Agnieszka1 19.07.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 4 tys. zł. za kier.budowy ale na cały okres budowania czyli około 8 do 10 miesięcy. no o tym mówie moj maz to bierze w takim razie głodowe pensje ale mam nadzieję, że nie bedzie renegocjował umów... no czytalam wlasnie jak piales o tym, jak to siedzisz nad umowa zeby stosowne kary tam wlepic ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 19.07.2006 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 to fakt od marca zmienilo sie wiele, nie tylko cenowo wielu firm juz nie ma inne padaja (np:promix) fachowcy co jeszcze sa w kraju cenia sie jak by pracowali w Londynie(nawet partacze) no to albo fachowcy wlbo partacze Fachowcy sie cenia i partacze tez sama na nich trafilas ile dalas za stan 0, i wyszly babole ????? ja ? nie czaje nieco Za stan 0 dalam malo akurat i nie bylo baboli - skad takie info? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 19.07.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 to fakt od marca zmienilo sie wiele, nie tylko cenowo wielu firm juz nie ma inne padaja (np:promix) fachowcy co jeszcze sa w kraju cenia sie jak by pracowali w Londynie(nawet partacze) no to albo fachowcy wlbo partacze Fachowcy sie cenia i partacze tez sama na nich trafilas ile dalas za stan 0, i wyszly babole ????? ja ? nie czaje nieco Za stan 0 dalam malo akurat i nie bylo baboli - skad takie info? przepraszam pomylka to dziobek trafil na partaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 19.07.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 to fakt od marca zmienilo sie wiele, nie tylko cenowo wielu firm juz nie ma inne padaja (np:promix) fachowcy co jeszcze sa w kraju cenia sie jak by pracowali w Londynie(nawet partacze) no to albo fachowcy wlbo partacze Fachowcy sie cenia i partacze tez sama na nich trafilas ile dalas za stan 0, i wyszly babole ????? ja ? nie czaje nieco Za stan 0 dalam malo akurat i nie bylo baboli - skad takie info? eee, pomylili cię z dzióbkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 19.07.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 4 tys. zł. za kier.budowy ale na cały okres budowania czyli około 8 do 10 miesięcy. no o tym mówie moj maz to bierze w takim razie głodowe pensje ale mam nadzieję, że nie bedzie renegocjował umów... no czytalam wlasnie jak piales o tym, jak to siedzisz nad umowa zeby stosowne kary tam wlepic ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 19.07.2006 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 to fakt od marca zmienilo sie wiele, nie tylko cenowo wielu firm juz nie ma inne padaja (np:promix) fachowcy co jeszcze sa w kraju cenia sie jak by pracowali w Londynie(nawet partacze) no to albo fachowcy wlbo partacze Fachowcy sie cenia i partacze tez sama na nich trafilas ile dalas za stan 0, i wyszly babole ????? ja ? nie czaje nieco Za stan 0 dalam malo akurat i nie bylo baboli - skad takie info? eee, pomylili cię z dzióbkiem no bo tych agnieszek tyle ... a Ty szydas wiesz ze moze sie dzis spotkamy Bo dzis meza angazuje jako kierowce mojego , czupurek o patelni wyjechala dzisiejszej na dworze, ze nic mnie nie zmusi do wejscia do autobusu. I błagam Cie - niech ta umowa będzie krotka , bo ja chce do domu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 19.07.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 no bo tych agnieszek tyle ... a Ty szydas wiesz ze moze sie dzis spotkamy Bo dzis meza angazuje jako kierowce mojego , czupurek o patelni wyjechala dzisiejszej na dworze, ze nic mnie nie zmusi do wejscia do autobusu. I błagam Cie - niech ta umowa będzie krotka , bo ja chce do domu .... spoko, moja druga połowa miała wysłać projekt umowy do przeczytania, więc może będzie bardzo krótko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.07.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Teska, a co robiłas z łupka? Ja sie napalilam na wylozenie tarasu łupkiem kwarcowym i nie wiem czy mi sie sprawdzi, czy się z czasem nie bedzie łuszczyć. lupek sie nie nadaje na chodzenie po nim.... wylozylam na rabatach....trzeba go zakonserwowac takim plynem ktory zabiezpiecza go przed nasiakaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.07.2006 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Witam Na Cukrowej w "Świecie kamienia" (?) maja kostke granitowa w różnych kolorach, ceny chyba do najniższych nie należą. tam jest drogo, taniej jest w Dolujach nie jechalam tam bp pomyslalam..blisko granicy drozej...a ty prosze...taniej kupowalam lupek kwarcowy. Na cukrowej 55 zł/m2 w dolujach 30zł/m2 W Dołujach czyli gdzie? klaus jedziesz droga w dolujach w strone granicy i po prawej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.07.2006 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 witam wszystkich... dzióbek, a miałaś umowę z nimi spisaną? tak ale bardzo ogólną, Dzióbek, egzekwowanie tej bardzo szczegółowej też wcale nie jest łatwe, niezależnie od stopnia Twojej asertywności. Jednak masz w ręce dowód na to, że u Ciebie budowali. Pomysł ze straszakiem w postaci urzędu skarbowego, jaki ktoś podrzucił wcześniej jest ryzykowny - mógłby później sprowokowac odwet . Najlepszy byłby sposób Teski - dowód w postaci nagrania i zgłoszenie na Policję (oczywiście z informacją dla ex-wykonawcy). aha wazne...policjant mnie poinformaowal ze tasma ma byc nowa nigdy nie uzywana. dziubek nie uzywaj telefonu, bo pilicja ci go wezme jako dowod:( gdyby cos... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.07.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Z tych upalow teraz jest 33 stopnie zapomnialam sie przywitac Kupilam mnustwo wody i napojow jutro ma byc o zgrozo 38 stopni co?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.07.2006 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 witam grupke......upalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 19.07.2006 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 peterz jak tam rozeznanie szczecińskiego rynku wełny masz już oferty? wlasnie bylem i kupilem .. ale gdzie i za ile daj znać na priva jak możesz i ja tez bym poprosila I ja bardzo proszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 19.07.2006 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 witam grupke......upalnie miało być chyba "gorąco"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.07.2006 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Teska, a co robiłas z łupka? Ja sie napalilam na wylozenie tarasu łupkiem kwarcowym i nie wiem czy mi sie sprawdzi, czy się z czasem nie bedzie łuszczyć. lupek sie nie nadaje na chodzenie po nim.... wylozylam na rabatach....trzeba go zakonserwowac takim plynem ktory zabiezpiecza go przed nasiakaniem. Teska to co ty masz i gdzie kupiłaś na podjeździe i ścieżkach bo już się pogubilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.07.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Teska, a co robiłas z łupka? Ja sie napalilam na wylozenie tarasu łupkiem kwarcowym i nie wiem czy mi sie sprawdzi, czy się z czasem nie bedzie łuszczyć. lupek sie nie nadaje na chodzenie po nim.... wylozylam na rabatach....trzeba go zakonserwowac takim plynem ktory zabiezpiecza go przed nasiakaniem. Teska to co ty masz i gdzie kupiłaś na podjeździe i ścieżkach bo już się pogubilam wszyedzie mam kostke granitowa.Kupiłam ja w Zabowie:) a lupek to sobie lezy na rabatach miedzy drobno zmielona kora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.07.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 witam grupke......upalnie miało być chyba "gorąco"? i goraco moze tez byc:) bo jutro to juz bedzie skwar... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 19.07.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 witam grupke......upalnie miało być chyba "gorąco"? i goraco moze tez byc:) bo jutro to juz bedzie skwar... aż strach pomyśleć...i komu ta zima przeszkadzała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.07.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Teska, a co robiłas z łupka? Ja sie napalilam na wylozenie tarasu łupkiem kwarcowym i nie wiem czy mi sie sprawdzi, czy się z czasem nie bedzie łuszczyć. lupek sie nie nadaje na chodzenie po nim.... wylozylam na rabatach....trzeba go zakonserwowac takim plynem ktory zabiezpiecza go przed nasiakaniem. Teska to co ty masz i gdzie kupiłaś na podjeździe i ścieżkach bo już się pogubilam wszyedzie mam kostke granitowa.Kupiłam ja w Zabowie:) a lupek to sobie lezy na rabatach miedzy drobno zmielona kora Teraz kumam wcześniej zrozumiałam że ta z Żabowa to jakiś nieregularny łupek i na podjazd się nie nadaje to pewnie przez ten upał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.07.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 witam grupke......upalnie miało być chyba "gorąco"? i goraco moze tez byc:) bo jutro to juz bedzie skwar... aż strach pomyśleć...i komu ta zima przeszkadzała? jak to komu mi przeszkadzała nie marudzić, lato przecież jest u nas nie może być umiarkowanie tylko albo upał albo np. 16 stopni to ja juz wolę ten upał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts