Miraśka 07.07.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 witam wszystkich głowa mi pęka,tabletki na alergię nie pomagają ,do kitu samopoczucie,jutro dziadki zabierają córcię do rodzinki ,oddam na przechowanie syncia na tydzień-jest ktoś chętny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.07.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Witam piąteczkowo Teska - jak tam stoisz z czasem jutro? bo może by ten, tego.... pozdrawiam upalnie grupkę ten,tego....no pewnie... dam ci znac jutro...dzis mnie okrutnie boli glowa....i nie wiem czy do jutra przejdzie ( migrenka od wczoraj wieczorem)...ale chetnie jutro jak cos.... dzis bede truc osy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.07.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 witam w piatek i wracam do lozka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 07.07.2006 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 pozdrawiam ponownie i WYBYWAM NA URLOP do ponownego przeczytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek i Ania 07.07.2006 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Witam piątkowo i "łyk-endowo". Prąd już mam na działce -ZK, licznik i i skrzynka budowlana. Teraz woda czy kotoś ma namiar na fachmanów i jakiego rzędu to są koszty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 07.07.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Witam piąteczkowo Teska - jak tam stoisz z czasem jutro? bo może by ten, tego.... pozdrawiam upalnie grupkę ten,tego....no pewnie... dam ci znac jutro...dzis mnie okrutnie boli glowa....i nie wiem czy do jutra przejdzie ( migrenka od wczoraj wieczorem)...ale chetnie jutro jak cos.... dzis bede truc osy.... ok, odpoczywaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 07.07.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 pozdrawiam ponownie i WYBYWAM NA URLOP do ponownego przeczytania i na cały urlop sie odetniesz?! zazdraszczam, ja dopiero za miesiąc. miłego wypoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 07.07.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Witam piątkowo i "łyk-endowo". Prąd już mam na działce -ZK, licznik i i skrzynka budowlana. Teraz woda czy kotoś ma namiar na fachmanów i jakiego rzędu to są koszty ? Piotr Pachuta 0509 368 134 koszt ok. 4500 zl Pawel Olejarz 0502 671 797 koszt jw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 07.07.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Witam piąteczkowo. Ten upał mnie wykończy Właśnie skończyli u nas robić posadzki. Wyszło prima. Ekipa fachowa, rzetelna, wszystko robią w ustalonym czasie. 270 m2 w trzy dni. Ewentualne poprawki (naprawde kosmetyczne) robią od ręki i bez szemrania. Jestem zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 07.07.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 marcin aneta spójrzcie na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 07.07.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Witam piąteczkowo. Ten upał mnie wykończy Właśnie skończyli u nas robić posadzki. Wyszło prima. Ekipa fachowa, rzetelna, wszystko robią w ustalonym czasie. 270 m2 w trzy dni. Ewentualne poprawki (naprawde kosmetyczne) robią od ręki i bez szemrania. Jestem zadowolona. A kto tak się spisał dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 07.07.2006 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Witamy wszystkich. doradzcie co zrobic czy zatrudnic kierownika i do tego inspektora czy moze swojego kierownika ktory bedzie zarazem inspektorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.07.2006 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 pozdrawiam ponownie i WYBYWAM NA URLOP do ponownego przeczytania no to upalnego urlopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.07.2006 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 pozdrawiam ponownie i WYBYWAM NA URLOP do ponownego przeczytania no to upalnego urlopu u Was to całe lato urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.07.2006 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Witamy wszystkich. doradzcie co zrobic czy zatrudnic kierownika i do tego inspektora czy moze swojego kierownika ktory bedzie zarazem inspektorem ja mialam swojego kierownika ktory wszystkiego pilnowal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.07.2006 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 quote="jamles"]pozdrawiam ponownie i WYBYWAM NA URLOP do ponownego przeczytania no to upalnego urlopu u Was to całe lato urlop no witaj u mnie zbiera sie na burze chociaz powinno byc a Ty kiedy na urlopik??? i w w jakie okolice??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.07.2006 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 a Ty kiedy na urlopik??? i w w jakie okolice??? a co to jest urlopik odpoczynek od pracodawcy od 7- 20 sierpnia może dojadę obejrzeć trawnik u Toli albo dowiozę mineralwasser w okolice Szczecina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.07.2006 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 a Ty kiedy na urlopik??? i w w jakie okolice??? a co to jest urlopik odpoczynek od pracodawcy od 7- 20 sierpnia może dojadę obejrzeć trawnik u Toli albo dowiozę mineralwasser w okolice Szczecina no wlasnie...przez Cie nie ma mineralki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 07.07.2006 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Witamy wszystkich. doradzcie co zrobic czy zatrudnic kierownika i do tego inspektora czy moze swojego kierownika ktory bedzie zarazem inspektorem ja mialam swojego kierownika ktory wszystkiego pilnowal. a ile mu placilas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 07.07.2006 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Witam piątkowo i "łyk-endowo". Prąd już mam na działce -ZK, licznik i i skrzynka budowlana. Teraz woda czy kotoś ma namiar na fachmanów i jakiego rzędu to są koszty ? Piotr Pachuta 0509 368 134 koszt ok. 4500 zl Pawel Olejarz 0502 671 797 koszt jw. Pan Kobus 887 585 791 koszt: 3700 (w tym studzienka ocieplana) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts