trobe 09.07.2006 02:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 o 4.30 muszę wstać bo córcia wyjeżdza z dziadkami i coś nie chce mi sie spać O tej porze ja się już żegnam. Odwożę swojego Syna. Pa, pa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 09.07.2006 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 a ja witam w niedzielny poranek jeszcz nieco ponad godzinka i kończę pracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 09.07.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Kacha72 - pls zerknij na priva .. DZIĘKI Zastanowię sie nad Dobrą ... może siłą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 09.07.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Witam wszystkich upał trzeba polewać stan zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.07.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Witam w ten parny wieczór. Mieliśmy dziś przyjemność poznać monkę i jej męża:-). Oraz obejrzeć ich budowę Dziekujemy ulanka i PeterZ (jeszcze gdzies na rowerze) Nam też było bardzo miło Was poznać peterz ile kilometrów wczoraj zrobiłeś? witam grupkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gruśka 09.07.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 witam krajanów po długiej nieobecności...zerknęłam na ranking szczeciniaków na forum i obiecuje poprawe w podbijaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 09.07.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Witam w ten parny wieczór. Mieliśmy dziś przyjemność poznać monkę i jej męża:-). Oraz obejrzeć ich budowę Dziekujemy ulanka i PeterZ (jeszcze gdzies na rowerze) Nam też było bardzo miło Was poznać peterz ile kilometrów wczoraj zrobiłeś? witam grupkę sporo bo aż do Polic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 09.07.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Witam niedzielnie i pesymistycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gruśka 09.07.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 a teraz kilka prawd o etapie na którym zaszłam z formalnościami.... - projekt złożony w Starostwie, kilku pierdułek potrzeba mi tylko żeby zamknąć papierki, Pani Krysia to wspaniała kobieta, cieszę się,że właśnie ona prowadzi mnie za rękę w Policach wiecie czego nie mam? umiejscowienia skrzynki gazowniczej, jutro jade na Tamę zapytać co zrobić bo....gazownia mówi że nie robi żadnych ruchów do momentu uzyskania pozwolenia a Starostwo znowu, że musi mieć od gazowni projekt....dzisiaj jeszcze jestem w niewiedzy, jutro będe mądrzejsza:)... nie obyło się bez problemów - projektant wrysował pomieszczenie gospodarcze na mapkach a o takie nie występowałam w warunkach do Gminy, przedobrzył i musiał budynek wymazywać...bo Starostwo nie dopuszcza takiej procedury żeby jednocześnie występować o pozwolenie na budowę i w tym samym czasie zgłaszać roboty na budowę pomieszczenia gospodarczego - wod-kan i skrzynka ze schematem jednokreskowym energetyki na ZUT poleciały...złoty człowiek robił mi projekty, polece jeśli będzie potrzebowali - wniosek o kredyt złożony, wiem....bez pozwolenia ale chciałam zdążyć przed lipcem...może uda się na starych zasadach - ekipa...już czeka na moją kasunię - materiały - wiem gdzie będą kupowane i wiem też że nie przepłacę mimo tego, że będą sprowadzane do Kościna głównie z hurtowni z Reska, zajmie się wszystkim kierownik budowy, nadzorca i szef ekipy budowlanej a jutro....jutro będę wiedziała więcej o tym czego jeszcze mi brak i przy czym dalej powinnam pobiegać zakasuje więc "rekawy"...jeśli można takie zakasać w taki upał i wracam do codziennej bieganiny pozdrowienia szczecińskie gruśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 09.07.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Witam niedzielnie i pesymistycznie a czemuż to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 09.07.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 - wniosek o kredyt złożony, wiem....bez pozwolenia ale chciałam zdążyć przed lipcem...może uda się na starych zasadach - ekipa...już czeka na moją kasunię - materiały - wiem gdzie będą kupowane i wiem też że nie przepłacę mimo tego, że będą sprowadzane do Kościna głównie z hurtowni z Reska, zajmie się wszystkim kierownik budowy, nadzorca i szef ekipy budowlanej jeśli chodzi o kredyt to marne szanse, my też złożyliśmy papiery byle szybciej, bez pozwolenia, ale mimo że jeszcze w czerwcu to kredyt dostaniemy na zasadach z lipca.... niestety jaka ekipa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.07.2006 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 witam grupkę.... no dzis mnie dopoero przestala glowa bolec..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 09.07.2006 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Witam! Uff znowu gorąco, a zapowiadali że się ochłodzi, i że deszczyk popada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gruśka 09.07.2006 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 - wniosek o kredyt złożony, wiem....bez pozwolenia ale chciałam zdążyć przed lipcem...może uda się na starych zasadach - ekipa...już czeka na moją kasunię - materiały - wiem gdzie będą kupowane i wiem też że nie przepłacę mimo tego, że będą sprowadzane do Kościna głównie z hurtowni z Reska, zajmie się wszystkim kierownik budowy, nadzorca i szef ekipy budowlanej jeśli chodzi o kredyt to marne szanse, my też złożyliśmy papiery byle szybciej, bez pozwolenia, ale mimo że jeszcze w czerwcu to kredyt dostaniemy na zasadach z lipca.... niestety jaka ekipa? nie strasz szydas... a powiedz...co straciłeś, ile straciłeś i jakie miałeś utrudnienia w związku z tym że zasady z lipca ekipa tak jak materiały...z Reska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.07.2006 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 gruśka Ty bedziesz sie budowac w Koscinie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 09.07.2006 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Witam wszystkich po kilku dniach wypoczynku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 09.07.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 - wniosek o kredyt złożony, wiem....bez pozwolenia ale chciałam zdążyć przed lipcem...może uda się na starych zasadach - ekipa...już czeka na moją kasunię - materiały - wiem gdzie będą kupowane i wiem też że nie przepłacę mimo tego, że będą sprowadzane do Kościna głównie z hurtowni z Reska, zajmie się wszystkim kierownik budowy, nadzorca i szef ekipy budowlanej jeśli chodzi o kredyt to marne szanse, my też złożyliśmy papiery byle szybciej, bez pozwolenia, ale mimo że jeszcze w czerwcu to kredyt dostaniemy na zasadach z lipca.... niestety jaka ekipa? nie strasz szydas... a powiedz...co straciłeś, ile straciłeś i jakie miałeś utrudnienia w związku z tym że zasady z lipca ekipa tak jak materiały...z Reska generalnie zdolność kredytową mamy ok, także tutaj nie było problemów. Generalnie wszystkie banki podniosły oprocentowanie i prowizje trzeba dodatkowo podpisywać jakieś głupie oświadczenia, że bank zaproponował nam najpierw kredyt złotówkowy ale my i tak chcemy w walucie... generalnie utrudnień szczególnych nie ma, przynajmniej na razie a tak generalnie to przesadziłem z tym generalizowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gruśka 09.07.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 gruśka Ty bedziesz sie budowac w Koscinie??? oj Teska Teska...już mnie przecieć sprzezywałas od sąsiadki no tak....w starej części Kościna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gruśka 09.07.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 - wniosek o kredyt złożony, wiem....bez pozwolenia ale chciałam zdążyć przed lipcem...może uda się na starych zasadach - ekipa...już czeka na moją kasunię - materiały - wiem gdzie będą kupowane i wiem też że nie przepłacę mimo tego, że będą sprowadzane do Kościna głównie z hurtowni z Reska, zajmie się wszystkim kierownik budowy, nadzorca i szef ekipy budowlanej jeśli chodzi o kredyt to marne szanse, my też złożyliśmy papiery byle szybciej, bez pozwolenia, ale mimo że jeszcze w czerwcu to kredyt dostaniemy na zasadach z lipca.... niestety jaka ekipa? nie strasz szydas... a powiedz...co straciłeś, ile straciłeś i jakie miałeś utrudnienia w związku z tym że zasady z lipca ekipa tak jak materiały...z Reska generalnie zdolność kredytową mamy ok, także tutaj nie było problemów. Generalnie wszystkie banki podniosły oprocentowanie i prowizje trzeba dodatkowo podpisywać jakieś głupie oświadczenia, że bank zaproponował nam najpierw kredyt złotówkowy ale my i tak chcemy w walucie... generalnie utrudnień szczególnych nie ma, przynajmniej na razie a tak generalnie to przesadziłem z tym generalizowaniem uffff....! może więc nie będzie aż tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 09.07.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Witam niedzielnie i pesymistycznie a czemuż to? wszyscy łącznie z kierownikiem przegapili ważny element konstrukcyjny domu, ale peterz uratował sytuacje i jemu brawa Dla nas dodatkowe koszty i jutro ostateczna rozmowa z wykonawcą, który zrobił sobie parę dni wolnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts