Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

A kiedy chcecie zaczynać? Z doświadczenia wiem, że na teraz wykonawcę można znaleźć w zasadzie tylko cudem. Nam się udało znaleźć po drugiej stronie ulicy, ale naprawdę rzutem na taśmę. Kilka firm może wejść na budowę we wrześniu...

Chcialbym zaczac na przelomie wrzesnia i pazdziernika, ale chyba nic z tego nie wyjdzie. Obdzwonilem kolo 10 wykonawcow i tylko jeden ma moce przerobowe na ten czas. A jeden to troche za malo, zeby zrobic porownanie ofert i wybrac sobie odpowiednia.

Anbud i p. Łangowski mogą wejść na budowę we wrześniu, przynamniej ze mną tak rozmawiali....

Anbud i p. Łangowski mogą wejść na budowę we wrześniu, przynamniej ze mną tak rozmawiali....

Nothing personal - ale ja jednak przed podpisaniem umowy i wejściem ekipy Łangowskiego sugeruję przyjrzenie się jego osiągnięciom .. - w szczególności polecam domek z YTONGA rosnący na ul. Widokowej w Szczecinie (niedaleko ul. Podburzańskiej ponad osiedlem Siedmiu Młynów należącym do developera Vastbouw). Warto zobaczyć :-? :o :o :evil:

Teska byłam dzisiaj koło Twojego domku, pierwszy raz byłam w tych rejonach i muszę przyznać że macie tam pięknie - super tereny tylko pozazdrościć a ogródek śliczny :lol: :lol: :lol: Kiedy u mnie tak pięknie będzie :roll: :roll:

oooooo zwiedzałaś???? tzreba było zapukac:) :lol:

Witam :D

dziubek- po zalaniu stropu też trzeba uważać bo potrafią słupki od szlunków rozebrać i na złom!!

A spoza branży- czy ktoś wie gdzie kupić tanio radio samochodowe- nowe lub używane ale ważne aby była pewność, że nie jest kradzione??

pozdrawiam

jak tam ogród???

Teska byłam dzisiaj koło Twojego domku, pierwszy raz byłam w tych rejonach i muszę przyznać że macie tam pięknie - super tereny tylko pozazdrościć a ogródek śliczny :lol: :lol: :lol: Kiedy u mnie tak pięknie będzie :roll: :roll:

oooooo zwiedzałaś???? tzreba było zapukac:) :lol:

na zwiedzanie to nie miałam czasu, bylismy po poradę u Krzaka i patrzę :o :o a tu znajomy domek to się przeszłam jak Robert rozmawiał ale zaraz musielismy szybko wracać do domu :lol:

Witam :D

dziubek- po zalaniu stropu też trzeba uważać bo potrafią słupki od szlunków rozebrać i na złom!!

A spoza branży- czy ktoś wie gdzie kupić tanio radio samochodowe- nowe lub używane ale ważne aby była pewność, że nie jest kradzione??

pozdrawiam

tego już nie upilnuję przeciez nie będę z małą tam spać :-? :-? załozylam 2 lampy może ochronią a Robert cos tam kombinuje coby złodziejaszka spotkala niespodzianka zanim wejdzie do domku :-? :-?

Nothing personal - ale ja jednak przed podpisaniem umowy i wejściem ekipy Łangowskiego sugeruję przyjrzenie się jego osiągnięciom .. - w szczególności polecam domek z YTONGA rosnący na ul. Widokowej w Szczecinie (niedaleko ul. Podburzańskiej ponad osiedlem Siedmiu Młynów należącym do developera Vastbouw). Warto zobaczyć :-? :o :o :evil:

O pana Łangowskiego proponuję zapytać Zbigx 'a z naszej grupy z tego co się orientuję budował jego dom.

Witamy wszystkich

Po 3 tygodniach oczekiwania ODEBRALISMY POZWOLENIE NA BUDOWE!!! mamy ekipe i kierownika czekamy tylko na uprawomocnie i zaczynamy ! a wlasciwie to moja zaczyna bo ja jade zarobic kase.

GRATULACJE :lol: :lol: :lol: Aby poszło Wam bez problemowo i zapał nie minął, tak jak nam :-?

Dzióbek dziekujemy! U Ciebie tez rocznica!

Witamy wszystkich

Po 3 tygodniach oczekiwania ODEBRALISMY POZWOLENIE NA BUDOWE!!! mamy ekipe i kierownika czekamy tylko na uprawomocnie i zaczynamy ! a wlasciwie to moja zaczyna bo ja jade zarobic kase.

GRATULACJE :lol: :lol: :lol: Aby poszło Wam bez problemowo i zapał nie minął, tak jak nam :-?

Dzióbek dziekujemy! U Ciebie tez rocznica!

Juz rok na forum!!!!

Witamy wszystkich

gratulacje nie musicie tak ze wszystkim ć na uprawomocnienie ziemie czas zrywać :D

mamy niestety wredna sasiadke juz na etapie warunkow zabudowy mielismy sprawe w kolegium odwolawczym wiec chcemy wszystko robic jak trzeba.