Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Co do kostki niestety ci nie pomoge

Gdzie budujesz :lol:

w Dołujach, w zasadzie to już nie buduję.

Teraz wykańczamy na zewnątrz (ogrodzenie,trwka

:lol: i tym podobne

oooooo sasiad :lol: :lol:

do kostki mam ok fachmanow.zerknij na privka

gdzie ??? :-?

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Witam :)

Na Cukrowej w "Świecie kamienia" (?) maja kostke granitowa w różnych kolorach, ceny chyba do najniższych nie należą.

tam jest drogo, taniej jest w Dolujach nie jechalam tam bp pomyslalam..blisko granicy drozej...a ty prosze...taniej

kupowalam lupek kwarcowy. Na cukrowej 55 zł/m2 w dolujach 30zł/m2

W Dołujach czyli gdzie?

dziubek

to ja ci powiem uwazaj na takie gadki...mi kiedys wykonawca powiedzial ze dom mi spali.....policja kazala nagrac rozmowe, w ktorej facet musial powtorzyc co chce robic itp...wiec udalo mi sie nagrac......puscilam mu to...facet zrobil takiie :o oczy...powiedzialam mu jasno....cokolwiek sie stanie on bedzie winny.Zglosilam fakcik na policji

też o tym myślałam, mam dyktafon ale mam też w aparacie taka opcję ze mogę nagrywać rozmowę, od dzis zostałam sama na placu boju :cry: :cry:

dziubek

to ja ci powiem uwazaj na takie gadki...mi kiedys wykonawca powiedzial ze dom mi spali.....policja kazala nagrac rozmowe, w ktorej facet musial powtorzyc co chce robic itp...wiec udalo mi sie nagrac......puscilam mu to...facet zrobil takiie :o oczy...powiedzialam mu jasno....cokolwiek sie stanie on bedzie winny.Zglosilam fakcik na policji

też o tym myślałam, mam dyktafon ale mam też w aparacie taka opcję ze mogę nagrywać rozmowę, od dzis zostałam sama na placu boju :cry: :cry:

Moze sprawdzi sie przyslowie

Nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo

A moze sprawdz w urzedach czy taka firma w ogole istnieje moze oni wcale nie maja jej zgloszonej albo nie maja kwalfikacji

No i witam grupkę :D

U nas tynki skończone, wszystko poszło sprawnie i dobrze...później puszczę namiary do Klausa :D

no to gratulacje:-)

ulanka

dzięki :p

a jak tam u was? wszystko już powybierane?

zrobiłam dzisiaj rekonesans w stolarni w sprawie kuchni :roll: no i teraz zagwozdka jakie fronty wybrać :roll: :roll: jaki kolor :roll: :roll: same problemy :wink:

witam wszystkich...

dzióbek, a miałaś umowę z nimi spisaną?

tak ale bardzo ogólną, :-? :-?

Dzióbek, egzekwowanie tej bardzo szczegółowej też wcale nie jest łatwe, niezależnie od stopnia Twojej asertywności. Jednak masz w ręce dowód na to, że u Ciebie budowali. Pomysł ze straszakiem w postaci urzędu skarbowego, jaki ktoś podrzucił wcześniej jest ryzykowny - mógłby później sprowokowac odwet . Najlepszy byłby sposób Teski - dowód w postaci nagrania i zgłoszenie na Policję (oczywiście z informacją dla ex-wykonawcy).

Dzióbek, egzekwowanie tej bardzo szczegółowej też wcale nie jest łatwe, niezależnie od stopnia Twojej asertywności. Jednak masz w ręce dowód na to, że u Ciebie budowali. Pomysł ze straszakiem w postaci urzędu skarbowego, jaki ktoś podrzucił wcześniej jest ryzykowny - mógłby później sprowokowac odwet . Najlepszy byłby sposób Teski - dowód w postaci nagrania i zgłoszenie na Policję (oczywiście z informacją dla ex-wykonawcy).

O egzekwowanie mi nie chcodzi bo na to szkoda zachodu, teraz to najbardziej się martwię o szalunki kto mi odszaluje :cry: :cry: :cry: Bo ich tak postanowiłam pożegnać, nie chce by mi sie dach na głowę zawalił :evil: :evil:

No i witam grupkę :D

U nas tynki skończone, wszystko poszło sprawnie i dobrze...później puszczę namiary do Klausa :D

no to gratulacje:-)

ulanka

dzięki :p

a jak tam u was? wszystko już powybierane?

zrobiłam dzisiaj rekonesans w stolarni w sprawie kuchni :roll: no i teraz zagwozdka jakie fronty wybrać :roll: :roll: jaki kolor :roll: :roll: same problemy :wink:

nie wszystko. nie wybrane sa kolory do kuchni. To znaczy wstepnie wybrame, ale jeszcze nie przedyskutowane do konca. trudna decyzja;-)

ula