Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

witam po urlopie :)

i od razu pytanko : ile czasu zajmuje wydanie przez Starostę Polickiego zezwolenia na wyłączenie gruntu z produkcji rolnej ?

GRATULACJE SZYDAS I DO BOJU !!!

a ja jeszcze poczekam ....

pozdrawiam

Marta

zależy. My decyzję mieliśmy chyba na drugi czy trzeci dzień, bo nasz teren nie wymagał wyłączenia ze względu na charakter gruntów.

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

witamy wszystkich

strasznie powaznie dzis na forum i ostro zarazem

opowiem wam super smieszna historie jutro jedziemy odebrac pozwolenie a moja na to:to jak to uczcimy pojdziemy na zakupki puscic kaske ale mnie rozbawila ja tu bloczkow szukam a ona w to upadle miasto kase puszczac no nie nie stety nie te czasy zeby kase puszczac skonczylo sie nie chlopaki

Peterz moejemu Robertowi tak spodobała się Wasza dachówka ze zaczyna się nad nią zastanawiać poważnie. To jest creaton balance ale jaki?? angoba szlachetna i jaka klinkierówka na kominie :roll: :roll:

P.S. Pospacerowałam sobie po zaszalowanym dołu domku i zaczynamy zastanawiać się czy faktycznie spiżarni nie przenież pod schody, wtedy kuchenka by nam wyszła niewidoczna od salony, jeslibysmy w miejsce spiżarki wsadzili lodówke i słupek z piekarnikiem, ale na to bede miala około 3 tygodnie. Co do moich wykonawców coś im sie polepszyło poprawili mi nadproża, nawet nad garażem gdzie stro wylany wsadzili cegły i jacys nastawieni pokojowo :lol: :lol: Może w koncu zrozumieli swoje błędy :p

Peterz moejemu Robertowi tak spodobała się Wasza dachówka ze zaczyna się nad nią zastanawiać poważnie. To jest creaton balance ale jaki?? angoba szlachetna i jaka klinkierówka na kominie :roll: :roll:

P.S. Pospacerowałam sobie po zaszalowanym dołu domku i zaczynamy zastanawiać się czy faktycznie spiżarni nie przenież pod schody, wtedy kuchenka by nam wyszła niewidoczna od salony, jeslibysmy w miejsce spiżarki wsadzili lodówke i słupek z piekarnikiem, ale na to bede miala około 3 tygodnie.

Witam!

nasza dachówka to miedziana angoba. mnie tez sie podoba, bardzo bardzo. CO do klinkieru to kupowalismy go w Euroklinkierze, niemiecki, chyba o nazwie panther - ale to była koncowka, starczyła dokładnie na kominy.

Dla mnie kuchnia była najtrudniejszym pomieszczeniem. I jak na poczatku uparłam sie na tę spiżarkę, po wybudowaniu jej wygladało kiepsko. I ta scianka pomiedzy kuchnią i jadalnią. Obie sciany poszły do wyburzenia i jestem z tego kroku bardzo zadowolona. Na miejscu spizarni bedzie własnie słupek - piekarnik, lodowka z zamrazarką. Kuchnia stała sie bardziej przestronna, bo w tamtym układzie wcale nie byla taka duza.

Przyjedzcie do nas to porownasz i moze podejmiesz decyzję:-) zadzwon do Piotra, powie Ci kiedy bedziemy na budowie.

pozdrawiam porannie

ula

wkurzyli mnie dzisiaj fachowcy z Darkopu. Opinia już przesłana do Klausa.... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

potrzebujesz sprzętu ?? :lol: Jeśli o koparkę ci chodzi to mogę dać namiary na Gienka-koparkę (ten co współpracuje z B.Krzakiem) - prawdziwy wirtuoz !! ( niektórzy nawet mówią że się chyba w niej urodził :lol: :D :p :wink: :wink: )

Peterz, daj namiar także mnie - muszę zrobic porządek z drogą.

witamy wszystkich

strasznie powaznie dzis na forum i ostro zarazem

opowiem wam super smieszna historie jutro jedziemy odebrac pozwolenie a moja na to:to jak to uczcimy pojdziemy na zakupki puscic kaske ale mnie rozbawila ja tu bloczkow szukam a ona w to upadle miasto kase puszczac no nie nie stety nie te czasy zeby kase puszczac skonczylo sie nie chlopaki

Typowo męskie podejście.

A nie pomyślałeś, że może ona chciała tę kaskę puszczac w składzie budowlanym? :wink:

Witam!

nasza dachówka to miedziana angoba. mnie tez sie podoba, bardzo bardzo. CO do klinkieru to kupowalismy go w Euroklinkierze, niemiecki, chyba o nazwie panther - ale to była koncowka, starczyła dokładnie na kominy.

ula

wy w końcu pokażcie jak wygląda ta dachówka, bo tak o niej rozprawiacie a ja nie mam pojęcia o jaką chodzi

Witam!

ula

wy w końcu pokażcie jak wygląda ta dachówka, bo tak o niej rozprawiacie a ja nie mam pojęcia o jaką chodzi

już się robi :lol: :D 8) : Creaton Balance

wkurzyli mnie dzisiaj fachowcy z Darkopu. Opinia już przesłana do Klausa.... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

potrzebujesz sprzętu ?? :lol: Jeśli o koparkę ci chodzi to mogę dać namiary na Gienka-koparkę (ten co współpracuje z B.Krzakiem) - prawdziwy wirtuoz !! ( niektórzy nawet mówią że się chyba w niej urodził :lol: :D :p :wink: :wink: )

wysyłam na priva :lol:

A kiedy chcecie zaczynać? Z doświadczenia wiem, że na teraz wykonawcę można znaleźć w zasadzie tylko cudem. Nam się udało znaleźć po drugiej stronie ulicy, ale naprawdę rzutem na taśmę. Kilka firm może wejść na budowę we wrześniu...

Chcialbym zaczac na przelomie wrzesnia i pazdziernika, ale chyba nic z tego nie wyjdzie. Obdzwonilem kolo 10 wykonawcow i tylko jeden ma moce przerobowe na ten czas. A jeden to troche za malo, zeby zrobic porownanie ofert i wybrac sobie odpowiednia.

wysyłam na priva :lol:

no, ale może jednak na Listę? Bo widzę, że zaczyna sie robić "drugi obieg" namiarów...nieładnie, nieładnie :-?