sharky 11.07.2006 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 budynek całkiem zgrabny, w środku bardzo mi sie podoba, prosto, funkcjonalnie, ale i oryginalnie - chociaz nie wiem, czy nie zmienie zdania po twoich zmianach . a to czemu? myslisz ze po moich zmianach bedzie gorzej czy lepiej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 11.07.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Witam grupkę wtoreczkowo hahaha ja wstałam o 3 w nocy...i siedziałam na kanapie z takimi oczami az chałupa drzała tak tłukło.... kobieto...to w te sobote ten tego???? w te sobotę to chyba ni, bo jadę do ikei. ale co się odwlecze to, nie uciecze pozdrófka dla wszystkich a moge zlozyc zamowienie??? ktore nie zajmuje duzo miejsca ( firanki) ? do poznania czy berlina? będzie poznań.... z tym że właśnie się okazało że albo 15-go albo 29-go zamówienie - no problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 11.07.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 budynek całkiem zgrabny, w środku bardzo mi sie podoba, prosto, funkcjonalnie, ale i oryginalnie - chociaz nie wiem, czy nie zmienie zdania po twoich zmianach . a to czemu? myslisz ze po moich zmianach bedzie gorzej czy lepiej ? mam nadzieję, że lepiej, bo czasami, jak się człowiek za zmiany weźmie, to.... ale w sumie, to jakby nie moja sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.07.2006 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Witam grupkę wtoreczkowo hahaha ja wstałam o 3 w nocy...i siedziałam na kanapie z takimi oczami az chałupa drzała tak tłukło.... kobieto...to w te sobote ten tego???? w te sobotę to chyba ni, bo jadę do ikei. ale co się odwlecze to, nie uciecze pozdrófka dla wszystkich a moge zlozyc zamowienie??? ktore nie zajmuje duzo miejsca ( firanki) ? do poznania czy berlina? będzie poznań.... z tym że właśnie się okazało że albo 15-go albo 29-go zamówienie - no problem no to super , poszukam numerek tej firanki i zadzwonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 11.07.2006 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Witajcie Wczoraj zrobiłem objazd po kiedyś zwanym nieużytku . W ENEA powiedzieli mi że prace trwają tylko ciekawe gdzie i oczywiście przy okazji rzuciłem okiem na budowy Klaus-a oraz Kacha72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.07.2006 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Witajcie Wczoraj zrobiłem objazd po kiedyś zwanym nieużytku . W ENEA powiedzieli mi że prace trwają tylko ciekawe gdzie i oczywiście przy okazji rzuciłem okiem na budowy Klaus-a oraz Kacha72 to moze cos podac zimnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 11.07.2006 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Witajcie Wczoraj zrobiłem objazd po kiedyś zwanym nieużytku . W ENEA powiedzieli mi że prace trwają tylko ciekawe gdzie i oczywiście przy okazji rzuciłem okiem na budowy Klaus-a oraz Kacha72 to moze cos podac zimnego Właśnie dawno nic nie przyjąłem taki nawał roboty w firmie że jak wracam do domu to padam jak pies pluto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAR 11.07.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Wieczorem witam, i co nikt nie robił podbitki drewnianej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 12.07.2006 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 A tak poważnie to ile płaciliście za podbitkę drewnianą ( materiał i robocizna ). Szukam niedrogiego wykonawcy a na liście widzę tylko jednego. Ja kupowałam podbitkę sosnową w składzie drzewnym na Ku Słońcu za niecałe 20 zł/m2. A położenie kosztuje ok. 10-15zł /mb podbitki. U mnie kładli nabitkę, czyli razem z dachem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 12.07.2006 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Witam chłodniej. Delf, super dzięki. Wczoraj ogrodziliśmy nasze włości - to pozwoliło mi utwierdzic się w przekonaniu, że tylko wentylacja mechaniczna! Dzisiaj umieram, pogryziona przez jakieś straszne czarne latające paskudztwa, co to jak wczepią się w człowieka, to ni cholery nie chcą popuścic. A tak miło byłoby posiedziec o północy na tarasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 12.07.2006 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Wieczorem witam, i co nikt nie robił podbitki drewnianej? Ja jestem przed... W składzie drzewnym Fenix na Zwierzynieckiej pod wiaduktem sosna I klasa - 25 zł, pozaklasowa - 18 zł (różni się od I klasy większš ilociš sęków, ale niektóre sztuki sš jakby z I-szej). W Darbudzie w Goleniowie sprzedajš sosnowš podbitkę za jakie 20-22 zł z firmy Storaenso (chyba z Finlandii). Co do ceny za robociznę, niestety jest mi jeszcze nieznana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 12.07.2006 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 12.07.2006 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Kto zakładał w domu klimatyzację?Po tym lecie (które nadal trwa) wiem, że mając sypialnię na poddaszu trzeba mieć klimatyzację. I jesteśmy już na 99% zdecydowani. Dlatego pytam i proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 12.07.2006 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 ja też witam, środkowo Teska - ok upał i upał nic się nie chce pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adria 12.07.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Witam Grupę, GrzesiekB, jeśli zaglądasz tu jeszcze...? - kto ci robił podbitkę i ile płaciłeś za mb. Widzę codziennie wracając z budowy, że życie tętni już w waszej nowej zagrodzie Jak się mieszka? Pozdrawiam, adria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adria 12.07.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 A tak poważnie to ile płaciliście za podbitkę drewnianą ( materiał i robocizna ). Szukam niedrogiego wykonawcy a na liście widzę tylko jednego. Ja kupowałam podbitkę sosnową w składzie drzewnym na Ku Słońcu za niecałe 20 zł/m2. A położenie kosztuje ok. 10-15zł /mb podbitki. U mnie kładli nabitkę, czyli razem z dachem. Józia S. kto kładzie podbitkę za takie pieniądze Czy mogę prosić cię o namiar i opinię. adria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość krzymi 12.07.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Witam.Czy ktos zforumowiczow korzystal z uslug firmy,,Lebo".Chodzi mi o drzwi.Czy mozecie dac namiar na fime produkujaca lub handlujaca drzwiami.Pozdrawiam.Krzymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 12.07.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Witam Grupę, GrzesiekB, jeśli zaglądasz tu jeszcze...? - kto ci robił podbitkę i ile płaciłeś za mb. Widzę codziennie wracając z budowy, że życie tętni już w waszej nowej zagrodzie Jak się mieszka? Pozdrawiam, adria Witajcie! Czasami jeszcze przeglądam to forum, choć przyznaję że rzadko... Wybudowany dom, wydawałoby się kończy zmagania - ale nie... uwierzcie mi to dopiero początek nowego . Mieszka się super! Wieczorkiem piwko na tarasie w baseniku... Cudo. Mam też klimę, o której ostatnio ktoś tu pisał i powiem szczerze, przy ostatnich upałach sprawdza się super. Przed snem, schładzam sobię sypialnię do 19 stopni i zasypiam jak niemowlę... (a może to przez piwko?). Co do podbitki, to powiem Wam że płaciłem 24 zł/m2 (skład Elgeron na Mierzynie). Tu dodam, że przy zakupie podbitki nie tylko powinno się patrzeć na cenę ale i na jakość i związaną z tym grubość desek! Co do robocizny to "dogadałem" się z Góralami za całość. Wyszło mi 2,8 tys zł za ok. 85 m2. Pochwalę się jeszcze, że dzięki kolektorom słonecznym, przez miesiąc użytkowania normalne zużywanie ciepłej wody pochłonęło u mnie 6m3 gazu... Pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 12.07.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Witam Grupę, GrzesiekB, jeśli zaglądasz tu jeszcze...? - kto ci robił podbitkę i ile płaciłeś za mb. Widzę codziennie wracając z budowy, że życie tętni już w waszej nowej zagrodzie Jak się mieszka? Pozdrawiam, adria Witajcie! Czasami jeszcze przeglądam to forum, choć przyznaję że rzadko... Wybudowany dom, wydawałoby się kończy zmagania - ale nie... uwierzcie mi to dopiero początek nowego . Mieszka się super! Wieczorkiem piwko na tarasie w baseniku... Cudo. Mam też klimę, o której ostatnio ktoś tu pisał i powiem szczerze, przy ostatnich upałach sprawdza się super. Przed snem, schładzam sobię sypialnię do 19 stopni i zasypiam jak niemowlę... (a może to przez piwko?). Co do podbitki, to powiem Wam że płaciłem 24 zł/m2 (skład Elgeron na Mierzynie). Tu dodam, że przy zakupie podbitki nie tylko powinno się patrzeć na cenę ale i na jakość i związaną z tym grubość desek! Co do robocizny to "dogadałem" się z Góralami za całość. Wyszło mi 2,8 tys zł za ok. 85 m2. Pochwalę się jeszcze, że dzięki kolektorom słonecznym, przez miesiąc użytkowania normalne zużywanie ciepłej wody pochłonęło u mnie 6m3 gazu... Pozdrawiam wszystkich! Ja pytałam! Powiedz proszę jaki klimatyzator kupowałeś czy czy osobno zamawiałeś usługę czy kompleksowo urządzenie z montażem no i ile kosztowało. I ile masz dB, czy te standardowe 40dB to hałasuje bardzo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 12.07.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Pochwalę się jeszcze, że dzięki kolektorom słonecznym, przez miesiąc użytkowania normalne zużywanie ciepłej wody pochłonęło u mnie 6m3 gazu... Pozdrawiam wszystkich! To fajnie, zeby tylko jeszcze takie lata zdarzały sie w Szczecinie częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts