Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Peterz bylismy wieczorkiem u Was na działce, ale pewnie sąsiedzi Wam przekaża bo zamienilismy parę słów, co by nie dzwonili na policję, że ktoś obcy się kręci, dudek wyglada super z bliska, robi wrażenie, fajnie rozwiązane połaczenie salonu z kuchnią :lol: :lol: :lol:

:D :D

mamy bardzo miłych sąsiadów ale i czujnych:-).

przyjedzcie kiedy i my bedziemy to pokazemy Wam domek od srodka. Cieszymy sie, ze sie podoba. Trzymamy kciuki za jutrzejszą rozmowe.

peterz

Witam niedzielnie i pesymistycznie :x :x :-? :-?

a czemuż to? :o

wszyscy łącznie z kierownikiem przegapili ważny element konstrukcyjny domu, ale peterz uratował sytuacje i jemu brawa :lol: :lol: :lol: Dla nas dodatkowe koszty i jutro ostateczna rozmowa z wykonawcą, który zrobił sobie parę dni wolnego :p :p

fundamentów nie zrobili???? :o :wink:

witam poniedziałkowo

pięęęęęękna burza i ulewa była w piąteczek w nocy, nad samymi głowami. cała rodzinka na baczność od 2.46 (zaśpiewaliśmy sobie: "świtać już zaczyna..."), ale chociaż trawkę dobrze podlało.

Trobe - to już nawet rynny kradną? :o co za ludzie

no to spadam do pracki, pozdrawiam

witam poniedziałkowo

pięęęęęękna burza i ulewa była w piąteczek w nocy, nad samymi głowami. cała rodzinka na baczność od 2.46 (zaśpiewaliśmy sobie: "świtać już zaczyna..."), ale chociaż trawkę dobrze podlało.

Trobe - to już nawet rynny kradną? :o co za ludzie

no to spadam do pracki, pozdrawiam

u Ciebie była burza???????

do Załomia nic nie doszło :o :cry:

wszyscy łącznie z kierownikiem przegapili ważny element konstrukcyjny domu, ale peterz uratował sytuacje i jemu brawa :lol: :lol: :lol: Dla nas dodatkowe koszty i jutro ostateczna rozmowa z wykonawcą, który zrobił sobie parę dni wolnego :p :p

qrcze - nie ma sprawy .. cieszę się, że mogłem pomóc :lol: :D choć trochę namieszałem :p 8) , a tak przy okazji przerażenie mnie ogarnia na jakie ekipy można trafić :o :x .. i pożałowania godnych kierowników budowy :o :-? :evil: ..

Jednak cena to nie wszystko .. - dom budujemy dla siebie !

http://img228.imageshack.us/img228/8431/dsc007169iq.jpg

przedstawiam wam zdjecie aktualne z mojej budowy,ciut więcej można zobaczyc na mojej galerii :lol: bo nauczyłam sie wklejać fotki -hurra! :lol:

Monka-dzięki za odwiedziny w mojej galerii :lol:

a jak sie do tej galerii, za przeproszeniem, wchodzi? :o :D

przedstawiam wam zdjecie aktualne z mojej budowy,ciut więcej można zobaczyc na mojej galerii :lol: bo nauczyłam sie wklejać fotki -hurra! :lol:

No fajnie ale uważaj. Ściany masz z Porotermu czyli ciepłej ceramiki. No to nie pozwalaj aby Ci robili wstawki ze zwykłaych cegieł jak np. przy oknie w kuchni. W ten sposób robi się dość skutecznie mostki termiczne.

No fajnie ale uważaj. Ściany masz z Porotermu czyli ciepłej ceramiki. No to nie pozwalaj aby Ci robili wstawki ze zwykłaych cegieł jak np. przy oknie w kuchni. W ten sposób robi się dość skutecznie mostki termiczne.

A cóż to za dziwna teoria .. ???? :o :o 8) :D