Miraśka 07.07.2006 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 MAM PYTANIEjaka ilość gruzu-odpadów jest normalna a jaka niepokojaca bo ja mam przed oczami obraz jednej z budów gdzie po całej budowie została kupka moze wielkosci 2 kubłów na smieci(takich przed domkiem_) a u mnie po prawie skończonym parterze jest tego znacznie wiecej ,napewno usłysze w poniedziałek że ten poroton jest takim materiałem ze zawsze duzo odpada więc sama nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.07.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 a Ty kiedy na urlopik??? i w w jakie okolice??? a co to jest urlopik odpoczynek od pracodawcy od 7- 20 sierpnia może dojadę obejrzeć trawnik u Toli albo dowiozę mineralwasser w okolice Szczecina no wlasnie...przez Cie nie ma mineralki a nie przez .....Maksia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 07.07.2006 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Witam i pozdrawiam z Pogorzelicy Nie udało mi się pozbyć interku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 07.07.2006 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Witam wszystkichJeżeli jeszcze ktoś tu nie śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 07.07.2006 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 ja nie śpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 07.07.2006 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 o 4.30 muszę wstać bo córcia wyjeżdza z dziadkami i coś nie chce mi sie spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 07.07.2006 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 hihihi ja buduje dom w nocy a budowlancy wdzień dzieci tez wyslalam dzisiaj jak syn wieczorem zadzwonił i te teksty w tle to mi włosy deba stanęły z kim on jest w pokoju????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 08.07.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 witam sobotnio coś mały ruch tutaj ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 08.07.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 witam sobotnio faktycznie mały ruch na forum-porozjeżdżali sie na urlopy czy co?moi budowlańcy dzisiaj mają wolne ale to chyba z okazji okrągłej rocznicy kierownika-ale to dobrze bo niewiem czy uda sie załatwic transport materiału na poniedziałek a kończy im sie właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 08.07.2006 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 witam sobotnio faktycznie mały ruch na forum-porozjeżdżali sie na urlopy czy co?moi budowlańcy dzisiaj mają wolne ale to chyba z okazji okrągłej rocznicy kierownika-ale to dobrze bo niewiem czy uda sie załatwic transport materiału na poniedziałek a kończy im sie właśnie to może być problem.... hurtownie świecą pustkami, a trochę strach gromadzić materiał na budowie na zapas. Trzeba by jakiegoś stróża zatrudnić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.07.2006 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 Witamy wszystkich. doradzcie co zrobic czy zatrudnic kierownika i do tego inspektora czy moze swojego kierownika ktory bedzie zarazem inspektorem ja mialam swojego kierownika ktory wszystkiego pilnowal. a ile mu placilas? 4 tys za wsio... byl na kazde wezwanie i zawolanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.07.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 a Ty kiedy na urlopik??? i w w jakie okolice??? a co to jest urlopik odpoczynek od pracodawcy od 7- 20 sierpnia może dojadę obejrzeć trawnik u Toli albo dowiozę mineralwasser w okolice Szczecina no wlasnie...przez Cie nie ma mineralki a nie przez .....Maksia oj...Maksiu nam wode wsią wypił.....to przyjezdzaj ino szybko z ta mineralwasser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 08.07.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 witam sobotnio faktycznie mały ruch na forum-porozjeżdżali sie na urlopy czy co?moi budowlańcy dzisiaj mają wolne ale to chyba z okazji okrągłej rocznicy kierownika-ale to dobrze bo niewiem czy uda sie załatwic transport materiału na poniedziałek a kończy im sie właśnie to może być problem.... hurtownie świecą pustkami, a trochę strach gromadzić materiał na budowie na zapas. Trzeba by jakiegoś stróża zatrudnić.... materiał mam zakupiony w hurtowni sobie lezy tylko maja na poniedziałek rozpisany transport(bo oni wozą gratis tylko ja za pózno zadzwoniłam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.07.2006 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 witam wszytskich....zwariowac idzie glowa dalej boli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.07.2006 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 witam wszytskich....zwariowac idzie glowa dalej boli.... podobno wystarczy walnąć się ...młotkiem w palec i zapomina sie o bólu głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 08.07.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 witam wszytskich....zwariowac idzie glowa dalej boli.... dla pocieszenia mnie tez boli drugi dzien-a tu sterta prasoawania czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka 08.07.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 Witam w ten parny wieczór. Mieliśmy dziś przyjemność poznać monkę i jej męża:-). Oraz obejrzeć ich budowę Dziekujemy ulanka i PeterZ (jeszcze gdzies na rowerze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 08.07.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 Witam piąteczkowo. Ten upał mnie wykończy Właśnie skończyli u nas robić posadzki. Wyszło prima. Ekipa fachowa, rzetelna, wszystko robią w ustalonym czasie. 270 m2 w trzy dni. Ewentualne poprawki (naprawde kosmetyczne) robią od ręki i bez szemrania. Jestem zadowolona. A kto tak się spisał dobrze? Też jestem ciekawa. Witam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 08.07.2006 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 Kacha72 - pls zerknij na priva .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 09.07.2006 02:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 MAM PYTANIEjaka ilość gruzu-odpadów jest normalna a jaka niepokojaca bo ja mam przed oczami obraz jednej z budów gdzie po całej budowie została kupka moze wielkosci 2 kubłów na smieci(takich przed domkiem_) a u mnie po prawie skończonym parterze jest tego znacznie wiecej ,napewno usłysze w poniedziałek że ten poroton jest takim materiałem ze zawsze duzo odpada więc sama nie wiem Chyba nie da się tak prosto porównac, bo zależy to nie tylko od rodzaju materiału ale też od tego, czy budowlańcy muszą dużo bloczków docinac. Ja buduję z Silki i też się trochę uzbierało. Swoją drogą, słyszałam, że Poroton, -term często przyjeżdża na plac budowy uszkodzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts