dzióbek 14.07.2006 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Teska byłam dzisiaj koło Twojego domku, pierwszy raz byłam w tych rejonach i muszę przyznać że macie tam pięknie - super tereny tylko pozazdrościć a ogródek śliczny Kiedy u mnie tak pięknie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 14.07.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 A kiedy chcecie zaczynać? Z doświadczenia wiem, że na teraz wykonawcę można znaleźć w zasadzie tylko cudem. Nam się udało znaleźć po drugiej stronie ulicy, ale naprawdę rzutem na taśmę. Kilka firm może wejść na budowę we wrześniu... Chcialbym zaczac na przelomie wrzesnia i pazdziernika, ale chyba nic z tego nie wyjdzie. Obdzwonilem kolo 10 wykonawcow i tylko jeden ma moce przerobowe na ten czas. A jeden to troche za malo, zeby zrobic porownanie ofert i wybrac sobie odpowiednia. Anbud i p. Łangowski mogą wejść na budowę we wrześniu, przynamniej ze mną tak rozmawiali.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 14.07.2006 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Anbud i p. Łangowski mogą wejść na budowę we wrześniu, przynamniej ze mną tak rozmawiali.... Nothing personal - ale ja jednak przed podpisaniem umowy i wejściem ekipy Łangowskiego sugeruję przyjrzenie się jego osiągnięciom .. - w szczególności polecam domek z YTONGA rosnący na ul. Widokowej w Szczecinie (niedaleko ul. Podburzańskiej ponad osiedlem Siedmiu Młynów należącym do developera Vastbouw). Warto zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 14.07.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Witam dziubek- po zalaniu stropu też trzeba uważać bo potrafią słupki od szlunków rozebrać i na złom!! A spoza branży- czy ktoś wie gdzie kupić tanio radio samochodowe- nowe lub używane ale ważne aby była pewność, że nie jest kradzione?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.07.2006 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 http://img87.imageshack.us/img87/3059/dsc007791es.jpg a oto wyżej wymieniony koneser stali ale super.... ja sie przyznam...wczoraj ubiłam.....kreta tzn wynioslam go zamroczonego w pole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.07.2006 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Teska byłam dzisiaj koło Twojego domku, pierwszy raz byłam w tych rejonach i muszę przyznać że macie tam pięknie - super tereny tylko pozazdrościć a ogródek śliczny Kiedy u mnie tak pięknie będzie oooooo zwiedzałaś???? tzreba było zapukac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.07.2006 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 czesc wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.07.2006 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Witam dziubek- po zalaniu stropu też trzeba uważać bo potrafią słupki od szlunków rozebrać i na złom!! A spoza branży- czy ktoś wie gdzie kupić tanio radio samochodowe- nowe lub używane ale ważne aby była pewność, że nie jest kradzione?? pozdrawiam jak tam ogród??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.07.2006 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 gdyby ktos szukał piekniastego pieska http://szczecin.schronisko.net/adopcja1069-0.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 14.07.2006 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Teska byłam dzisiaj koło Twojego domku, pierwszy raz byłam w tych rejonach i muszę przyznać że macie tam pięknie - super tereny tylko pozazdrościć a ogródek śliczny Kiedy u mnie tak pięknie będzie oooooo zwiedzałaś???? tzreba było zapukac:) na zwiedzanie to nie miałam czasu, bylismy po poradę u Krzaka i patrzę a tu znajomy domek to się przeszłam jak Robert rozmawiał ale zaraz musielismy szybko wracać do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 14.07.2006 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Witam dziubek- po zalaniu stropu też trzeba uważać bo potrafią słupki od szlunków rozebrać i na złom!! A spoza branży- czy ktoś wie gdzie kupić tanio radio samochodowe- nowe lub używane ale ważne aby była pewność, że nie jest kradzione?? pozdrawiam tego już nie upilnuję przeciez nie będę z małą tam spać załozylam 2 lampy może ochronią a Robert cos tam kombinuje coby złodziejaszka spotkala niespodzianka zanim wejdzie do domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 14.07.2006 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Anbud i p. Łangowski mogą wejść na budowę we wrześniu, przynamniej ze mną tak rozmawiali.... Nothing personal - ale ja jednak przed podpisaniem umowy i wejściem ekipy Łangowskiego sugeruję przyjrzenie się jego osiągnięciom .. - w szczególności polecam domek z YTONGA rosnący na ul. Widokowej w Szczecinie (niedaleko ul. Podburzańskiej ponad osiedlem Siedmiu Młynów należącym do developera Vastbouw). Warto zobaczyć O pana Łangowskiego proponuję zapytać Zbigx 'a z naszej grupy z tego co się orientuję budował jego dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 14.07.2006 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Witamy wszystkich Po 3 tygodniach oczekiwania ODEBRALISMY POZWOLENIE NA BUDOWE!!! mamy ekipe i kierownika czekamy tylko na uprawomocnie i zaczynamy ! a wlasciwie to moja zaczyna bo ja jade zarobic kase. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 14.07.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Witamy wszystkich Po 3 tygodniach oczekiwania ODEBRALISMY POZWOLENIE NA BUDOWE!!! mamy ekipe i kierownika czekamy tylko na uprawomocnie i zaczynamy ! a wlasciwie to moja zaczyna bo ja jade zarobic kase. GRATULACJE Aby poszło Wam bez problemowo i zapał nie minął, tak jak nam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 14.07.2006 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Witamy wszystkich Po 3 tygodniach oczekiwania ODEBRALISMY POZWOLENIE NA BUDOWE!!! mamy ekipe i kierownika czekamy tylko na uprawomocnie i zaczynamy ! a wlasciwie to moja zaczyna bo ja jade zarobic kase. GRATULACJE Aby poszło Wam bez problemowo i zapał nie minął, tak jak nam Dzióbek dziekujemy! U Ciebie tez rocznica! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 14.07.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Witamy wszystkich Po 3 tygodniach oczekiwania ODEBRALISMY POZWOLENIE NA BUDOWE!!! mamy ekipe i kierownika czekamy tylko na uprawomocnie i zaczynamy ! a wlasciwie to moja zaczyna bo ja jade zarobic kase. GRATULACJE Aby poszło Wam bez problemowo i zapał nie minął, tak jak nam Dzióbek dziekujemy! U Ciebie tez rocznica! Juz rok na forum!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 14.07.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Witamy wszystkich Po 3 tygodniach oczekiwania ODEBRALISMY POZWOLENIE NA BUDOWE!!! mamy ekipe i kierownika czekamy tylko na uprawomocnie i zaczynamy ! a wlasciwie to moja zaczyna bo ja jade zarobic kase. no to DO ROBOTY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 14.07.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Dzióbek dziekujemy! U Ciebie tez rocznica! nawet nie zauważyłam, ale dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 14.07.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Witamy wszystkich Po 3 tygodniach oczekiwania ODEBRALISMY POZWOLENIE NA BUDOWE!!! mamy ekipe i kierownika czekamy tylko na uprawomocnie i zaczynamy ! a wlasciwie to moja zaczyna bo ja jade zarobic kase. gratulacje nie musicie tak ze wszystkim ć na uprawomocnienie ziemie czas zrywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 14.07.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Witamy wszystkich Po 3 tygodniach oczekiwania ODEBRALISMY POZWOLENIE NA BUDOWE!!! mamy ekipe i kierownika czekamy tylko na uprawomocnie i zaczynamy ! a wlasciwie to moja zaczyna bo ja jade zarobic kase. gratulacje nie musicie tak ze wszystkim ć na uprawomocnienie ziemie czas zrywać mamy niestety wredna sasiadke juz na etapie warunkow zabudowy mielismy sprawe w kolegium odwolawczym wiec chcemy wszystko robic jak trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts