Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam wszystkich

Wczoraj oddalem projekt do adaptacji i jesli wszystko pojdzie dobrze

to na poczatku pazdziernika powinienem miec pozwolenie na budowe ... juz sie nie moge doczekac ;)

po drodze bede mial wreszcie wizualizacje domu po moich zmianach

i wizualizacje wnetrz ... ciekawe jak to wyjdzie :)

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Gość Gosc123
Teska, może kojarzysz. Koło III LO rosnš (od wielu lat zresztš) takie ładne krzewy, czy drzewka. Majš rozłożyste konary, liœcie takie nietypowe i co najciekawsze - brunatne, albo bordowe (kwiaty?) w kształcie szyszek. Jak to się nazywa, spotkałaœ się z tym gdzieœ? Można spotkać tego trochę przy niektórych posesjach... :roll:

Teska, może kojarzysz. Koło III LO rosnš (od wielu lat zresztš) takie ładne krzewy, czy drzewka. Majš rozłożyste konary, liœcie takie nietypowe i co najciekawsze - brunatne, albo bordowe (kwiaty?) w kształcie szyszek. Jak to się nazywa, spotkałaœ się z tym gdzieœ? Można spotkać tego trochę przy niektórych posesjach... :roll:

takie? http://www.krzewy.pl/Rhus%20typhina/sumak.htm

Witam

Po tym jak zobaczylam realizacje domu w lawendzie zaczelam miec watpliwosci bo sypialnie na gorze sa za male i nie bardzo czulam sie w tym domu .

Troche balam sie reakcji meza jak przyjmie to ze mysle o zmianie projektu a tu o dziwo :o on tak samo sadzi :D

Zamienie jednak projekt na parterowke bo skosy na poddaszu sa ladne ale lepiej wygladaja przy pokojach min 15 m a nie tak jak w lawendzie

Ale namieszalam 8)

czupurek też o tym krzewie pomyślałam :)

znalazłam taki wątek http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=73105

ja tam akurat nie myślałam i nie mam. zresztą jak można poczytać może sprawić kłopot (jest o tym na str. 9 mirek-pogotowie ogrodnicze, w dziale pamiętajcie o ogrodach)

ja o tym krzewie też nie myślę pod kątem posiadania go w ogrodzie. Pomyślałam o nim jak przeczytałam opis Staśka. Tylko to miałam na myśli...nie przepadam za tym drzewem.

czupurek też o tym krzewie pomyślałam :)

znalazłam taki wątek http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=73105

ja tam akurat nie myślałam i nie mam. zresztą jak można poczytać może sprawić kłopot (jest o tym na str. 9 mirek-pogotowie ogrodnicze, w dziale pamiętajcie o ogrodach)

ja o tym krzewie też nie myślę pod kątem posiadania go w ogrodzie. Pomyślałam o nim jak przeczytałam opis Staśka. Tylko to miałam na myśli...nie przepadam za tym drzewem.

widzisz jak to jest szybko czytać, można nie zrozumieć :lol:

ale jesteśmy biegłe, od raz wiedziałyśmy co ten Stasiek miał na myśli (i to nie jadąc po LOIII) :p

Stasiu - odpuść. jest tyle fajniejszych drzew. ono w końcu nie takie piękne

Gość Gosc123

ale jesteśmy biegłe, od raz wiedziałyśmy co ten Stasiek miał na myśli (i to nie jadąc po LOIII) :p

Stasiu - odpuść. jest tyle fajniejszych drzew. ono w końcu nie takie piękne

Hej "Biegłe" :) Łeno, a czemu odpuœcić? Mnie w tym drzewku najbardziej podobajš się konary, znam te egzemplarze od dziecka (tzn. jak ja byłem dzieckiem), a potem nawet grabiłem ich liœcie :) To uraz ? :D

No, ale te konary i kolorystyka owoców/kwiatów bardzo mi pasuje do koncepcji przed domem... no i tak kombinuję... :oops:

A jakie ładniejsze? No, jakie?

A odpadający styropian na fundamentach nie mają wcale zamiaru poprawiać :evil: Wkopałam się z tymi szalunkami bo gdybym miała normalne drewniane to mogliby mnie teraz pocałowac w... :evil:

Witaj

jak tak czytam o twoich kłopotach to moje problemy jakby maleja ...... wczoraj mój inspektor własnie opowiadał co u Ciebie sie dzieje ech współczuje