lalka 27.01.2004 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 wielkie dzięki Czupurku... Fakro jeden plus Velux zero Gramy dalej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 27.01.2004 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 Fakro wita. Wybraliśmy te okna ze względu na: klamkę z dołu - łatwiej otwierać cenę - w DAMARE była dobra. Wywietrzniki, ciepła szyba etc. Ładne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 27.01.2004 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 witam ponownie wszystkich gosiunia - dzień dobry - witamy w klubie zakręconych Jasiu - superspecjalisto od podłogówki co powiesz na temat podłogówka wodna na stropie i podłodze drewnianej ??????? jak ??????????????????????????????????????????????? please !!!!!!!!!!!!!!!!!! bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 27.01.2004 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 ludziska !@ walnęła mi stówa ! jestem z siebie dumny !!!!! bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 27.01.2004 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 Dzieki Joasiu Jasia... A czy macie zabudowe pod oknem np biurko,stól ? czy nie łatwiej siegnąc wyzej,zeby otworzyc niz nachylac sie do przodu przez biurko? Ja czekam na wycene z Damare... Veldach mi zrobił i na Fakro i na Veluxa wycene..róznica w komplecie 6sztuk 400zl (veluxy droższe)..Główkuje obecnie nad tym problemem.. Chyba przekopie ponownie forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 27.01.2004 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 Gratulacje bodekku... Ja jestem na półmetku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 27.01.2004 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 lalka - trochę cierpliwości ! samo przyjdzie pozdrowienia bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiunia 27.01.2004 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 Dziękuję "bodek kuku" za powitanie w klubie zakręconych budowniczych. Swoją drogą jak nowicjusz przysłuchuje się waszym pogawędkom z cyklu Veldach albo podłogówka wodna (żeby tylko nie przekręcić) to ten żargon jest chyba lekko zakręcony. Ja znam narazie tylko kurka wodna ale reszty obiecuję, że się nauczę albo jeszcze lepiej "życie ją nauczy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 27.01.2004 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 gosiunia - kuku to może kto inny (zrobić!) witam w klubie szalonych budujących - być może wyręczam "praojca i pramatkę ) ucz się ucz do przeczytania bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiunia 27.01.2004 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 bodekku - to brzmi dumnie! gosiunia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 27.01.2004 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 cześć Gosiunia jak to miło coraz więcej nas Bodekku o to świętujemy? gratulacje jak ten czas leci http://obrazki.babiniec.pl/Nowy%20Rok/fajerwerk.gifhttp://obrazki.babiniec.pl/Nowy%20Rok/fajerwerk.gifhttp://obrazki.babiniec.pl/Nowy%20Rok/fajerwerk.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 27.01.2004 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 Gosiuniu - witam za pozostałymi na forum i budowie bokekku - gratulacje, kurcze ale te posty lecą, człek sie rozkręca wszyscy - kończę pracę, pa do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 27.01.2004 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 Pa pa Czupurku... Gosiuniu nie masz sie co łamać...Ja też raczkuję na polu budowy... Mam juz tak namieszane w głowie,ze jutro spotykam sie z moim przyszlym kierownikiem budowy ,zeby mnie wyprostował Maj juz tuz tuz..jakies decyzje czas podjąc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ga 27.01.2004 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 Wywalily mi sie polskie fonty- bedzie wiec troche kulawo. Co zrobic z piachem? Sadzic sukulenty i kaktusy A serio to na glinie by poszlo po narzuceniu kompostu. Na piach bym nawiozla jednak troche gleby kompostowej, bo za suche podloze. Na czesci mozna mniej- tam gdzie sie zasadzi byliny i okrywowe niezbyt zarloczne, a drzewa i krzaki sadzic z pojemnikow w duuuzych dolach wypelnionych ziemia ogrodowa. Jednak. W ostatecznosci zasiac peluszke i orac i tak przez trzy lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.01.2004 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 Ja też mam Fakro - dostałam upust 23% od cen katalogowych - służę namiarem na pana Pawełka. Witam nową Gosiunię - koło mnie sa fajne działeczki - ale niestety drogie - za to z pełnym uzbrojeniem i drogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ga 27.01.2004 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 Wlasnie sie przeprowadzamy- niewykonczone na 100% ale wlasne! Dobra pod laskiem w strone Grzepnicy, na samej górce. A czy to ze u nas radiotelefon to oznacza ze gdzie indziej nie zaloza kabla? W takim razie mi równiez bardzo przykro Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 27.01.2004 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 Ivette a czy to pan Pawelek od Teski moze? Jesli nie ,to ja poprosze o namiar... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ga 27.01.2004 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 Czupurku, moge polecic kominki na bezrzeczu- cena w porzadku i dziala bez zarzutu, robia tez wodne i z rozprowadzeniem powietrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 27.01.2004 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 lalka: Ten Pawełek to chyba z ulubionej firmy D od okien i dachów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 27.01.2004 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 Joasia Jasia Pan Paweł to chyba super przystojniaczek... hihihi Jesli tak,to moze sie wybiorę hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts