktos cos..... zafrapowały mnie te leżaczki jak one wygladają skoro można na nich tyłeczki smażyć no mozna...rozkladaja sie prawie do lezenia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.07.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 witam grupkę..... no i lezaczki juz sprzedane sa....wiec nieaktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 06.07.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 kolejne podchwytliwe pytanie: ktoś wie cokolwiek o firmie budowlanej Białowolski z Przecławia?dawniej funkcjonowali jako Mar-Bud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 06.07.2006 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 witam grupkę..... no i lezaczki juz sprzedane sa....wiec nieaktualne buuuuuu - a ja TAK BARDZO chciałem sobie tyłeczek posmażyć - nawet szefa namówiłem na zakup leżaczków z funduszu socjalnego (btw - co to za leżaczki że nawet tyłeczki można smażyć ?? - wywrotka 'up side down' .. czy lusterko od dołu ?? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 06.07.2006 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 kolejne podchwytliwe pytanie: ktoś wie cokolwiek o firmie budowlanej Białowolski z Przecławia? dawniej funkcjonowali jako Mar-Bud Ja wiem. Weź najdroższą ofertę i dodaj do niej 100 000zł i to będzie oferta Białowolskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 06.07.2006 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 KLAUS Co tam u Ciebie słychać ??? - dawno nie miałem okazji pojechać do Ciebie na kontrolę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 06.07.2006 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 kolejne podchwytliwe pytanie: ktoś wie cokolwiek o firmie budowlanej Białowolski z Przecławia? dawniej funkcjonowali jako Mar-Bud Ja wiem. Weź najdroższą ofertę i dodaj do niej 100 000zł i to będzie oferta Białowolskiego. za porównywalny zakres robót???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 06.07.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 kolejne podchwytliwe pytanie: ktoś wie cokolwiek o firmie budowlanej Białowolski z Przecławia? dawniej funkcjonowali jako Mar-Bud Ja wiem. Weź najdroższą ofertę i dodaj do niej 100 000zł i to będzie oferta Białowolskiego. za porównywalny zakres robót???? mniemam, że było to pytanie retoryczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 06.07.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 kolejne podchwytliwe pytanie: ktoś wie cokolwiek o firmie budowlanej Białowolski z Przecławia? dawniej funkcjonowali jako Mar-Bud Ja wiem. Weź najdroższą ofertę i dodaj do niej 100 000zł i to będzie oferta Białowolskiego. za porównywalny zakres robót???? mniemam, że było to pytanie retoryczne a mogło być inne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 06.07.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 kolejne podchwytliwe pytanie: ktoś wie cokolwiek o firmie budowlanej Białowolski z Przecławia? dawniej funkcjonowali jako Mar-Bud Ja wiem. Weź najdroższą ofertę i dodaj do niej 100 000zł i to będzie oferta Białowolskiego. za porównywalny zakres robót???? Nie, ja myślę, że za mniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 06.07.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 [ Słuchaj, czy problem z rozładunkiem masz na swojej działce, czy masz na myśli załadunek na mojej? Bo u mnie krzatają sie teraz różni ludzie, więc możnaby załadować, tylko daj znać, czy ta twoja ekipa mogłaby ci pomóc u ciebie. Tak myślę, że moja ekipa powinna dac się zmobilizowac do rozładunku ale są tylko do jutra i wyjeżdżają do domów na 7-10 dni. Odezwę się po ich powrocie, o ile u Ciebie ludzie jeszcze będą się krzątac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.07.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 witam grupkę..... no i lezaczki juz sprzedane sa....wiec nieaktualne buuuuuu - a ja TAK BARDZO chciałem sobie tyłeczek posmażyć - nawet szefa namówiłem na zakup leżaczków z funduszu socjalnego (btw - co to za leżaczki że nawet tyłeczki można smażyć ?? - wywrotka 'up side down' .. czy lusterko od dołu ?? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 06.07.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 [ Słuchaj, czy problem z rozładunkiem masz na swojej działce, czy masz na myśli załadunek na mojej? Bo u mnie krzatają sie teraz różni ludzie, więc możnaby załadować, tylko daj znać, czy ta twoja ekipa mogłaby ci pomóc u ciebie. Tak myślę, że moja ekipa powinna dac się zmobilizowac do rozładunku ale są tylko do jutra i wyjeżdżają do domów na 7-10 dni. Odezwę się po ich powrocie, o ile u Ciebie ludzie jeszcze będą się krzątac no widzę, że nie jest nam pisane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 06.07.2006 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 kolejne podchwytliwe pytanie: ktoś wie cokolwiek o firmie budowlanej Białowolski z Przecławia? dawniej funkcjonowali jako Mar-Bud Ja wiem. Weź najdroższą ofertę i dodaj do niej 100 000zł i to będzie oferta Białowolskiego. mamy podobna opinie o Bialowolskim !!! juz za kosztorys chcial niezla kase Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 07.07.2006 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 [ Słuchaj, czy problem z rozładunkiem masz na swojej działce, czy masz na myśli załadunek na mojej? Bo u mnie krzatają sie teraz różni ludzie, więc możnaby załadować, tylko daj znać, czy ta twoja ekipa mogłaby ci pomóc u ciebie. Tak myślę, że moja ekipa powinna dac się zmobilizowac do rozładunku ale są tylko do jutra i wyjeżdżają do domów na 7-10 dni. Odezwę się po ich powrocie, o ile u Ciebie ludzie jeszcze będą się krzątac no widzę, że nie jest nam pisane... A zapowiadało się tak obiecująco. Cześc wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 07.07.2006 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Witam piąteczkowo Teska - jak tam stoisz z czasem jutro? bo może by ten, tego.... pozdrawiam upalnie grupkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 07.07.2006 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 07.07.2006 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 pozdrawiam piątkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts