Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam wieczorkiem,

jak się ma taras i jest pogoda to tylko zimne piwko. A potem już tylko AA :D .

A tak poważnie to ile płaciliście za podbitkę drewnianą ( materiał i robocizna ). Szukam niedrogiego wykonawcy a na liście widzę tylko jednego.

sasiadko.......masz racje....pozniej to juz AA.....ja w weekendzik zamierzam....zimne napoje pic :)

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

pytanie

czy ktos z was byl w Berlinie na tropikalnej wyspie???? chce tam pojechac, ale nie wiem co i jak....

ja byłam ale nie w berlinie tylko 60 km od Berlina river Island

jeżeli o tym samym myslimy

jest..... tropikalnie i jak dla mnie śmiesznie kilka hektarów basenów tropikalnej roślinności i mnóstwo jedzenia i picia :D

juz nie pamietam ile kosztowało ale kupuje sie bilet na cały dzień ( na cala rodzinę trochę to było) ale wrazenia bardzo pozytywne najbardziej sie oplaca zostać po 21,00 bo są koncerty i inne atrakcje np fajerwerki w postaci podświetlanych fontann ( jak w Pradze Krizikowe fonatnny z muzyka i zala aranzacja)

całośc moze sie podobac :D

Witam!

Uff znowu gorąco, a zapowiadali że się ochłodzi, i że deszczyk popada :o

jaks ie trzymasz kobitko????

minął czas ciągłego spania, teraz zaciągam rolety, robię ciemnicę i......oglądam różne filmy i programy poradnikowe :roll: na Cyfrze+ jest tego trochę - wczoraj był np super film na dyscowery o mózgu Einsteina

Witam wieczorkiem,

A tak poważnie to ile płaciliście za podbitkę drewnianą ( materiał i robocizna ). Szukam niedrogiego wykonawcy a na liście widzę tylko jednego.

o jaki fajny paseczek ma borysek. jak tam na włościach?

Witam wieczorkiem,

sasiadko.......masz racje....pozniej to juz AA.....ja w weekendzik zamierzam....zimne napoje pic :)

coś w tym jest. ja teraz jak tylko zjadę do dom to i 2-3 pifka do wieczorka, ten tego....

Witam wtorkowo.

wczoraj kurier przyniosl mi wielka, czerwona walizke z Archipelagu

i tym samym projekt Seweryna jest juz moj.

Teraz kolejny krok, pozwolenie na zmiany i adaptacja projektu.

Ile to moze potrwac???

Sharky

czy ja dobrze widzę, że z łazienki na dole jest wyjście na taras? Ciekawe jak to się sprawdzi?

Witam wtorkowo.

wczoraj kurier przyniosl mi wielka, czerwona walizke z Archipelagu

i tym samym projekt Seweryna jest juz moj.

Teraz kolejny krok, pozwolenie na zmiany i adaptacja projektu.

Ile to moze potrwac???

Sharky

czy ja dobrze widzę, że z łazienki na dole jest wyjście na taras? Ciekawe jak to się sprawdzi?

nawet nie wiem ;) wg naszych zmian z lazienki nie bedzie wyjscia na taras

wg naszego pomyslu sypalnia, lazienka, garderoba i pralnia

beda tworzyly jedna wspolna calosc i z pralni bedzie wyjsce na taras :)

jak bede mial chwile to wystawie gdzies nasz projekt wnetrza.

Gość Gosc123

(...) niemiecki jest tak prosty jak brzydki

Skšd tak bardzo subiektywne odczucie? Wydaje mi się, że nie wsłuchałaœ się chyba w melodię języka. Wszystko zależy od odmiany, regionu, w którym występuje dany język. Sš naprawdę miłe dla słuchu odmiany niemieckiego, nie tylko te kojarzšce się z twardoœciš. Poza tym zależy też kto JAK mówi.

sharky budynek całkiem zgrabny, w środku bardzo mi sie podoba, prosto, funkcjonalnie, ale i oryginalnie - chociaz nie wiem, czy nie zmienie zdania po twoich zmianach :wink: . "Pokój rodzinny" u góry, to rozumiem, na "męskie rozmowy", tudzież "narady wojenne"? 8) A w łazience u góry można sie zgubić :D

Życzę pwodzenia i nieschnącego źródełka dochodów :D

pytanie

czy ktos z was byl w Berlinie na tropikalnej wyspie???? chce tam pojechac, ale nie wiem co i jak....

ja byłam ale nie w berlinie tylko 60 km od Berlina river Island

jeżeli o tym samym myslimy

jest..... tropikalnie i jak dla mnie śmiesznie kilka hektarów basenów tropikalnej roślinności i mnóstwo jedzenia i picia :D

juz nie pamietam ile kosztowało ale kupuje sie bilet na cały dzień ( na cala rodzinę trochę to było) ale wrazenia bardzo pozytywne najbardziej sie oplaca zostać po 21,00 bo są koncerty i inne atrakcje np fajerwerki w postaci podświetlanych fontann ( jak w Pradze Krizikowe fonatnny z muzyka i zala aranzacja)

całośc moze sie podobac :D

no o to mi wlasni chodzi.Znalazlam juz strone internetowa...wiec sprobuje poczytac :lol:

Witam grupkę wtoreczkowo

hahaha ja wstałam o 3 w nocy...i siedziałam na kanapie z takimi oczami :o :o az chałupa drzała tak tłukło....

kobieto...to w te sobote ten tego????

w te sobotę to chyba ni, bo jadę do ikei. ale co się odwlecze to, nie uciecze

pozdrófka dla wszystkich

a moge zlozyc zamowienie??? ktore nie zajmuje duzo miejsca ( firanki) ? do poznania czy berlina?