Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

witam grupke......upalnie :lol: :lol:

miało być chyba "gorąco"? :o

i goraco moze tez byc:):) bo jutro to juz bedzie skwar... :lol:

aż strach pomyśleć...i komu ta zima przeszkadzała? :wink:

jak to komu :o :roll: :wink: mi przeszkadzała :D

nie marudzić, lato przecież jest 8)

u nas nie może być umiarkowanie tylko albo upał albo np. 16 stopni :roll: to ja juz wolę ten upał :roll:

a ja osobiście wolałbym 16 stopni :D. tak dla równowagi zimą powinno być -16, bilans wyszedłby na zero :lol:

Cały dzień beton polewałam, niby nie cieżka praca a czlowiek jakiś taki zmęczony. Jeśli jutro moi partacze nie przyjdą odszalować garazu to ich betoniara za płot :evil: :evil: Ale jest jakiś plus moich problemow, naucze się postępować z kazdym nastepnym wykonawcą (a pewnie ich wiele przewinie się zanim zamieszkam) nie będzie juz poblażania i zero tolerancji i cierpliwości :evil: :evil:

przepraszam

pomylka to dziobek trafil na partaczy

oj ... :lol: :lol: niestety to ja trafilam na takich partaczy, a tak ich chwalili - pewnie wogole nie sprawdzali czy gamonie robią im zgodnie z projektem czy jadą na łatwiznę po prostej lini :evil: :x :x Śmieszne jak luby nakręcal zbrojenie ich spartaczone i nieudolnie poprawione po naszej interwencji a akurat beton nadjechał, moi fachmani stali tyłem coby ich twarzy nie nakręcił - buraki jedne - ale i tak ich mamy na tasmie :evil: :evil:

druga. witam :p

hej czupurek , co mi dzis powiesz o pogodzie zeby obrzydzic mi komunikacje miejską ? :D :wink: wczoraj poskutkowalo, do domciu sobie autkiem pomknelam - ale musze miec motywację :lol:

niom, wg szczecińskiego radia i prasy od 32 do 38 st - najgorętszy dzień od 4 lat

:o :o :o

o raju, dzwonie do męża :lol:

Witam wszystkich. Z tym upałem to już przegięcie teraz u mnie na termometrze w cieniu jest 36 :evil: . A żeby było mi lepiej to jeszce tego lata ani razu nie kąpałem sie na plaży bo lekarz mi zabronił po operacji przez 2 miechy i został jeszce jeden :evil: , fajnie co?. Ja chcę deszczu dużo deszczu i max 25 stopni.!!

Witam wszystkich. Z tym upałem to już przegięcie teraz u mnie na termometrze w cieniu jest 36 :evil: . A żeby było mi lepiej to jeszce tego lata ani razu nie kąpałem sie na plaży bo lekarz mi zabronił po operacji przez 2 miechy i został jeszce jeden :evil: , fajnie co?. Ja chcę deszczu dużo deszczu i max 25 stopni.!!

Ja też!