Teska 18.07.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Witam wszystkich popołudniowo. Dziś zrobiłem sobie objazdowe popołudnie. Byłem u Peterz-a&Ulanki, Danusi z Bukszpanowej oraz przejazdem koło sąsiada Klausa . Byłem także na obecnej budowie Bogdana Krzak-a - się to ogląda.......... tylko czemu on nie chce budować z BK tylko z porotermu . Jutro spotkanie z jeszcze jednym wykonawcą. w koscinie Krzak buduje z Ytonga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.07.2006 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Witam wieczorkiem i burzowo!! Potrzebuję POMOCY, kto może dać namiar na wykonawcę potrzebuje na cos koło tygodnia, by pociagneli dom pietro domu, czyli sciany kolanka i kominy, na dach mam wykonawcę. Może ktos udostępni swojego i zrobi sobie mały odpoczynek. Bo te sk#### co u mnie robili to niech ich szlag jasny trafi, przegieli na całego, zaden h## nie będzie mnie tu straszył że mi młotem mury porozbija. Szkoda słów i tak cała w nerwach chodzę. Dlatego proszę o pomoc, chciałabym postawić stan surowy przed zimą, dekarz może od września, ale do tego czasu musze pociągnąć gorę dziubek to ja ci powiem uwazaj na takie gadki...mi kiedys wykonawca powiedzial ze dom mi spali.....policja kazala nagrac rozmowe, w ktorej facet musial powtorzyc co chce robic itp...wiec udalo mi sie nagrac......puscilam mu to...facet zrobil takiie oczy...powiedzialam mu jasno....cokolwiek sie stanie on bedzie winny.Zglosilam fakcik na policji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.07.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Witam Na Cukrowej w "Świecie kamienia" (?) maja kostke granitowa w różnych kolorach, ceny chyba do najniższych nie należą. no własnie, a coś innego? W Żabowie jest hurtownia granitów Skalimex-Grantin tel 563-06-37 (to dane z książki tel. i nie wiem czy aktualne) Teska kiedyś pisała że tam kupowała kostkę. znalazłam ich stronę w necie http://www.skalimex-grantin.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.07.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Teska dzieki za informacje ale czy mozesz na priv dac wiecej informacji czy to technologia bezprzewodowa czy kabel, jakie uslugi dodatkowe i oczywiście cena. poszlo... radiowka za 128 kb - zadaja 91, 50 .Zero reakcji na reklamacje, czesto nie odbieraja telefonow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.07.2006 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 No i witam grupkę U nas tynki skończone, wszystko poszło sprawnie i dobrze...później puszczę namiary do Klausa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 18.07.2006 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Witam w SCMB tez jest granit ale nie wiem jak cenowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.07.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Co do kostki niestety ci nie pomoge Gdzie budujesz w Dołujach, w zasadzie to już nie buduję. Teraz wykańczamy na zewnątrz (ogrodzenie,trwka i tym podobne oooooo sasiad do kostki mam ok fachmanow.zerknij na privka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 18.07.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Co do kostki niestety ci nie pomoge Gdzie budujesz w Dołujach, w zasadzie to już nie buduję. Teraz wykańczamy na zewnątrz (ogrodzenie,trwka i tym podobne a gdzie konkretnie jeśli można spytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.07.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 właśnie ta trawka nom jak sie dowiedzialam ile to mnie bedzie kosztowalo to majtki mi opadly ... po kolana no trawka....a gdzie reszta????? wtedy rece z gaciami opadna...po kostki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.07.2006 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Co do kostki niestety ci nie pomoge Gdzie budujesz w Dołujach, w zasadzie to już nie buduję. Teraz wykańczamy na zewnątrz (ogrodzenie,trwka i tym podobne a gdzie konkretnie jeśli można spytać? dzwonilas????? nie slyszalam......jak cos zakrece po 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 18.07.2006 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 właśnie ta trawka nom jak sie dowiedzialam ile to mnie bedzie kosztowalo to majtki mi opadly ... po kolana no trawka....a gdzie reszta????? wtedy rece z gaciami opadna...po kostki a to ja z ta cala reszta mowie - sama trawka to tylko wyszly na wierzch ale nawodnienia to se nie mykne , oj nie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.07.2006 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Witam Na Cukrowej w "Świecie kamienia" (?) maja kostke granitowa w różnych kolorach, ceny chyba do najniższych nie należą. tam jest drogo, taniej jest w Dolujach nie jechalam tam bp pomyslalam..blisko granicy drozej...a ty prosze...taniej kupowalam lupek kwarcowy. Na cukrowej 55 zł/m2 w dolujach 30zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 18.07.2006 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Dzwoniłam po adres tej szkółki koło Tanowa, ale już mam więc nieaktualne, oczywiście telefonować możesz zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.07.2006 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Witam Na Cukrowej w "Świecie kamienia" (?) maja kostke granitowa w różnych kolorach, ceny chyba do najniższych nie należą. no własnie, a coś innego? W Żabowie jest hurtownia granitów Skalimex-Grantin tel 563-06-37 (to dane z książki tel. i nie wiem czy aktualne) Teska kiedyś pisała że tam kupowała kostkę. znalazłam ich stronę w necie http://www.skalimex-grantin.com.pl tak kostke i tzw odpad...wyglada super na sciezkach - bo na podjazd sam nie nadaje sie rozna grubosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.07.2006 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Dzwoniłam po adres tej szkółki koło Tanowa, ale już mam więc nieaktualne, oczywiście telefonować możesz zawsze tzn do zalesia??? czy do lesniczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.07.2006 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 [ kupowalam lupek kwarcowy. Na cukrowej 55 zł/m2 w dolujach 30zł/m2 a w Dołujach gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.07.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 [ kupowalam lupek kwarcowy. Na cukrowej 55 zł/m2 w dolujach 30zł/m2 a w Dołujach gdzie? tam jest taki plot zrobiony z lupka.Nie znam numeru, ale przy glownej drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.07.2006 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 [ kupowalam lupek kwarcowy. Na cukrowej 55 zł/m2 w dolujach 30zł/m2 a w Dołujach gdzie? tam jest taki plot zrobiony z lupka.Nie znam numeru, ale przy glownej drodze. muszę się przejechać na wycieczkę i wybadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka 18.07.2006 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 No i witam grupkę U nas tynki skończone, wszystko poszło sprawnie i dobrze...później puszczę namiary do Klausa no to gratulacje:-) ulanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 18.07.2006 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Co do kostki niestety ci nie pomoge Gdzie budujesz w Dołujach, w zasadzie to już nie buduję. Teraz wykańczamy na zewnątrz (ogrodzenie,trwka i tym podobne oooooo sasiad do kostki mam ok fachmanow.zerknij na privka Ja tez poprosze. BTW temat czarnoziemu nadal aktualny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts