maro74 19.07.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Witam wszystkich! Czy ktoś mógłby mi poradzić, gdzie szukać niedrogiej(oczywiście najlepszej ) kostki granitowej i gdzie szukać fachowców do ułożenia przed domkiem . Jakie to są mniej więcej koszty za m2 ? http://www.lastrico.pl spytaj u nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 19.07.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 19.07.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 witam grupke......upalnie miało być chyba "gorąco"? i goraco moze tez byc:) bo jutro to juz bedzie skwar... aż strach pomyśleć...i komu ta zima przeszkadzała? jak to komu mi przeszkadzała nie marudzić, lato przecież jest u nas nie może być umiarkowanie tylko albo upał albo np. 16 stopni to ja juz wolę ten upał a ja osobiście wolałbym 16 stopni . tak dla równowagi zimą powinno być -16, bilans wyszedłby na zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 19.07.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 no to podciągnę przed nocą i dobranoc Państwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 19.07.2006 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 no to podciągnę przed nocą i dobranoc Państwu DOBRANOC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 19.07.2006 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Cały dzień beton polewałam, niby nie cieżka praca a czlowiek jakiś taki zmęczony. Jeśli jutro moi partacze nie przyjdą odszalować garazu to ich betoniara za płot Ale jest jakiś plus moich problemow, naucze się postępować z kazdym nastepnym wykonawcą (a pewnie ich wiele przewinie się zanim zamieszkam) nie będzie juz poblażania i zero tolerancji i cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 19.07.2006 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 przepraszam pomylka to dziobek trafil na partaczy oj ... niestety to ja trafilam na takich partaczy, a tak ich chwalili - pewnie wogole nie sprawdzali czy gamonie robią im zgodnie z projektem czy jadą na łatwiznę po prostej lini Śmieszne jak luby nakręcal zbrojenie ich spartaczone i nieudolnie poprawione po naszej interwencji a akurat beton nadjechał, moi fachmani stali tyłem coby ich twarzy nie nakręcił - buraki jedne - ale i tak ich mamy na tasmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 19.07.2006 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 To teraz ja mówię Dobranoc grupce, jutro ciężki dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 20.07.2006 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 To teraz ja mówię Dobranoc grupce, jutro ciężki dzień ooo to ja mogę powiedzieć 1-sza DZIEŃDOBRY PAŃSTWU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 20.07.2006 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 druga. witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 20.07.2006 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 druga. witam hej czupurek , co mi dzis powiesz o pogodzie zeby obrzydzic mi komunikacje miejską ? wczoraj poskutkowalo, do domciu sobie autkiem pomknelam - ale musze miec motywację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 20.07.2006 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 drzewo, drzewo, drzewo - na opał. skąd? od kogo znaczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 20.07.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 druga. witam hej czupurek , co mi dzis powiesz o pogodzie zeby obrzydzic mi komunikacje miejską ? wczoraj poskutkowalo, do domciu sobie autkiem pomknelam - ale musze miec motywację nie chę straszyć ale podobno dzisiaj ma być najbardziej upalny dzień lata Witam grupę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek i Ania 20.07.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Witam wszystkich i życzę klimy lub odrobiny cienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 20.07.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Witam wszystkich i życzę klimy lub odrobiny cienia. tam klima zaraz, ja to bym chciala , marzę chociaz o malych, malutkich, skromnych ..... zaluzjach w pracy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 20.07.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 druga. witam hej czupurek , co mi dzis powiesz o pogodzie zeby obrzydzic mi komunikacje miejską ? wczoraj poskutkowalo, do domciu sobie autkiem pomknelam - ale musze miec motywację niom, wg szczecińskiego radia i prasy od 32 do 38 st - najgorętszy dzień od 4 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 20.07.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 druga. witam hej czupurek , co mi dzis powiesz o pogodzie zeby obrzydzic mi komunikacje miejską ? wczoraj poskutkowalo, do domciu sobie autkiem pomknelam - ale musze miec motywację niom, wg szczecińskiego radia i prasy od 32 do 38 st - najgorętszy dzień od 4 lat o raju, dzwonie do męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 20.07.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Witam wszystkich. Z tym upałem to już przegięcie teraz u mnie na termometrze w cieniu jest 36 . A żeby było mi lepiej to jeszce tego lata ani razu nie kąpałem sie na plaży bo lekarz mi zabronił po operacji przez 2 miechy i został jeszce jeden , fajnie co?. Ja chcę deszczu dużo deszczu i max 25 stopni.!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 20.07.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Witam wszystkich. Z tym upałem to już przegięcie teraz u mnie na termometrze w cieniu jest 36 . A żeby było mi lepiej to jeszce tego lata ani razu nie kąpałem sie na plaży bo lekarz mi zabronił po operacji przez 2 miechy i został jeszce jeden , fajnie co?. Ja chcę deszczu dużo deszczu i max 25 stopni.!! Ja też! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 20.07.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Witam! Przez tą pogodę mam juz doła. I wcale słońce nie produkuje już u mnie endorfin a wręcz przeciwnie, na widok słońca zaczynam mieć już mdłości. Może to już objawy udaru słonecznego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts