Kacha72 14.07.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Witamy wszystkich Po 3 tygodniach oczekiwania ODEBRALISMY POZWOLENIE NA BUDOWE!!! mamy ekipe i kierownika czekamy tylko na uprawomocnie i zaczynamy ! a wlasciwie to moja zaczyna bo ja jade zarobic kase. gratulacje nie musicie tak ze wszystkim ć na uprawomocnienie ziemie czas zrywać mamy niestety wredna sasiadke juz na etapie warunkow zabudowy mielismy sprawe w kolegium odwolawczym wiec chcemy wszystko robic jak trzeba. a racja ...pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 14.07.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Teska- pogoda nam nie sprzyja Ale jestem dobrej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 14.07.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Witamy wszystkich Po 3 tygodniach oczekiwania ODEBRALISMY POZWOLENIE NA BUDOWE!!! mamy ekipe i kierownika czekamy tylko na uprawomocnie i zaczynamy ! a wlasciwie to moja zaczyna bo ja jade zarobic kase. gratulacje nie musicie tak ze wszystkim ć na uprawomocnienie ziemie czas zrywać mamy niestety wredna sasiadke juz na etapie warunkow zabudowy mielismy sprawe w kolegium odwolawczym wiec chcemy wszystko robic jak trzeba. ach, ci sąsiedzi pamietam , jak, zdaje się Joasia Jasia, miała sprawę (na szczęście nie sądową) z sąsiadem, który zauważył, jak jej pies otarł sie o zderzak jego samochodu i wszczął awanturę o porysowany lakier! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 14.07.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Witamy wszystkich Po 3 tygodniach oczekiwania ODEBRALISMY POZWOLENIE NA BUDOWE!!! mamy ekipe i kierownika czekamy tylko na uprawomocnie i zaczynamy ! a wlasciwie to moja zaczyna bo ja jade zarobic kase. gratulacje nie musicie tak ze wszystkim ć na uprawomocnienie ziemie czas zrywać mamy niestety wredna sasiadke juz na etapie warunkow zabudowy mielismy sprawe w kolegium odwolawczym wiec chcemy wszystko robic jak trzeba. a racja ...pamiętam a o co chodziło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 14.07.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Witamy wszystkich Po 3 tygodniach oczekiwania ODEBRALISMY POZWOLENIE NA BUDOWE!!! mamy ekipe i kierownika czekamy tylko na uprawomocnie i zaczynamy ! a wlasciwie to moja zaczyna bo ja jade zarobic kase. gratulacje nie musicie tak ze wszystkim ć na uprawomocnienie ziemie czas zrywać mamy niestety wredna sasiadke juz na etapie warunkow zabudowy mielismy sprawe w kolegium odwolawczym wiec chcemy wszystko robic jak trzeba. a racja ...pamiętam a o co chodziło? gmina wyslala do sasiadow zawiadomienie(chociaz pozniej okazalo sie ze nie powinna) ze dostalismy warunki zabudowy i sasiadce nie podobalo sie ze mamy wysoki dach 9.60.moj maz pojechal do niej i pokazal projekt ,tlumaczyl ze to nie jest wysoki dom a ona na to ze ona pierwsza byla na tym polu i ona bedzie decydowala jakie domy beda staly w okolicy.grubo sie pomylila bo wyszlo na nasze,ale opoznila nam wszystko o caly miesiac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 14.07.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 zapomnialam napisac ze innym sasiadom zwrocila uwage ze taras maja zwrocony na jej ogrod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 14.07.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 gmina wyslala do sasiadow zawiadomienie(chociaz pozniej okazalo sie ze nie powinna) ze dostalismy warunki zabudowy i sasiadce nie podobalo sie ze mamy wysoki dach 9.60.moj maz pojechal do niej i pokazal projekt ,tlumaczyl ze to nie jest wysoki dom a ona na to ze ona pierwsza byla na tym polu i ona bedzie decydowala jakie domy beda staly w okolicy.grubo sie pomylila bo wyszlo na nasze,ale opoznila nam wszystko o caly miesiac. świetna kobitka pogratulować asertywności rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 14.07.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 gmina wyslala do sasiadow zawiadomienie(chociaz pozniej okazalo sie ze nie powinna) ze dostalismy warunki zabudowy i sasiadce nie podobalo sie ze mamy wysoki dach 9.60.moj maz pojechal do niej i pokazal projekt ,tlumaczyl ze to nie jest wysoki dom a ona na to ze ona pierwsza byla na tym polu i ona bedzie decydowala jakie domy beda staly w okolicy.grubo sie pomylila bo wyszlo na nasze,ale opoznila nam wszystko o caly miesiac. no to pogratulować sąsiadki. Na wszelki wypadek zapytajcie, jaki kolor ma mieć ogrodzenie i co wam wolno w ogródku zasadzić, bo inaczej to więcej będziecie w sądach mieszkać niż w domku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 14.07.2006 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 jak moge w najprostrzy sposob umiescic zdjecie mojego domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 14.07.2006 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 jak moge w najprostrzy sposob umiescic zdjecie mojego domku? ale chcesz zdjęcie w wiadomosci czy takie małe logo obok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 15.07.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Witamwstawać leniuszki , sobota sobotą ale beeez pzeeesady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 15.07.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 jak moge w najprostrzy sposob umiescic zdjecie mojego domku? ale chcesz zdjęcie w wiadomosci czy takie małe logo obok? witamy wszystkich obok logo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 15.07.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Witam wstawać leniuszki , sobota sobotą ale beeez pzeeesady kiedy bedziesz na budowie zeby sie spotkac i pogadc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 15.07.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Czy w kosztach robocizny powinien byc wliczony sprzet typy koparka, ladowarka, pompa do betonu czy to zalezy od indywidualnego dogadania sie z wykonawca, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 15.07.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 jak moge w najprostrzy sposob umiescic zdjecie mojego domku? ale chcesz zdjęcie w wiadomosci czy takie małe logo obok? witamy wszystkich obok logo to tak: 1. na górze stronki klikasz na Profil 2. na samym dole stronki masz okienko pt. odnośnik do zewnętrznego emblematu 3. wpisujesz adres obrazka, np. http://jakis.serwer/obrazek.jpg 4. naciskasz Wyślij.... i już powinien być. Obrzaek powinien być niewielki, bo inaczej twoja wiadomość będzie zawsze zajmować pół strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 15.07.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 jak moge w najprostrzy sposob umiescic zdjecie mojego domku? ale chcesz zdjęcie w wiadomosci czy takie małe logo obok? witamy wszystkich obok logo to tak: 1. na górze stronki klikasz na Profil 2. na samym dole stronki masz okienko pt. odnośnik do zewnętrznego emblematu 3. wpisujesz adres obrazka, np. http://jakis.serwer/obrazek.jpg 4. naciskasz Wyślij.... i już powinien być. Obrzaek powinien być niewielki, bo inaczej twoja wiadomość będzie zawsze zajmować pół strony. niestety nie wchodzi typ pliku PHP i moze dlatego ale dzieki postaram sie jakos to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 15.07.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 jak moge w najprostrzy sposob umiescic zdjecie mojego domku? ale chcesz zdjęcie w wiadomosci czy takie małe logo obok? witamy wszystkich obok logo to tak: 1. na górze stronki klikasz na Profil 2. na samym dole stronki masz okienko pt. odnośnik do zewnętrznego emblematu 3. wpisujesz adres obrazka, np. http://jakis.serwer/obrazek.jpg 4. naciskasz Wyślij.... i już powinien być. Obrzaek powinien być niewielki, bo inaczej twoja wiadomość będzie zawsze zajmować pół strony. niestety nie wchodzi typ pliku PHP i moze dlatego ale dzieki postaram sie jakos to zrobić adres musi być bezpośrednio do obrazka, nie do strony, na której jest. kliknij prawym klawiszem na obrazek, wybierz 'kopiuj link' czy 'kpiuj adres' - jakoś tak będzie (ja używam angielskiego oprogramowania, nie wiem jak przetłumaczyli to na polski), wróć do profilu, w okienku emblematu kliknij prawym i wybierz wklej. powinno zadziałać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 15.07.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Czy w kosztach robocizny powinien byc wliczony sprzet typy koparka, ladowarka, pompa do betonu czy to zalezy od indywidualnego dogadania sie z wykonawca, jeżeli wykonawca ma swój sprzęt, to nie. jeśli bierze z zewnątrz trzeba w umowie określić, czy bedzie to dodatkowy koszt, czy jest już zawarty w robociźnie czy materiałach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 15.07.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 15.07.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Oj! cięzką noc miałam dziś, ale sie udało (choć gładko nie było) i zostałam ciocią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts