dzióbek 09.07.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Peterz bylismy wieczorkiem u Was na działce, ale pewnie sąsiedzi Wam przekaża bo zamienilismy parę słów, co by nie dzwonili na policję, że ktoś obcy się kręci, dudek wyglada super z bliska, robi wrażenie, fajnie rozwiązane połaczenie salonu z kuchnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 09.07.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Peterz bylismy wieczorkiem u Was na działce, ale pewnie sąsiedzi Wam przekaża bo zamienilismy parę słów, co by nie dzwonili na policję, że ktoś obcy się kręci, dudek wyglada super z bliska, robi wrażenie, fajnie rozwiązane połaczenie salonu z kuchnią mamy bardzo miłych sąsiadów ale i czujnych:-). przyjedzcie kiedy i my bedziemy to pokazemy Wam domek od srodka. Cieszymy sie, ze sie podoba. Trzymamy kciuki za jutrzejszą rozmowe. peterz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 09.07.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Witam niedzielnie i pesymistycznie a czemuż to? wszyscy łącznie z kierownikiem przegapili ważny element konstrukcyjny domu, ale peterz uratował sytuacje i jemu brawa Dla nas dodatkowe koszty i jutro ostateczna rozmowa z wykonawcą, który zrobił sobie parę dni wolnego fundamentów nie zrobili???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 09.07.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 No. To po Mundialu. Spocznij! Wolno palić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 09.07.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 No. To po Mundialu. Spocznij! Wolno palić! no tak i przegrałam zakład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 10.07.2006 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 ... jutro ostateczna rozmowa z wykonawcą, który zrobił sobie parę dni wolnego Dzióbek, kto u Ciebie buduje? "Kilka dni wolnego" - brzmi, jak u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 10.07.2006 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 A tak w ogóle, to dzień! Nie piszę, że dobry, bo Pod#^&(*$%li mi z budynku rynny. Czego nie mogli zdjąc - zniszczyli. Oooo, najchętniej bym ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 10.07.2006 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Delf, spójrz na priv. Please! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 10.07.2006 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 10.07.2006 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 A tak w ogóle, to dzień! Nie piszę, że dobry, bo Pod#^&(*$%li mi z budynku rynny. Czego nie mogli zdjąc - zniszczyli. Oooo, najchętniej bym ...... O cholerka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 10.07.2006 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 witam poniedziałkowo pięęęęęękna burza i ulewa była w piąteczek w nocy, nad samymi głowami. cała rodzinka na baczność od 2.46 (zaśpiewaliśmy sobie: "świtać już zaczyna..."), ale chociaż trawkę dobrze podlało. Trobe - to już nawet rynny kradną? co za ludzie no to spadam do pracki, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 10.07.2006 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 witam poniedziałkowo pięęęęęękna burza i ulewa była w piąteczek w nocy, nad samymi głowami. cała rodzinka na baczność od 2.46 (zaśpiewaliśmy sobie: "świtać już zaczyna..."), ale chociaż trawkę dobrze podlało. Trobe - to już nawet rynny kradną? co za ludzie no to spadam do pracki, pozdrawiam u Ciebie była burza??????? do Załomia nic nie doszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 10.07.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 wszyscy łącznie z kierownikiem przegapili ważny element konstrukcyjny domu, ale peterz uratował sytuacje i jemu brawa Dla nas dodatkowe koszty i jutro ostateczna rozmowa z wykonawcą, który zrobił sobie parę dni wolnego qrcze - nie ma sprawy .. cieszę się, że mogłem pomóc choć trochę namieszałem , a tak przy okazji przerażenie mnie ogarnia na jakie ekipy można trafić .. i pożałowania godnych kierowników budowy .. Jednak cena to nie wszystko .. - dom budujemy dla siebie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 10.07.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 http://img228.imageshack.us/img228/8431/dsc007169iq.jpg przedstawiam wam zdjecie aktualne z mojej budowy,ciut więcej można zobaczyc na mojej galerii bo nauczyłam sie wklejać fotki -hurra! Monka-dzięki za odwiedziny w mojej galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 10.07.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 http://img228.imageshack.us/img228/8431/dsc007169iq.jpg przedstawiam wam zdjecie aktualne z mojej budowy,ciut więcej można zobaczyc na mojej galerii bo nauczyłam sie wklejać fotki -hurra! Monka-dzięki za odwiedziny w mojej galerii a jak sie do tej galerii, za przeproszeniem, wchodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 10.07.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 jestem w dziale galeria zdjęć forumowiczów-ZaciszeII-Miraski.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 10.07.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 jestem w dziale galeria zdjęć forumowiczów-ZaciszeII-Miraski.... ok, już pędzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 10.07.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 http://img228.imageshack.us/img228/8431/dsc007169iq.jpg przedstawiam wam zdjecie aktualne z mojej budowy,ciut więcej można zobaczyc na mojej galerii bo nauczyłam sie wklejać fotki -hurra! Monka-dzięki za odwiedziny w mojej galerii No fajnie ale uważaj. Ściany masz z Porotermu czyli ciepłej ceramiki. No to nie pozwalaj aby Ci robili wstawki ze zwykłaych cegieł jak np. przy oknie w kuchni. W ten sposób robi się dość skutecznie mostki termiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 10.07.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 http://img228.imageshack.us/img228/8431/dsc007169iq.jpg przedstawiam wam zdjecie aktualne z mojej budowy,ciut więcej można zobaczyc na mojej galerii bo nauczyłam sie wklejać fotki -hurra! Monka-dzięki za odwiedziny w mojej galerii No fajnie ale uważaj. Ściany masz z Porotermu czyli ciepłej ceramiki. No to nie pozwalaj aby Ci robili wstawki ze zwykłaych cegieł jak np. przy oknie w kuchni. W ten sposób robi się dość skutecznie mostki termiczne. A cóż to za dziwna teoria .. ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 10.07.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 dziekiKlaus-znowu sie im powymądrzam-ale z góry znam odpowiedz kierownika,że więcej bedzie odpadów porotonu bo nie zawsze uda sie uciąć bez szkód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts