Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Gość Gosc123
W czwartek wycieczka do Urzędu w Goleniowie. Zobaczymy co za trasy obejścia do przeprawy w Świętej tam wymalowali. Może trzeba będzie interweniować, albo czarować :wink: Kota złapię po drodzę, kula się znajdzie, do wyglądu czarownika mi niedaleko, to sobie poradzę w razie czego ;D

Jezu jak się cieszę

z tych małych uniesień

gdy na budowe pozwolenie

w kieszeni mam

Mogę wtedy myśleć

Jakby trochę ściślej

I obmyślać wielki plan

spokojnie, nie zwariowałem, proprostu dostałem wiadomość że jutro z rana będzie czekało na mnie, piękne, nowe, pachnące jeszcze tuszem z drukarki pozwolenie na budowę

no a teraz wracam do pracy

miłego dnia wszystkim

[ Ta wiadomość była edytowana przez: maksiu dnia 2003-03-18 11:49 ]

Linka: wiesz.. nie mam powodu zeby sie nie poddawac, no może za wyjątkiem choroby budowlanej, objawiającej się bezsennością, notorycznym zmęczeniem, przeliczaniem każdego piwa na bloczki BK, przyrośnietym do reki kalkulatorem i jeszcze kilkoma innymi objawami

pozdrawiam

[ Ta wiadomość była edytowana przez: maksiu dnia 2003-03-18 12:05 ]

On 2003-03-15 11:04, Jasiu wrote:

Mam pytańsko do zachodnich pomorzaków - podajcie jakieś namiary na kamień lub płyty betonowe.

Czesc Jasiu,

Sprawdz ten adres: http://kompleksbruk.republika.pl/linki.html

Firma jest z Polic ale robi ponoc na terenie Szczecina. Na tej stronie powinno tez byc kilka innych adresow z materialami. Daj znac po sprawdzeniu czy cos ci z tego kontaktu wyszlo (mnie ten etap czeka conajmniej za rok)

Pozdrowienia dla wszystkich...