szydas 13.07.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 witam po urlopie i od razu pytanko : ile czasu zajmuje wydanie przez Starostę Polickiego zezwolenia na wyłączenie gruntu z produkcji rolnej ? GRATULACJE SZYDAS I DO BOJU !!! a ja jeszcze poczekam .... pozdrawiam Marta zależy. My decyzję mieliśmy chyba na drugi czy trzeci dzień, bo nasz teren nie wymagał wyłączenia ze względu na charakter gruntów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 13.07.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 witamy wszystkich strasznie powaznie dzis na forum i ostro zarazem opowiem wam super smieszna historie jutro jedziemy odebrac pozwolenie a moja na to:to jak to uczcimy pojdziemy na zakupki puscic kaske ale mnie rozbawila ja tu bloczkow szukam a ona w to upadle miasto kase puszczac no nie nie stety nie te czasy zeby kase puszczac skonczylo sie nie chlopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 13.07.2006 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Witam wieczorkiem!! Mój luby juz piatą nockę śpi na budowie, ale jutro zalewaja strop i 3 tygodnie (poza podlewaniem) luzu i odprężenia - chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 13.07.2006 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Peterz moejemu Robertowi tak spodobała się Wasza dachówka ze zaczyna się nad nią zastanawiać poważnie. To jest creaton balance ale jaki?? angoba szlachetna i jaka klinkierówka na kominie P.S. Pospacerowałam sobie po zaszalowanym dołu domku i zaczynamy zastanawiać się czy faktycznie spiżarni nie przenież pod schody, wtedy kuchenka by nam wyszła niewidoczna od salony, jeslibysmy w miejsce spiżarki wsadzili lodówke i słupek z piekarnikiem, ale na to bede miala około 3 tygodnie. Co do moich wykonawców coś im sie polepszyło poprawili mi nadproża, nawet nad garażem gdzie stro wylany wsadzili cegły i jacys nastawieni pokojowo Może w koncu zrozumieli swoje błędy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka 14.07.2006 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Peterz moejemu Robertowi tak spodobała się Wasza dachówka ze zaczyna się nad nią zastanawiać poważnie. To jest creaton balance ale jaki?? angoba szlachetna i jaka klinkierówka na kominie P.S. Pospacerowałam sobie po zaszalowanym dołu domku i zaczynamy zastanawiać się czy faktycznie spiżarni nie przenież pod schody, wtedy kuchenka by nam wyszła niewidoczna od salony, jeslibysmy w miejsce spiżarki wsadzili lodówke i słupek z piekarnikiem, ale na to bede miala około 3 tygodnie. Witam! nasza dachówka to miedziana angoba. mnie tez sie podoba, bardzo bardzo. CO do klinkieru to kupowalismy go w Euroklinkierze, niemiecki, chyba o nazwie panther - ale to była koncowka, starczyła dokładnie na kominy. Dla mnie kuchnia była najtrudniejszym pomieszczeniem. I jak na poczatku uparłam sie na tę spiżarkę, po wybudowaniu jej wygladało kiepsko. I ta scianka pomiedzy kuchnią i jadalnią. Obie sciany poszły do wyburzenia i jestem z tego kroku bardzo zadowolona. Na miejscu spizarni bedzie własnie słupek - piekarnik, lodowka z zamrazarką. Kuchnia stała sie bardziej przestronna, bo w tamtym układzie wcale nie byla taka duza. Przyjedzcie do nas to porownasz i moze podejmiesz decyzję zadzwon do Piotra, powie Ci kiedy bedziemy na budowie. pozdrawiam porannie ula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 14.07.2006 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 wkurzyli mnie dzisiaj fachowcy z Darkopu. Opinia już przesłana do Klausa.... potrzebujesz sprzętu ?? Jeśli o koparkę ci chodzi to mogę dać namiary na Gienka-koparkę (ten co współpracuje z B.Krzakiem) - prawdziwy wirtuoz !! ( niektórzy nawet mówią że się chyba w niej urodził ) Peterz, daj namiar także mnie - muszę zrobic porządek z drogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 14.07.2006 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 witamy wszystkich strasznie powaznie dzis na forum i ostro zarazem opowiem wam super smieszna historie jutro jedziemy odebrac pozwolenie a moja na to:to jak to uczcimy pojdziemy na zakupki puscic kaske ale mnie rozbawila ja tu bloczkow szukam a ona w to upadle miasto kase puszczac no nie nie stety nie te czasy zeby kase puszczac skonczylo sie nie chlopaki Typowo męskie podejście. A nie pomyślałeś, że może ona chciała tę kaskę puszczac w składzie budowlanym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 14.07.2006 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Witam wszystkichładna pogoda sie zapowiada deszczyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.07.2006 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.07.2006 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Peterz moejemu Robertowi tak spodobała się Wasza dachówka ze zaczyna się nad nią zastanawiać poważnie. To jest creaton balance ale jaki?? angoba szlachetna i jaka klinkierówka na kominie Witam! nasza dachówka to miedziana angoba. mnie tez sie podoba, bardzo bardzo. CO do klinkieru to kupowalismy go w Euroklinkierze, niemiecki, chyba o nazwie panther - ale to była koncowka, starczyła dokładnie na kominy. ula wy w końcu pokażcie jak wygląda ta dachówka, bo tak o niej rozprawiacie a ja nie mam pojęcia o jaką chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 14.07.2006 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 w mojej stopce sa nowe zdjęcia!!! widać już ściany kłopoty kłopotami a murować trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 14.07.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Peterz moejemu Robertowi tak spodobała się Wasza dachówka ze zaczyna się nad nią zastanawiać poważnie. To jest creaton balance ale jaki?? angoba szlachetna i jaka klinkierówka na kominie Witam! nasza dachówka to miedziana angoba. mnie tez sie podoba, bardzo bardzo. CO do klinkieru to kupowalismy go w Euroklinkierze, niemiecki, chyba o nazwie panther - ale to była koncowka, starczyła dokładnie na kominy. ula wy w końcu pokażcie jak wygląda ta dachówka, bo tak o niej rozprawiacie a ja nie mam pojęcia o jaką chodzi już się robi : Creaton Balance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 14.07.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 wkurzyli mnie dzisiaj fachowcy z Darkopu. Opinia już przesłana do Klausa.... potrzebujesz sprzętu ?? Jeśli o koparkę ci chodzi to mogę dać namiary na Gienka-koparkę (ten co współpracuje z B.Krzakiem) - prawdziwy wirtuoz !! ( niektórzy nawet mówią że się chyba w niej urodził ) Peterz, daj namiar także mnie - muszę zrobic porządek z drogą. wysyłam na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 14.07.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 A kiedy chcecie zaczynać? Z doświadczenia wiem, że na teraz wykonawcę można znaleźć w zasadzie tylko cudem. Nam się udało znaleźć po drugiej stronie ulicy, ale naprawdę rzutem na taśmę. Kilka firm może wejść na budowę we wrześniu... Chcialbym zaczac na przelomie wrzesnia i pazdziernika, ale chyba nic z tego nie wyjdzie. Obdzwonilem kolo 10 wykonawcow i tylko jeden ma moce przerobowe na ten czas. A jeden to troche za malo, zeby zrobic porownanie ofert i wybrac sobie odpowiednia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 14.07.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 witam wszystkich-a jednak u nas znalazł sie chetny na nasza stal ale sam nie dał rady i czekał na kumpli ale o 3 nad ranem go spłoszylismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 14.07.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 witam wszystkich-a jednak u nas znalazł sie chetny na nasza stal ale sam nie dał rady i czekał na kumpli ale o 3 nad ranem go spłoszylismy robisz inspekcje na działce o 3 nad ranem? Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 14.07.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 wkurzyli mnie dzisiaj fachowcy z Darkopu. Opinia już przesłana do Klausa.... potrzebujesz sprzętu ?? Jeśli o koparkę ci chodzi to mogę dać namiary na Gienka-koparkę (ten co współpracuje z B.Krzakiem) - prawdziwy wirtuoz !! ( niektórzy nawet mówią że się chyba w niej urodził ) Peterz, daj namiar także mnie - muszę zrobic porządek z drogą. wysyłam na priva no, ale może jednak na Listę? Bo widzę, że zaczyna sie robić "drugi obieg" namiarów...nieładnie, nieładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 14.07.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 http://img87.imageshack.us/img87/3059/dsc007791es.jpg a oto wyżej wymieniony koneser stali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 14.07.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 http://img87.imageshack.us/img87/3059/dsc007791es.jpg a oto wyżej wymieniony koneser stali ale hałasu pewnie narobił! śliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 14.07.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Witam!! Znów cymbały Q#@*$# skopali zbrojenie, to ja nie znając się widzę na planie że cos tu nie gra a ten d.... nawet planów nie umie czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts