Agnieszka1 19.07.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 upały i upały, a mnie się jeszcze zraszacz zepsuł. a miał być niby taki hamerykański taa, a ja musze wracac ze szczecina do tanowa dzisiaj tramwajami i autobusami a wczesniej odebrac syna z przedszkola - tyz autobusem a dzis ma byc 29 st 32 stopnie czupurek no ... zes mnie pocieszyła no to w centrum i w autobusach mozna sie spodziewac okolo 40 no tak mówili w radio zresztą wczoraj w domu byłam o 17.00 a tam na termom. od płn 31,5st więc niewielka różnica do 20.00 czekałam żeby zacząć podlewać stronę płd-zach, bo było jak na patelni no to ta patelnia zawazyla, zalatwilam transport samochodowy do domu bez klimy coprawda ale jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 19.07.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Ulanka miło było poznać Wpadajcie z peterzem kiedy chcecie i tak postanowilismy ze nalezy Wam sie duza flaszka, bo gdyby nie dokładne zdjecia to bysmy nie wyłapali fuszerki partaczy, więc kiedyś jak w końcu się urządzimy i odzyskamy dawne siły witalne (bo teraz to jestesmy tacy zrezygnowani i zmeczeni) to będziecie jednymi z pierwszych na parapetówce. dzióbek - Wielkie dzięki !! Uważam że po to właśnie jest ''Klub BUDUJĄCY - Grupa Szczecińska'' - tzn. żeby sobie nawzajem pomagać w takich sytuacjach, co nie ? Mam nadzieję że pozbycie się partaczy będzie przełomowym momentem Waszej budowy - dalej bezproblemowo przejdziecie przez kolejne etapy - do parapetówy włącznie - czego życzymy i na co czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 19.07.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Witam wszystkichDzięki Monka za namiar. Budowa nasza idzie jak widać tzn. układają dachówke. Do końca lipca ma być koniec. Pozdrawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 19.07.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Witam wszystkich Zamiast sprzątać, bo wpadłam na parę dni do domu, to siedzę i czytam. Jakoś nadrobiłam. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.07.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Witam wszystkich Dzięki Monka za namiar. Budowa nasza idzie jak widać tzn. układają dachówke. Do końca lipca ma być koniec. Pozdrawki nie ma za co...no to już wiem który domek jest wasz zawsze się zastanawiałam który to, bo ten co stoi na przeciwko jest podobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.07.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 peterz jak tam rozeznanie szczecińskiego rynku wełny masz już oferty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek i Ania 19.07.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Witam wszytkich "środkowo", dzięki za wszelkie informacje i spostrzeżenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek i Ania 19.07.2006 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Od paru dni mam tylko neta w pracy do 17.00 (mieszkanie sprzedane) a w nowym miejscu zamieszkania jeszcze nie mam tak więc siłą rzeczy mogę odpowiadzć tylko do 17.00 w dni robocze. Peterz - co do ceny to od marca do dzis ceny przynajmniej lekko się (tylko w górę) zmieniły, więc i róznica maleje, a z drugiej strony to muszę wybierać czy pracować i zarabiać czy więcej czasu być na budowie ale mniej zarabiać - pytanie iście Hamletowskie. Ja wybrałem pracę i zarabianie. Robiąc swoją wycenę brałem oczywiście pod uwagę zwrot vat-u. Ponadto nalezy brać wszelkie małe niedogodności pod uwagę jak zakup lub wypożyczenie kontenera - koszt około 3 tys. zł., własny kier. budowy - 4 tys. zł. stróż - 600,00 zł. na miesiąc - to wszytko w sumie ma istotny wpływ na cenę metra. W miejsce kier. biorę inspektora, który jest znacznie tańszy. Jednakże dzieki za sugestie gdyz zmusiły mnie jeszcze raz do przeliczenia i przemyślenia wszytkiego a to tylko wychodzi na dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 19.07.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Od paru dni mam tylko neta w pracy do 17.00 (mieszkanie sprzedane) a w nowym miejscu zamieszkania jeszcze nie mam tak więc siłą rzeczy mogę odpowiadzć tylko do 17.00 w dni robocze. Peterz - co do ceny to od marca do dzis ceny przynajmniej lekko się (tylko w górę) zmieniły, więc i róznica maleje, a z drugiej strony to muszę wybierać czy pracować i zarabiać czy więcej czasu być na budowie ale mniej zarabiać - pytanie iście Hamletowskie. Ja wybrałem pracę i zarabianie. Robiąc swoją wycenę brałem oczywiście pod uwagę zwrot vat-u. Ponadto nalezy brać wszelkie małe niedogodności pod uwagę jak zakup lub wypożyczenie kontenera - koszt około 3 tys. zł., własny kier. budowy - 4 tys. zł. stróż - 600,00 zł. na miesiąc - to wszytko w sumie ma istotny wpływ na cenę metra. W miejsce kier. biorę inspektora, który jest znacznie tańszy. Jednakże dzieki za sugestie gdyz zmusiły mnie jeszcze raz do przeliczenia i przemyślenia wszytkiego a to tylko wychodzi na dobre. kierownik 4 tys???? cholerka musze powiedziec mezowi jak to ceni sie konkurencja Kto robil juz ogrodzenie? interesi mnie ile za robocizne - podmorowka + siatka ( słupki juz stoją). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek i Ania 19.07.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 4 tys. zł. za kier.budowy ale na cały okres budowania czyli około 8 do 10 miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 19.07.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 4 tys. zł. za kier.budowy ale na cały okres budowania czyli około 8 do 10 miesięcy. no o tym mówie moj maz to bierze w takim razie głodowe pensje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARKO58 19.07.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 TeskaDzieki za informacje, jak zwykle jestes niezawodna a wszystkim budujacym wytrwalosci - pomyslny final wynagradzi wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 19.07.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Od paru dni mam tylko neta w pracy do 17.00 (mieszkanie sprzedane) a w nowym miejscu zamieszkania jeszcze nie mam tak więc siłą rzeczy mogę odpowiadzć tylko do 17.00 w dni robocze. Peterz - co do ceny to od marca do dzis ceny przynajmniej lekko się (tylko w górę) zmieniły, więc i róznica maleje, a z drugiej strony to muszę wybierać czy pracować i zarabiać czy więcej czasu być na budowie ale mniej zarabiać - pytanie iście Hamletowskie. Ja wybrałem pracę i zarabianie. Robiąc swoją wycenę brałem oczywiście pod uwagę zwrot vat-u. Ponadto nalezy brać wszelkie małe niedogodności pod uwagę jak zakup lub wypożyczenie kontenera - koszt około 3 tys. zł., własny kier. budowy - 4 tys. zł. stróż - 600,00 zł. na miesiąc - to wszytko w sumie ma istotny wpływ na cenę metra. W miejsce kier. biorę inspektora, który jest znacznie tańszy. Jednakże dzieki za sugestie gdyz zmusiły mnie jeszcze raz do przeliczenia i przemyślenia wszytkiego a to tylko wychodzi na dobre. wiatam wszystkich to fakt od marca zmienilo sie wiele, nie tylko cenowo wielu firm juz nie ma inne padaja (np:promix) fachowcy co jeszcze sa w kraju cenia sie jak by pracowali w Londynie(nawet partacze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 19.07.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 peterz jak tam rozeznanie szczecińskiego rynku wełny masz już oferty? wlasnie bylem i kupilem .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 19.07.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 to fakt od marca zmienilo sie wiele, nie tylko cenowo wielu firm juz nie ma inne padaja (np:promix) fachowcy co jeszcze sa w kraju cenia sie jak by pracowali w Londynie(nawet partacze) no to albo fachowcy wlbo partacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.07.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 peterz jak tam rozeznanie szczecińskiego rynku wełny masz już oferty? wlasnie bylem i kupilem .. ale gdzie i za ile daj znać na priva jak możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 19.07.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 peterz jak tam rozeznanie szczecińskiego rynku wełny masz już oferty? wlasnie bylem i kupilem .. ale gdzie i za ile daj znać na priva jak możesz i ja tez bym poprosila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 19.07.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Z tych upalow teraz jest 33 stopnie zapomnialam sie przywitac Kupilam mnustwo wody i napojow jutro ma byc o zgrozo 38 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 19.07.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 4 tys. zł. za kier.budowy ale na cały okres budowania czyli około 8 do 10 miesięcy. no o tym mówie moj maz to bierze w takim razie głodowe pensje ale mam nadzieję, że nie bedzie renegocjował umów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 19.07.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 to fakt od marca zmienilo sie wiele, nie tylko cenowo wielu firm juz nie ma inne padaja (np:promix) fachowcy co jeszcze sa w kraju cenia sie jak by pracowali w Londynie(nawet partacze) no to albo fachowcy wlbo partacze Fachowcy sie cenia i partacze tez sama na nich trafilas ile dalas za stan 0, i wyszly babole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts