octopus 18.07.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 witam wszystkich Znów zaległości w czytaniu forum-ale czasu brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 18.07.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Monka, spójrz na priv. zajrzałam i odpowiedziałam witam sasiadkę. Rozglądam się za tynkarzami.Rozumiem, że ze swoich jesteście zadowoleni. Czy zdradzisz cenę i namiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 18.07.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 nie wszystko. nie wybrane sa kolory do kuchni. To znaczy wstepnie wybrame, ale jeszcze nie przedyskutowane do konca. trudna decyzja;-) ula ale fajowo macie, chcialabym juz być na etapie takim a z dnia na dzień coraz to bardziej odległe Ale fakt faktem, że teraz taki duzy wybór mebli kuchennych, że tez pewnie będziemy mieli spory dylemat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 18.07.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Ulanka miło było poznać Wpadajcie z peterzem kiedy chcecie i tak postanowilismy ze nalezy Wam sie duza flaszka, bo gdyby nie dokładne zdjecia to bysmy nie wyłapali fuszerki partaczy, więc kiedyś jak w końcu się urządzimy i odzyskamy dawne siły witalne (bo teraz to jestesmy tacy zrezygnowani i zmeczeni) to będziecie jednymi z pierwszych na parapetówce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 18.07.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 witam wszystkich... dzióbek, a miałaś umowę z nimi spisaną? tak ale bardzo ogólną, zawsze to coś. po pierwsze dowód, że coś u was robili. po drugie, że mają określony termin zakończenia. mam nadzieję, że chociaż uwzględniliście jakieś kary za fuszerkę i zerwanie umowy.... ja właśnie siedzę nad swoją umową i poprawiam... tak na wszelki wypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 18.07.2006 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 witam wszystkich... dzióbek, a miałaś umowę z nimi spisaną? tak ale bardzo ogólną, zawsze to coś. po pierwsze dowód, że coś u was robili. po drugie, że mają określony termin zakończenia. mam nadzieję, że chociaż uwzględniliście jakieś kary za fuszerkę i zerwanie umowy.... ja właśnie siedzę nad swoją umową i poprawiam... tak na wszelki wypadek niestety nie i to był nasz błąd, ale człowiek uczy się na błędach Nie miało to sensu w przypadku ludzi pracujacyhc u nas na czarno. Plusem to ze w porę człowiek wyłapał i pomimo ich k...wienia pod noskiem poprawili, ale czemu my mamy sie stresować za własne pieniadze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 18.07.2006 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 niestety nie i to był nasz błąd, ale człowiek uczy się na błędach Nie miało to sensu w przypadku ludzi pracujacyhc u nas na czarno. Plusem to ze w porę człowiek wyłapał i pomimo ich k...wienia pod noskiem poprawili, ale czemu my mamy sie stresować za własne pieniadze jeżeli macie umowę, ich pracę można "wybielić". w razie czego możecie powiedzieć, że nie wiedzieliście że nie płacą podatków, ubezpieczenia itp.... ale takie rzeczy trzeba niestety mieć w umowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 18.07.2006 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 niestety nie i to był nasz błąd, ale człowiek uczy się na błędach Nie miało to sensu w przypadku ludzi pracujacyhc u nas na czarno. Plusem to ze w porę człowiek wyłapał i pomimo ich k...wienia pod noskiem poprawili, ale czemu my mamy sie stresować za własne pieniadze jeżeli macie umowę, ich pracę można "wybielić". w razie czego możecie powiedzieć, że nie wiedzieliście że nie płacą podatków, ubezpieczenia itp.... ale takie rzeczy trzeba niestety mieć w umowie prawde mówiąc najchętniej to bym chciała żeby znikneli mi z oczu i szukam nowej ekipy co poprowadzi budowę od stropu wzwyż co by przed zimą ten dach stanął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 19.07.2006 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 witam grupkę z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 19.07.2006 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 witam grupkę z rana Ja też witam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 19.07.2006 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 witam środkowo Łupek w Dołujach - zaraz za Dołujami w kierunku na Lubieszyn, po lewej stronie - nie sposób przegapić upały i upały, a mnie się jeszcze zraszacz zepsuł. a miał być niby taki hamerykański pozdrowionka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.07.2006 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.07.2006 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 I ja witam jeszcze tylko trzy dni i urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.07.2006 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 nie wszystko. nie wybrane sa kolory do kuchni. To znaczy wstepnie wybrame, ale jeszcze nie przedyskutowane do konca. trudna decyzja;-) ula A jakie fronty bierzecie pod uwagę drewno, fornir czy mdf? No i kształt jaki tradycyjny czy popularna teraz ramka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 19.07.2006 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 witam wszystkich... dzióbek, a miałaś umowę z nimi spisaną? tak ale bardzo ogólną, zawsze to coś. po pierwsze dowód, że coś u was robili. po drugie, że mają określony termin zakończenia. mam nadzieję, że chociaż uwzględniliście jakieś kary za fuszerkę i zerwanie umowy.... ja właśnie siedzę nad swoją umową i poprawiam... tak na wszelki wypadek terminy i kary za przekroczenie terminow - to cos bardzo waznego w umowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 19.07.2006 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 niestety nie i to był nasz błąd, ale człowiek uczy się na błędach Nie miało to sensu w przypadku ludzi pracujacyhc u nas na czarno. Plusem to ze w porę człowiek wyłapał i pomimo ich k...wienia pod noskiem poprawili, ale czemu my mamy sie stresować za własne pieniadze jeżeli macie umowę, ich pracę można "wybielić". w razie czego możecie powiedzieć, że nie wiedzieliście że nie płacą podatków, ubezpieczenia itp.... ale takie rzeczy trzeba niestety mieć w umowie zawsze mozna wychrzanic partaczy z budowy i wziac innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 19.07.2006 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 upały i upały, a mnie się jeszcze zraszacz zepsuł. a miał być niby taki hamerykański taa, a ja musze wracac ze szczecina do tanowa dzisiaj tramwajami i autobusami a wczesniej odebrac syna z przedszkola - tyz autobusem a dzis ma byc 29 st Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 19.07.2006 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 upały i upały, a mnie się jeszcze zraszacz zepsuł. a miał być niby taki hamerykański taa, a ja musze wracac ze szczecina do tanowa dzisiaj tramwajami i autobusami a wczesniej odebrac syna z przedszkola - tyz autobusem a dzis ma byc 29 st 32 stopnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 19.07.2006 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 upały i upały, a mnie się jeszcze zraszacz zepsuł. a miał być niby taki hamerykański taa, a ja musze wracac ze szczecina do tanowa dzisiaj tramwajami i autobusami a wczesniej odebrac syna z przedszkola - tyz autobusem a dzis ma byc 29 st 32 stopnie czupurek no ... zes mnie pocieszyła no to w centrum i w autobusach mozna sie spodziewac okolo 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 19.07.2006 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 upały i upały, a mnie się jeszcze zraszacz zepsuł. a miał być niby taki hamerykański taa, a ja musze wracac ze szczecina do tanowa dzisiaj tramwajami i autobusami a wczesniej odebrac syna z przedszkola - tyz autobusem a dzis ma byc 29 st 32 stopnie czupurek no ... zes mnie pocieszyła no to w centrum i w autobusach mozna sie spodziewac okolo 40 no tak mówili w radio zresztą wczoraj w domu byłam o 17.00 a tam na termom. od płn 31,5st więc niewielka różnica do 20.00 czekałam żeby zacząć podlewać stronę płd-zach, bo było jak na patelni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts