monka 12.07.2006 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Peterz mam wielka prosbe powiedz jak negocjowales warunki z promixem na dostawy materialow? UWAGA na Promix !!!!! Oni mają jakiś problem z realizacją zamówień i oddawaniem pieniędzy Zapytajcie więcej Kacha72 to prawda, ostatnio mają jakieś problemy także zalecana wzmożona czujność W zeszłym roku takie sytuacje nie miały miejsca dlatego tak polecałam firmę jednakże nigdy nie wpłacałam im żadnej większej kwoty pieniędzy przed otrzymaniem towaru. Pozdrawiam grupę coś mi ostatnio czasu brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 12.07.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 dzieki Tomadyna! myslalam ze Kacha brala w euroklinkierze! Chyba była już zmuszona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 12.07.2006 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 czy ma ktos moze jakie informacje na temat HMB na ul. Świerczewskiej 52oraz Eurobrick 2 w Dołujach jak wyglada sprawa z towarem i z dostawami w tych hurtowniach i jakie macie opinie na ich temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 12.07.2006 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Peterz mam wielka prosbe powiedz jak negocjowales warunki z promixem na dostawy materialow? UWAGA na Promix !!!!! Oni mają jakiś problem z realizacją zamówień i oddawaniem pieniędzy Zapytajcie więcej Kacha72 to prawda, ostatnio mają jakieś problemy także zalecana wzmożona czujność W zeszłym roku takie sytuacje nie miały miejsca dlatego tak polecałam firmę jednakże nigdy nie wpłacałam im żadnej większej kwoty pieniędzy przed otrzymaniem towaru. Pozdrawiam grupę coś mi ostatnio czasu brakuje dokładnie to samo słyszałem od swojego przyszłego budowlańca. Mają kłopot z płatnościami dostawcon i w związku z tym nie mają towaru.... a szkoda, bo jak na razie dali najlepszą ofertę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 12.07.2006 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 czy ma ktos moze jakie informacje na temat HMB na ul. Świerczewskiej 52 oraz Eurobrick 2 w Dołujach jak wyglada sprawa z towarem i z dostawami w tych hurtowniach i jakie macie opinie na ich temat HMB ma u budowlańców dobrą opinię. O tej drugiej nic dotąd nie słyszałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rygó 12.07.2006 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 czy ma ktos moze jakie informacje na temat HMB na ul. Świerczewskiej 52 oraz Eurobrick 2 w Dołujach jak wyglada sprawa z towarem i z dostawami w tych hurtowniach i jakie macie opinie na ich temat Ja bralem (i nadal biorę) materilay w HMB. Jak na razie wszystko OK pozdr Rygó Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 12.07.2006 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 czy ma ktos moze jakie informacje na temat HMB na ul. Świerczewskiej 52 oraz Eurobrick 2 w Dołujach jak wyglada sprawa z towarem i z dostawami w tych hurtowniach i jakie macie opinie na ich temat Ja bralem (i nadal biorę) materilay w HMB. Jak na razie wszystko OK pozdr Rygó Rygó, kopę lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rygó 12.07.2006 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 czy ma ktos moze jakie informacje na temat HMB na ul. Świerczewskiej 52 oraz Eurobrick 2 w Dołujach jak wyglada sprawa z towarem i z dostawami w tych hurtowniach i jakie macie opinie na ich temat Ja bralem (i nadal biorę) materilay w HMB. Jak na razie wszystko OK pozdr Rygó Rygó, kopę lat Stały brak czasu pozwala mi tylko na zaglądania tu od czasu do czasu. Widziałem, że już ruszyłeś tak że chyba zaczniemy się widywać na placu boju!!. pozdr Rygó Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 12.07.2006 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 czy ma ktos moze jakie informacje na temat HMB na ul. Świerczewskiej 52 oraz Eurobrick 2 w Dołujach jak wyglada sprawa z towarem i z dostawami w tych hurtowniach i jakie macie opinie na ich temat Ja bralem (i nadal biorę) materilay w HMB. Jak na razie wszystko OK pozdr Rygó Rygó, kopę lat Stały brak czasu pozwala mi tylko na zaglądania tu od czasu do czasu. Widziałem, że już ruszyłeś tak że chyba zaczniemy się widywać na placu boju!!. pozdr Rygó na razie rozgrzewka, prawdziwy start za jakieś 2 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.07.2006 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 czy ma ktos moze jakie informacje na temat HMB na ul. Świerczewskiej 52 oraz Eurobrick 2 w Dołujach jak wyglada sprawa z towarem i z dostawami w tych hurtowniach i jakie macie opinie na ich temat Eurobrick ciagle im cos nie pasowalo, a to nie maja czasu a to juz nie pojada...mimo ze moja budowa byla rzut beretem....i ceny maja duze....i sa ogolnie ne bardzo mili....chyba wola niemiaszkow w Hmb kupowalam pare razy...ale tylko drobiazgi wiec nie moge nic powiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.07.2006 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 witam wszystkich wieczorowo...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 12.07.2006 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Peterz mam wielka prosbe powiedz jak negocjowales warunki z promixem na dostawy materialow? UWAGA na Promix !!!!! Oni mają jakiś problem z realizacją zamówień i oddawaniem pieniędzy Zapytajcie więcej Kacha72 No, ja też się dołączę do "UWAGA!" Przestałam korzystac z ich usług. Nie dowozili materiału na czas tłumacząc się, że mają tylko jeden mały samochód, ba, nie racząc nawet poinformowaqc inwestora o opóźnieniu. Poza tym mieliśmy mały zgrzyt przy stropie Teriva - nie poinformowali mnie, że muszę osobno zamawiac dekle (płacic dodatkowo, znów czekac na realizację itd.). Od przedstawicieli niektórych firm, do jakich dzwoniłam po informacje techniczne usłyszałam, że ta hurtownia ma duże zaległości w płatnościach, więc jest na "czarnej liście". Jak to się przekłada na funkcjonowanie, sami możecie sobie dośpiewac. Może powinnam wcześniej napisac o tym do Klausa ale wszyscy byli tak zauroczeni "Promixem", że uznałam, iż jestem po prostu tylko upierdliwym, czepialskim inwestorem. Klaus, właściwie możesz umieścic moją opinię na "Liście". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 12.07.2006 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Peterz mam wielka prosbe powiedz jak negocjowales warunki z promixem na dostawy materialow? UWAGA na Promix !!!!! Oni mają jakiś problem z realizacją zamówień i oddawaniem pieniędzy Zapytajcie więcej Kacha72 No, ja też się dołączę do "UWAGA!" Przestałam korzystac z ich usług. Nie dowozili materiału na czas tłumacząc się, że mają tylko jeden mały samochód, ba, nie racząc nawet poinformowaqc inwestora o opóźnieniu. Poza tym mieliśmy mały zgrzyt przy stropie Teriva - nie poinformowali mnie, że muszę osobno zamawiac dekle (płacic dodatkowo, czekac na realizację itd.). Od przedstawicieli niektórych firm, do jakich dzwoniłam po informacje techniczne usłyszałam, że ta hurtownia ma duże zaległości w płatnościach, więc jest na "czarnej liście". Jak to się przekłada na funkcjonowanie, sami możecie sobie dośpiewac. Może powinnam wcześniej napisac o tym do Klausa ale wszyscy byli tak zauroczeni "Promixem", że uznałam, iż jestem po prostu tylko upierdliwym, czepialskim inwestorem.l Klaus, właściwie możesz umieścic moją opinię na "Liście". trzeba było cos rzucić mimochodem na forum moze niektórzy nie wtopili by potężnych pieniędzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 12.07.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 trzeba było cos rzucić mimochodem na forum moze niektórzy nie wtopili by potężnych pieniędzy Kacha, "pochwal się" jakie masz przeboje z Promixem.... ku przestrodze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 12.07.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 trzeba było cos rzucić mimochodem na forum moze niektórzy nie wtopili by potężnych pieniędzy Sorry, ale naprawdę było tak wiele pozytywnych opinii na ich temat, że nie mogłam się zdecydowac, bo dokładnie w tym samym czasie, kiedy ja miałam zastrzeżenia inni byli zachwyceni. (U mnie kłopoty z transportem - inni zadowoleni z dostawy, upustów, ścisłej współpracy itd.) Poza tym dopiero teraz zaczyna się to składac do kupy - sama wiesz, że bazując tylko na opinii przedstawicieli w stylu " No nie, u nich to raczej Pani nie kupi naszego towaru, bo mamy z nimi kłopoty.", rzuconych przez telefon też nie można nikogo przekreślic. Naprawdę uznałam, że widocznie ja mam gigantycznego pecha albo jestem wyjątkowo upierdliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 12.07.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 trzeba było cos rzucić mimochodem na forum moze niektórzy nie wtopili by potężnych pieniędzy Hm, Ty też do tej pory nie pisnęłaś ani słówka (albo ja nie doczytałam? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 12.07.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 trzeba było cos rzucić mimochodem na forum moze niektórzy nie wtopili by potężnych pieniędzy Hm, Ty też do tej pory nie pisnęłaś ani słówka (albo ja nie doczytałam? ) jak mogłam coś napisać jak dopiero od 3 dni zaczęły sie prawdziwe kłopoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 12.07.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 trzeba było cos rzucić mimochodem na forum moze niektórzy nie wtopili by potężnych pieniędzy Kacha, "pochwal się" jakie masz przeboje z Promixem.... ku przestrodze... opisze wszystko szczegółowo jak moja sytuacja sie troszke wyjaśni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 12.07.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Jak zaczynaliśmy na jesieni budowę tych naszych garaży, to byliśmy na 99% zdecydowani na Gol-Bud z Goleniowa, ale coś mi nie pasowało, bo oni chcieli kasę od razu na całość materiałów budowlanych, a ja upierałam się przy tym, że składam zamówienie na wszystko a płacę na 1 -3 dni przed dostawą i gwarantuję, że będę brała tylko od nich. Jednak uruchomiłam wswoje znajomości, puściłam wici tu i tam i........okazało się , że zbieraja swoje manatki z rynku i tak od 1 stycznia już ich nie ma. A tak mi nęcili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 12.07.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 trzeba było cos rzucić mimochodem na forum moze niektórzy nie wtopili by potężnych pieniędzy Hm, Ty też do tej pory nie pisnęłaś ani słówka (albo ja nie doczytałam? ) jak mogłam coś napisać jak dopiero od 3 dni zaczęły sie prawdziwe kłopoty Bardzo mi przykro, mam nadzieję że wszystko pójdzie dobrze. Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts