Gosiunia 27.01.2004 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 Ivette, jeżeli możesz coś polecić to będę wdzięczna. Moje wrażenie z ostatniej weekendowej wycieczki do Dobrej to tak jakoś mi się tam ciasno między tymi domkami wydało. Nie chciałabym żeby mi "Goździkowa" do talerza zaglądała co jem na kolację. Może że ja na wsi chowana a tam tyle sadu do biegania było. No i jakoś nie mogę sobie wyobrazić jak przy roztopach poruszać się po tych grzązkich alejkach, chyba błoto po samiutkie kolaniska. W najbliższy weekend ruszam na Stare Czarnowo, przejeżdżałam tamtędy i wydało mi się ładną okolicą, fajne górki, może coś znajdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 27.01.2004 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 witam ponownie za życzenia dziękuję Jasiu - to do ciebie niepodobne - taki brak odpowiedzi na proste pytanie aż palce bolą od klepania bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.01.2004 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 Gosiunia witaj w gronie szczeciniaków.... Polecam działeczki w Koscinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.01.2004 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 Lalka ten pisarczyk wstawiał okna u mojej znajomej ( buduje sie na naszym polu) najpierw facet zle wymierzył okna okna były za duze, oczywiscie zero zwrotu kosztów wybijania wiekszych otworów okiennych - po analizie okna nie sa z bliska tak piekne...zle wyczyszczone wióry czy to pył i polakierowane...jak przejedziesz reksa po pow czujesz gluty drzwi zewnetrzne przyjechały....za duze i lewe zamiast prawych po nerwach na budowie podobno sie robia nowe....szczescie ze nie zapłaciła kasy. mam namiar na stolarza jak bedziesz kciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.01.2004 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 ga witaj .....ja tez niedługo na walizkach hmm a raczej na pudłach i workach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 27.01.2004 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 Teska - pomyślności w oczekiwaniu na przeprowadzkę i do jutra bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czlowiek 27.01.2004 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 witam ponownie brac szczecinska. i znow sie odzywam po dluzszej przerwie. mam nadzieje, ze mimo zimna prace choc troche posuwaja sie do przodu. U mnie lekka stagnacja swiateczna sie skonczyla i od pewnego czasu wraz z ojcem walczymy z budowa zestawu hydroforowego. na szczescie sprawa jest juz na finale i w piwnicy dumnie prezy sie zbiornik 900 l. Jeszcze tylko stycznik i podprowadzenie paru kabli i bedzie piknie. Tymczasem rozgladam sie za starymi dobrymi tematami tyczacymi sie instalacji TV. Moze poradzicie sklep z takimi sprawami. przyznam sie, ze nie znam zadnego. moze ktos kupowal w internetowym dipolu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 27.01.2004 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 Teska wielkie dzieki... Moja znajoma zrobila wizytacje w wytworni tych okien..byla zachwycona..i jakoscia i cena... Ocuciłas mnie z zachwytu...Nie lubie niesolidnych firm.. Sprawdze to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czlowiek 27.01.2004 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 a przypomniala mi sie jeszcze jedna sprawa. kominek! wstepnie zdecydowalem sie na tarnawe. moze wiecie gdzie ja mozna dobrze kupic w szczecinie lub okolicach? z gory dziekuje za wszelkie informacje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 27.01.2004 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 Powiedźcie mi jak Gość z TP S.a. nachodzi mnie cały czas z podpisaniem umowy na telefonik,mało- chcą gratis doprowadzić przewód tel. do budynku.To coś wisi w powietrzu, czy to jest normalne?? Normalne, jakąś przestarzałą promocję mają (przyłączenie 61zł, aparaty taniej do 30%) - niektóre elementy oferty wygasły z końcem ubiegłego roku Mnie też wciskali, ale po co mi teraz na budowie następny koszt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 27.01.2004 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 lalka - velux wątek energetyczny - przesył przesyłem, a przed wystawieniem faktury nawet nie sprawdzają faktycznego zużycia... mój drugi rachunek wyglądał identycznie jak pierwszy... Należy przy tym pamiętać, że pierwszy opiewał na astronomiczną sumę z czasów aktywnej budowy... Telefonik, korekta, no problem. Jak się okazało - 5 dniowy (?) termin zapłaty przy wystawionej korekcie minął zanim doszedł list. "Może pan zapłacić później, ale proszę doliczyć odsetki" Telefonik do p. kierownika... ma być "no problem"... zobaczymy. Tak czy inaczej telefony wyniosły więcej niż te odsetki - c'est la vie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 28.01.2004 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2004 Bo jak szanowny Pan wie jak za niewielki piniądz moszna z piasku zrobić dora ziemia to ja chętnie posłucham "Interes? Ile można stracić?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 28.01.2004 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2004 Halo dzień dobry ! witam w środę - grupa się jeszcze nie obudziła bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulcia i krzys1719499362 28.01.2004 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2004 hej wszystkim my tez sie meldujemy, życząć miłego dnia pracy dla całego forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 28.01.2004 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2004 No i półmetek tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 28.01.2004 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2004 A ja mam dzisiaj dziesiątą rocznicę ślubu. Szkoda tylko, że sprawca mojego szczęścia jest tak daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.01.2004 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2004 No dobra, jak ktos ma ochote pochatowac to zapraszahttp://www.dommaksia.prv.pl/chat najpierw rejestracja (podajcie prawdziwy e-mail) a potem gadaninapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ga 28.01.2004 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2004 Witam ! A w kwestii wiosny: Gesi jakies przelatuja - ciekawe czy to cos znaczy? Koty obzeraja sie jak zwykle, wiec chyba do wiosny jednak daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 28.01.2004 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2004 witam wszystkich serdecznie w środę już nie tak rano. SP- gratulacje ga - podaj namiar na te kominki a co z namiarami dot. co? nic nie ma cie? u mnie żądzą elektrycy - wczoraj puszeczki, dzisiaj kładą kabelki. wszystkim pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 28.01.2004 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2004 S.P. - To GRATULACJE za wierność i poświęcenie!Hip hip hurra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts