sharky 20.07.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Witam wszystkich Wczoraj oddalem projekt do adaptacji i jesli wszystko pojdzie dobrze to na poczatku pazdziernika powinienem miec pozwolenie na budowe ... juz sie nie moge doczekac po drodze bede mial wreszcie wizualizacje domu po moich zmianach i wizualizacje wnetrz ... ciekawe jak to wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 20.07.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Teska - pytanko. czy przyjęła ci się ta sosna samosiejka z pola?kurcze moją chyba jednak trafi szlag, bo nadal usycha i odrosty też zbrązowiały (jeszcze przed rozkwitnięciem)a moze jest jeszcze jakaś szansa? (żelazo, magnez dostała) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 20.07.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Słuchajcie, na co zwracać uwagę, albo na co zwracalicie Wy przy wykonywaniu elewacji? Jakie sš wg Was najważniejsze punkty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 20.07.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Teska, może kojarzysz. Koło III LO rosnš (od wielu lat zresztš) takie ładne krzewy, czy drzewka. Majš rozłożyste konary, licie takie nietypowe i co najciekawsze - brunatne, albo bordowe (kwiaty?) w kształcie szyszek. Jak to się nazywa, spotkała się z tym gdzie? Można spotkać tego trochę przy niektórych posesjach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 20.07.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Teska, może kojarzysz. Koło III LO rosnš (od wielu lat zresztš) takie ładne krzewy, czy drzewka. Majš rozłożyste konary, licie takie nietypowe i co najciekawsze - brunatne, albo bordowe (kwiaty?) w kształcie szyszek. Jak to się nazywa, spotkała się z tym gdzie? Można spotkać tego trochę przy niektórych posesjach... takie? http://www.krzewy.pl/Rhus%20typhina/sumak.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 20.07.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 czupurek też o tym krzewie pomyślałam znalazłam taki wątek http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=73105 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 20.07.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 witam wszystkichMonka dzięki za namiarAgnieszka 1 dzięki za telefon, mąż pogada z twoim mężem - moze sie dogadamy.Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 20.07.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 czupurek też o tym krzewie pomyślałam znalazłam taki wątek http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=73105 ja tam akurat nie myślałam i nie mam. zresztą jak można poczytać może sprawić kłopot (jest o tym na str. 9 mirek-pogotowie ogrodnicze, w dziale pamiętajcie o ogrodach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 20.07.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Witam Po tym jak zobaczylam realizacje domu w lawendzie zaczelam miec watpliwosci bo sypialnie na gorze sa za male i nie bardzo czulam sie w tym domu . Troche balam sie reakcji meza jak przyjmie to ze mysle o zmianie projektu a tu o dziwo on tak samo sadzi Zamienie jednak projekt na parterowke bo skosy na poddaszu sa ladne ale lepiej wygladaja przy pokojach min 15 m a nie tak jak w lawendzie Ale namieszalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 20.07.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 czupurek też o tym krzewie pomyślałam znalazłam taki wątek http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=73105 ja tam akurat nie myślałam i nie mam. zresztą jak można poczytać może sprawić kłopot (jest o tym na str. 9 mirek-pogotowie ogrodnicze, w dziale pamiętajcie o ogrodach) ja o tym krzewie też nie myślę pod kątem posiadania go w ogrodzie. Pomyślałam o nim jak przeczytałam opis Staśka. Tylko to miałam na myśli...nie przepadam za tym drzewem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 20.07.2006 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Witam grupkę Znów okropny dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 20.07.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Monka dzięki za namiar proszę bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 20.07.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Witam grupkę Znów okropny dzień pokazali sie partacze ?? odszalowali garaz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 20.07.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Czupurku, Monka - tak, tak - właśnie o to chodziło. Ogromne dzięki. To się teraz zapoznam z tematem. Na razie wygląda na to, że na moje warunki idealne. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 20.07.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 czupurek też o tym krzewie pomyślałam znalazłam taki wątek http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=73105 ja tam akurat nie myślałam i nie mam. zresztą jak można poczytać może sprawić kłopot (jest o tym na str. 9 mirek-pogotowie ogrodnicze, w dziale pamiętajcie o ogrodach) ja o tym krzewie też nie myślę pod kątem posiadania go w ogrodzie. Pomyślałam o nim jak przeczytałam opis Staśka. Tylko to miałam na myśli...nie przepadam za tym drzewem. widzisz jak to jest szybko czytać, można nie zrozumieć ale jesteśmy biegłe, od raz wiedziałyśmy co ten Stasiek miał na myśli (i to nie jadąc po LOIII) Stasiu - odpuść. jest tyle fajniejszych drzew. ono w końcu nie takie piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 20.07.2006 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Witam grupkę Znów okropny dzień pokazali sie partacze ?? odszalowali garaz ?? przyjechali rano i odjechali bo nie było pieniędzy w bramce, szlag moze trafić (dobrze ze nie można przeklinać na forum bo bym wiązkę tu puściła) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 20.07.2006 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 A odpadający styropian na fundamentach nie mają wcale zamiaru poprawiać Wkopałam się z tymi szalunkami bo gdybym miała normalne drewniane to mogliby mnie teraz pocałowac w... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 20.07.2006 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 widzisz jak to jest szybko czytać, można nie zrozumieć ale jesteśmy biegłe, od raz wiedziałyśmy co ten Stasiek miał na myśli (i to nie jadąc po LOIII) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 20.07.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 ale jesteśmy biegłe, od raz wiedziałyśmy co ten Stasiek miał na myśli (i to nie jadąc po LOIII) Stasiu - odpuść. jest tyle fajniejszych drzew. ono w końcu nie takie piękne Hej "Biegłe" Łeno, a czemu odpucić? Mnie w tym drzewku najbardziej podobajš się konary, znam te egzemplarze od dziecka (tzn. jak ja byłem dzieckiem), a potem nawet grabiłem ich licie To uraz ? No, ale te konary i kolorystyka owoców/kwiatów bardzo mi pasuje do koncepcji przed domem... no i tak kombinuję... A jakie ładniejsze? No, jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 20.07.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 A odpadający styropian na fundamentach nie mają wcale zamiaru poprawiać Wkopałam się z tymi szalunkami bo gdybym miała normalne drewniane to mogliby mnie teraz pocałowac w... Witaj jak tak czytam o twoich kłopotach to moje problemy jakby maleja ...... wczoraj mój inspektor własnie opowiadał co u Ciebie sie dzieje ech współczuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts