Dajein 18.07.2006 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Co do kostki niestety ci nie pomoge Gdzie budujesz w Dołujach, w zasadzie to już nie buduję. Teraz wykańczamy na zewnątrz (ogrodzenie,trwka i tym podobne oooooo sasiad do kostki mam ok fachmanow.zerknij na privka gdzie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.07.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Jaka macie pogode bo u mnie jest 33 stopnie a w czwartek ma byc 37 Zalamka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 18.07.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Teska, a co robiłas z łupka?Ja sie napalilam na wylozenie tarasu łupkiem kwarcowym i nie wiem czy mi sie sprawdzi, czy się z czasem nie bedzie łuszczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 18.07.2006 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 witam wszystkich...dzióbek, a miałaś umowę z nimi spisaną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 18.07.2006 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Witam Na Cukrowej w "Świecie kamienia" (?) maja kostke granitowa w różnych kolorach, ceny chyba do najniższych nie należą. tam jest drogo, taniej jest w Dolujach nie jechalam tam bp pomyslalam..blisko granicy drozej...a ty prosze...taniej kupowalam lupek kwarcowy. Na cukrowej 55 zł/m2 w dolujach 30zł/m2 W Dołujach czyli gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 18.07.2006 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 dziubek to ja ci powiem uwazaj na takie gadki...mi kiedys wykonawca powiedzial ze dom mi spali.....policja kazala nagrac rozmowe, w ktorej facet musial powtorzyc co chce robic itp...wiec udalo mi sie nagrac......puscilam mu to...facet zrobil takiie oczy...powiedzialam mu jasno....cokolwiek sie stanie on bedzie winny.Zglosilam fakcik na policji też o tym myślałam, mam dyktafon ale mam też w aparacie taka opcję ze mogę nagrywać rozmowę, od dzis zostałam sama na placu boju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 18.07.2006 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 witam wszystkich... dzióbek, a miałaś umowę z nimi spisaną? tak ale bardzo ogólną, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.07.2006 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 dziubek to ja ci powiem uwazaj na takie gadki...mi kiedys wykonawca powiedzial ze dom mi spali.....policja kazala nagrac rozmowe, w ktorej facet musial powtorzyc co chce robic itp...wiec udalo mi sie nagrac......puscilam mu to...facet zrobil takiie oczy...powiedzialam mu jasno....cokolwiek sie stanie on bedzie winny.Zglosilam fakcik na policji też o tym myślałam, mam dyktafon ale mam też w aparacie taka opcję ze mogę nagrywać rozmowę, od dzis zostałam sama na placu boju Moze sprawdzi sie przyslowie Nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo A moze sprawdz w urzedach czy taka firma w ogole istnieje moze oni wcale nie maja jej zgloszonej albo nie maja kwalfikacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 18.07.2006 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Jaka macie pogode bo u mnie jest 33 stopnie a w czwartek ma byc 37 Zalamka nie strasz przecież miało iść ochłodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.07.2006 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Jaka macie pogode bo u mnie jest 33 stopnie a w czwartek ma byc 37 Zalamka nie strasz przecież miało iść ochłodzenie Mam nadzieje ze do Szczecina nie dojdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.07.2006 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 No i witam grupkę U nas tynki skończone, wszystko poszło sprawnie i dobrze...później puszczę namiary do Klausa no to gratulacje:-) ulanka dzięki a jak tam u was? wszystko już powybierane? zrobiłam dzisiaj rekonesans w stolarni w sprawie kuchni no i teraz zagwozdka jakie fronty wybrać jaki kolor same problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 18.07.2006 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Monka, spójrz na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.07.2006 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Monka, spójrz na priv. zajrzałam i odpowiedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 18.07.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 witam wszystkich... dzióbek, a miałaś umowę z nimi spisaną? tak ale bardzo ogólną, Dzióbek, egzekwowanie tej bardzo szczegółowej też wcale nie jest łatwe, niezależnie od stopnia Twojej asertywności. Jednak masz w ręce dowód na to, że u Ciebie budowali. Pomysł ze straszakiem w postaci urzędu skarbowego, jaki ktoś podrzucił wcześniej jest ryzykowny - mógłby później sprowokowac odwet . Najlepszy byłby sposób Teski - dowód w postaci nagrania i zgłoszenie na Policję (oczywiście z informacją dla ex-wykonawcy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 18.07.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Monka, spójrz na priv. zajrzałam i odpowiedziałam Dziękuję, ja też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.07.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 http://images3.fotosik.pl/105/a911e9d075f33f69.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.07.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Poznajecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 18.07.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Dzióbek, egzekwowanie tej bardzo szczegółowej też wcale nie jest łatwe, niezależnie od stopnia Twojej asertywności. Jednak masz w ręce dowód na to, że u Ciebie budowali. Pomysł ze straszakiem w postaci urzędu skarbowego, jaki ktoś podrzucił wcześniej jest ryzykowny - mógłby później sprowokowac odwet . Najlepszy byłby sposób Teski - dowód w postaci nagrania i zgłoszenie na Policję (oczywiście z informacją dla ex-wykonawcy). O egzekwowanie mi nie chcodzi bo na to szkoda zachodu, teraz to najbardziej się martwię o szalunki kto mi odszaluje Bo ich tak postanowiłam pożegnać, nie chce by mi sie dach na głowę zawalił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 18.07.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Poznajecie polecam http://www.sedina.pl jako rewelacyjne źródło wszelkiej informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka 18.07.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 No i witam grupkę U nas tynki skończone, wszystko poszło sprawnie i dobrze...później puszczę namiary do Klausa no to gratulacje:-) ulanka dzięki a jak tam u was? wszystko już powybierane? zrobiłam dzisiaj rekonesans w stolarni w sprawie kuchni no i teraz zagwozdka jakie fronty wybrać jaki kolor same problemy nie wszystko. nie wybrane sa kolory do kuchni. To znaczy wstepnie wybrame, ale jeszcze nie przedyskutowane do konca. trudna decyzja;-) ula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts