Klaus 13.07.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Hej, żeby nie było nieporozumień! U mnie pan Pańka sie sprawdził i nie mam mu absolutnie nic do zarzucenia, ale duża popularność sprawiła, że posypały mu się troszkę terminy i czasami trudno się doprosić o jego wizyte kontrolną lub w celu dopiecia wszystkiego po uruchomieniu kotłowni. Są to opinie innej z osób korzystających z usług Hydropanu. No właśnie i otym mówię. Sami sobie tą listą kręcimy bicz na siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 13.07.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Witam i Pozdrawiam grupkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 13.07.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Prawdę mówiac nie rozumiem takich wykonawców, którzy obrastają w piórka jak mają dużo zamówień, bo tak jak szybko zdobyli uznanie tak szybko mogą je stracic i tacy są zwykłymi burakami. Chyba tak było z moimi wszyscy chwalili naokoło a my jedyni krytykujemy i chcemy wyrzucić - poprostu obrośli w piórka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 13.07.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Lista jest potrzebna, ale musi sie na niej znalezc wiecej wpisow. Wykonawca, ktory zdobyl tylko 2 komentarze nie moze byc wiarygodny, bo moze sie okazac, ze nastepne 10 osob oceni go negatywnie. Podobnie jest na przyklad na Allego. Nie wzbudza zaufania osoba ktora ma 100% pozytywnych komentarzy, ale ma ich tylko kilka. Z kolei sprzedawca posiadajacy 99% pozytywow z kilku tysiecy transakcji jest bardzo wiarygodny. Swoja droga poprosze o dodanie wykonawcow stanu surowego, jesli znacie jakichs spoza listy. Obdzwonilem juz prawie wszystkich sensownych i nikt nie ma wolnych mocy przerobowych :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 13.07.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Witam ze słonecznej Pogorzelicy Dajmy spokój Klausowi z przebudowywaniem strony - i tak ma z tym sporo pracy. Jestem też zdania że jeśli jakiś wykonawca dostaje rogów gdyż dostał parę pozytywnych komentarzy to szybko te rogi straci jak dostanie kilka negatywnych. Sukces w tym by ludzie nie bali się pisać negatywnych komentarzy nawet jeśli płynie fala samych pozytywów skoro ich odczucia są inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 13.07.2006 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Klaus, a może wprowadzić jeszcze jedną kategorię komentarza - neutralny? Czasami coś jest zrobione dobrze, ale po interwencjach, po terminie itp. i nie zasługuje na pełny negatyw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 13.07.2006 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Lista jest potrzebna, ale musi sie na niej znalezc wiecej wpisow. Wykonawca, ktory zdobyl tylko 2 komentarze nie moze byc wiarygodny, bo moze sie okazac, ze nastepne 10 osob oceni go negatywnie. Podobnie jest na przyklad na Allego. Nie wzbudza zaufania osoba ktora ma 100% pozytywnych komentarzy, ale ma ich tylko kilka. Z kolei sprzedawca posiadajacy 99% pozytywow z kilku tysiecy transakcji jest bardzo wiarygodny. Swoja droga poprosze o dodanie wykonawcow stanu surowego, jesli znacie jakichs spoza listy. Obdzwonilem juz prawie wszystkich sensownych i nikt nie ma wolnych mocy przerobowych :/ w pełnie się zgadam. Jeżeli nie będziemy dodawać naszych opinii i poprzestaniemy na czytaniu dotychczasowych to lista faktycznie będzie bez sensu. Już teraz okazuje się, że niektóre firmy nie istnieją, inne się zepsuły, a nie wierzę, że wszyscy korzystamy tylko z tych, które są na liście. Zresztą wymiana kontaktami na priv o czymś świadczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.07.2006 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Teska a jak tam nauka niemieckiego i kiedy będzie otwarty gabinet masażu. Mój Robert troche podżwigał kominów i znów go plecy bola, a na dodatek już 3 noc spi w samochodzie na budowie pilnuje i stali, jakiś taki powykręcany chodzi. Niestety on gawarzy jedynie angielski no tak....nauka postepuje....dzis miałam totalna czarna dziurę.....ale po weekendzie bedzie oki. a do masazu wystarczy polski:):) prywatnie od zaraz...a gabinet pod koniec roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.07.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 witam grupke popołudniowo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 13.07.2006 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Klaus, a może wprowadzić jeszcze jedną kategorię komentarza - neutralny? Czasami coś jest zrobione dobrze, ale po interwencjach, po terminie itp. i nie zasługuje na pełny negatyw... Dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 13.07.2006 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Swoja droga poprosze o dodanie wykonawcow stanu surowego, jesli znacie jakichs spoza listy. Obdzwonilem juz prawie wszystkich sensownych i nikt nie ma wolnych mocy przerobowych :/ A kiedy chcecie zaczynać? Z doświadczenia wiem, że na teraz wykonawcę można znaleźć w zasadzie tylko cudem. Nam się udało znaleźć po drugiej stronie ulicy, ale naprawdę rzutem na taśmę. Kilka firm może wejść na budowę we wrześniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 13.07.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 A co to za Irek? Może i ja do niego udeżę. wysłałem e-mail'ik Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 13.07.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 witam wszystkich wieczorkiem-a ja dostałam dzisiak gadżeciki z hurtowni haha czapeczke,miarę, wielki ołowek-będzie do rysowania kontaktów,zapalniczke i breloczek-jesli chodzi o liste ,bo o niej dzisiaj najgłośniej-to napewno jest przydatna chocby na zorientowanie sie co fachowcy potrafia zchrzanic na nasze budowie popieram neutralne wypowiedzi bo ogólnie jest hurtownia ok ale zdarzaja sie wpadki i nie wiadomo co napisac to samo odnosi sie fachowców-ale zauwazyłam juz ze od nas tez duzo zalezy jak nas traktuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 13.07.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 wkurzyli mnie dzisiaj fachowcy z Darkopu. Opinia już przesłana do Klausa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 13.07.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 wkurzyli mnie dzisiaj fachowcy z Darkopu. Opinia już przesłana do Klausa.... potrzebujesz sprzętu ?? Jeśli o koparkę ci chodzi to mogę dać namiary na Gienka-koparkę (ten co współpracuje z B.Krzakiem) - prawdziwy wirtuoz !! ( niektórzy nawet mówią że się chyba w niej urodził ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 13.07.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 wkurzyli mnie dzisiaj fachowcy z Darkopu. Opinia już przesłana do Klausa.... potrzebujesz sprzętu ?? Jeśli o koparkę ci chodzi to mogę dać namiary na Gienka-koparkę (ten co współpracuje z B.Krzakiem) - prawdziwy wirtuoz !! ( niektórzy nawet mówią że się chyba w niej urodził ) nie, dzięki. mój wykonawca uruchomił znajomości, zrobią co trzeba jutro. A namiary mógłbyś podesłać na listę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 13.07.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 wkurzyli mnie dzisiaj fachowcy z Darkopu. Opinia już przesłana do Klausa.... potrzebujesz sprzętu ?? Jeśli o koparkę ci chodzi to mogę dać namiary na Gienka-koparkę (ten co współpracuje z B.Krzakiem) - prawdziwy wirtuoz !! ( niektórzy nawet mówią że się chyba w niej urodził ) Ja potrzebuję dobrego koparkowego aby pożądek na działce zrobić. Napisz proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 13.07.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Ja potrzebuję dobrego koparkowego aby pożądek na działce zrobić. Napisz proszę. napisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 13.07.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 witam po urlopie i od razu pytanko : ile czasu zajmuje wydanie przez Starostę Polickiego zezwolenia na wyłączenie gruntu z produkcji rolnej ? GRATULACJE SZYDAS I DO BOJU !!! a ja jeszcze poczekam .... pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 13.07.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 no to dobranoc Państwu, jutro mamy kolejny pracowity dzień (i noc zresztą też - dyżur) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts