Teska 10.07.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Witam wieczorkiem, jak się ma taras i jest pogoda to tylko zimne piwko. A potem już tylko AA . A tak poważnie to ile płaciliście za podbitkę drewnianą ( materiał i robocizna ). Szukam niedrogiego wykonawcy a na liście widzę tylko jednego. sasiadko.......masz racje....pozniej to juz AA.....ja w weekendzik zamierzam....zimne napoje pic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.07.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 a tak ogolnie w przerwie na kawke....dzis pol nocy przedemną..... i na co mi to???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.07.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 pytanie czy ktos z was byl w Berlinie na tropikalnej wyspie???? chce tam pojechac, ale nie wiem co i jak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.07.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Witam! Uff znowu gorąco, a zapowiadali że się ochłodzi, i że deszczyk popada jaks ie trzymasz kobitko???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 10.07.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 pytanie czy ktos z was byl w Berlinie na tropikalnej wyspie???? chce tam pojechac, ale nie wiem co i jak.... ja byłam ale nie w berlinie tylko 60 km od Berlina river Island jeżeli o tym samym myslimy jest..... tropikalnie i jak dla mnie śmiesznie kilka hektarów basenów tropikalnej roślinności i mnóstwo jedzenia i picia juz nie pamietam ile kosztowało ale kupuje sie bilet na cały dzień ( na cala rodzinę trochę to było) ale wrazenia bardzo pozytywne najbardziej sie oplaca zostać po 21,00 bo są koncerty i inne atrakcje np fajerwerki w postaci podświetlanych fontann ( jak w Pradze Krizikowe fonatnny z muzyka i zala aranzacja) całośc moze sie podobac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 11.07.2006 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 . Trobe - to już nawet rynny kradną? Wiesz, one miały w sobie to coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 11.07.2006 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Witam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 11.07.2006 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 11.07.2006 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Witam! Uff znowu gorąco, a zapowiadali że się ochłodzi, i że deszczyk popada jaks ie trzymasz kobitko???? minął czas ciągłego spania, teraz zaciągam rolety, robię ciemnicę i......oglądam różne filmy i programy poradnikowe na Cyfrze+ jest tego trochę - wczoraj był np super film na dyscowery o mózgu Einsteina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 11.07.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Witam grupkę wtoreczkowo hahaha ja wstałam o 3 w nocy...i siedziałam na kanapie z takimi oczami az chałupa drzała tak tłukło.... kobieto...to w te sobote ten tego???? w te sobotę to chyba ni, bo jadę do ikei. ale co się odwlecze to, nie uciecze pozdrófka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 11.07.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Witam wieczorkiem, jak się ma taras i jest pogoda to tylko zimne piwko. A potem już tylko AA . A tak poważnie to ile płaciliście za podbitkę drewnianą ( materiał i robocizna ). Szukam niedrogiego wykonawcy a na liście widzę tylko jednego. o jaki fajny paseczek ma borysek. jak tam na włościach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 11.07.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Witam wieczorkiem, jak się ma taras i jest pogoda to tylko zimne piwko. A potem już tylko AA . A tak poważnie to ile płaciliście za podbitkę drewnianą ( materiał i robocizna ). Szukam niedrogiego wykonawcy a na liście widzę tylko jednego. sasiadko.......masz racje....pozniej to juz AA.....ja w weekendzik zamierzam....zimne napoje pic coś w tym jest. ja teraz jak tylko zjadę do dom to i 2-3 pifka do wieczorka, ten tego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharky 11.07.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Witam wtorkowo. wczoraj kurier przyniosl mi wielka, czerwona walizke z Archipelagui tym samym projekt Seweryna jest juz moj.Teraz kolejny krok, pozwolenie na zmiany i adaptacja projektu.Ile to moze potrwac??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 11.07.2006 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Witam wtorkowo. wczoraj kurier przyniosl mi wielka, czerwona walizke z Archipelagu i tym samym projekt Seweryna jest juz moj. Teraz kolejny krok, pozwolenie na zmiany i adaptacja projektu. Ile to moze potrwac??? Sharky czy ja dobrze widzę, że z łazienki na dole jest wyjście na taras? Ciekawe jak to się sprawdzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharky 11.07.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Witam wtorkowo. wczoraj kurier przyniosl mi wielka, czerwona walizke z Archipelagu i tym samym projekt Seweryna jest juz moj. Teraz kolejny krok, pozwolenie na zmiany i adaptacja projektu. Ile to moze potrwac??? Sharky czy ja dobrze widzę, że z łazienki na dole jest wyjście na taras? Ciekawe jak to się sprawdzi? nawet nie wiem wg naszych zmian z lazienki nie bedzie wyjscia na taras wg naszego pomyslu sypalnia, lazienka, garderoba i pralnia beda tworzyly jedna wspolna calosc i z pralni bedzie wyjsce na taras jak bede mial chwile to wystawie gdzies nasz projekt wnetrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 11.07.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 (...) niemiecki jest tak prosty jak brzydki Skšd tak bardzo subiektywne odczucie? Wydaje mi się, że nie wsłuchała się chyba w melodię języka. Wszystko zależy od odmiany, regionu, w którym występuje dany język. Sš naprawdę miłe dla słuchu odmiany niemieckiego, nie tylko te kojarzšce się z twardociš. Poza tym zależy też kto JAK mówi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 11.07.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 sharky budynek całkiem zgrabny, w środku bardzo mi sie podoba, prosto, funkcjonalnie, ale i oryginalnie - chociaz nie wiem, czy nie zmienie zdania po twoich zmianach . "Pokój rodzinny" u góry, to rozumiem, na "męskie rozmowy", tudzież "narady wojenne"? A w łazience u góry można sie zgubić Życzę pwodzenia i nieschnącego źródełka dochodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.07.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 pytanie czy ktos z was byl w Berlinie na tropikalnej wyspie???? chce tam pojechac, ale nie wiem co i jak.... ja byłam ale nie w berlinie tylko 60 km od Berlina river Island jeżeli o tym samym myslimy jest..... tropikalnie i jak dla mnie śmiesznie kilka hektarów basenów tropikalnej roślinności i mnóstwo jedzenia i picia juz nie pamietam ile kosztowało ale kupuje sie bilet na cały dzień ( na cala rodzinę trochę to było) ale wrazenia bardzo pozytywne najbardziej sie oplaca zostać po 21,00 bo są koncerty i inne atrakcje np fajerwerki w postaci podświetlanych fontann ( jak w Pradze Krizikowe fonatnny z muzyka i zala aranzacja) całośc moze sie podobac no o to mi wlasni chodzi.Znalazlam juz strone internetowa...wiec sprobuje poczytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.07.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Witam grupkę wtoreczkowo hahaha ja wstałam o 3 w nocy...i siedziałam na kanapie z takimi oczami az chałupa drzała tak tłukło.... kobieto...to w te sobote ten tego???? w te sobotę to chyba ni, bo jadę do ikei. ale co się odwlecze to, nie uciecze pozdrófka dla wszystkich a moge zlozyc zamowienie??? ktore nie zajmuje duzo miejsca ( firanki) ? do poznania czy berlina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.07.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 no to witam polekcyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts