Didi 15.07.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 gmina wyslala do sasiadow zawiadomienie(chociaz pozniej okazalo sie ze nie powinna) ze dostalismy warunki zabudowy i sasiadce nie podobalo sie ze mamy wysoki dach 9.60.moj maz pojechal do niej i pokazal projekt ,tlumaczyl ze to nie jest wysoki dom a ona na to ze ona pierwsza byla na tym polu i ona bedzie decydowala jakie domy beda staly w okolicy.grubo sie pomylila bo wyszlo na nasze,ale opoznila nam wszystko o caly miesiac. no to pogratulować sąsiadki. Na wszelki wypadek zapytajcie, jaki kolor ma mieć ogrodzenie i co wam wolno w ogródku zasadzić, bo inaczej to więcej będziecie w sądach mieszkać niż w domku.... a nie pytała jaki kolor elewacji planujecie i dachu, bo na tym etapie takie osoby potrafią też się czepnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 15.07.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 gmina wyslala do sasiadow zawiadomienie(chociaz pozniej okazalo sie ze nie powinna) ze dostalismy warunki zabudowy i sasiadce nie podobalo sie ze mamy wysoki dach 9.60.moj maz pojechal do niej i pokazal projekt ,tlumaczyl ze to nie jest wysoki dom a ona na to ze ona pierwsza byla na tym polu i ona bedzie decydowala jakie domy beda staly w okolicy.grubo sie pomylila bo wyszlo na nasze,ale opoznila nam wszystko o caly miesiac. no to pogratulować sąsiadki. Na wszelki wypadek zapytajcie, jaki kolor ma mieć ogrodzenie i co wam wolno w ogródku zasadzić, bo inaczej to więcej będziecie w sądach mieszkać niż w domku.... a nie pytała jaki kolor elewacji planujecie i dachu, bo na tym etapie takie osoby potrafią też się czepnąć obecnie nawet z nia nie rozmawiamy omijamy z daleka w zasadzie sprawa nie jest prosta ona ma dom po drugiej stronie drogi za nasza dzialka i w zasadzie nie sasiaduje z nami ale obok nas kiedys kupila dzialke - pewnie na sprzedaz i chciala o wszystkim decydowac co sie nie udalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 15.07.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Szydas a ty w ktorym miejscu masz dzialke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 15.07.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Szydas a ty w ktorym miejscu masz dzialke? w dobrej, za stadionem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.07.2006 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Teska- pogoda nam nie sprzyja Ale jestem dobrej myśli a ja myslalam ze juz koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.07.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 zapomnialam napisac ze innym sasiadom zwrocila uwage ze taras maja zwrocony na jej ogrod. dobre chociaz współczuje takich sasiadów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.07.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Oj! cięzką noc miałam dziś, ale sie udało (choć gładko nie było) i zostałam ciocią ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.07.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 no to witam grupkę...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 15.07.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 spadamy ..... podciągam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 15.07.2006 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Tylko na trochę Was zostawiłem i już tak spadamy Witam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 15.07.2006 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Tylko na trochę Was zostawiłem i już tak spadamy Witam wszystkich. wyjątkowo tu dzisiaj pusto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 15.07.2006 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 cienizna straszna sezon sie zaczal ogniska, wesela itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 15.07.2006 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Szydas a ktora jest twoja dzialka na jakiej ulicy i na jakim etapie jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 16.07.2006 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Dobra mam nowy temat na dzien dobry z czego stawiac poroterm, poroton czy silikat??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 16.07.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Witam wszystkich Ja juz po urlopie i zabieram sie do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 16.07.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Witam niedzielnie i pozdrawiam z pracki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 16.07.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Józia S. kto kładzie podbitkę za takie pieniądze Czy mogę prosić cię o namiar i opinię. adria Leszek Szymański, ale mam tel. do jego wspólnika.Reszta na privie. Jeli można też poprosze namiary. Mialam juz umówionego stolarza do montazu podbitki, ale mi sie zbiesil i musze szukac od nowa. A i cena zachęcajšca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 16.07.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Witam piąteczkowo. Ten upał mnie wykończy Właśnie skończyli u nas robić posadzki. Wyszło prima. Ekipa fachowa, rzetelna, wszystko robią w ustalonym czasie. 270 m2 w trzy dni. Ewentualne poprawki (naprawde kosmetyczne) robią od ręki i bez szemrania. Jestem zadowolona. A kto tak się spisał dobrze? Też jestem ciekawa. Klaus, Trobe puscilam na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 16.07.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Dobra mam nowy temat na dzien dobry z czego stawiac poroterm, poroton czy silikat??? I teraz dostaniecie odpowiedzi tyle ile materiałów istnieje. Na forum znajdziecie mnóstwo porównań i pełno wypowiedzi na te tematy. Niestety nie ma nigdy odpowiedzi na tak postawione pytanie. Każdy materiał ma swoje zady i walety Ciężki wybór Was czeka - sam poświęciłem temu tematowi jakieś 6 miesięcy. Finalnie wybrałem beton komórkowy (Prefbet, Solbet, Faelbet, Ytong), którego nawet nie wymieniacie. Po drodze Was jeszcze czekają przeboje z oddychaniem ścian itp. Następny taki temat rzeka to okna -> PVC czy drewniane. Życzę trafnych wyborów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 16.07.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Szydas a ktora jest twoja dzialka na jakiej ulicy i na jakim etapie jestes działka 1024/49, ulica Kameliowa, ostatnio szalał u mnie człowiek z koparką.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts