Kacha72 20.07.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 czy ma ktoś z was kłopoty dzisiaj z odbieraniem poczty na wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 20.07.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 A odpadający styropian na fundamentach nie mają wcale zamiaru poprawiać Wkopałam się z tymi szalunkami bo gdybym miała normalne drewniane to mogliby mnie teraz pocałowac w... Witaj jak tak czytam o twoich kłopotach to moje problemy jakby maleja ...... wczoraj mój inspektor własnie opowiadał co u Ciebie sie dzieje ech współczuje I ja wspolczuje ci budowlancy nadaja sie aby podlogi zamiatac a nie prowadzic budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 20.07.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 ale jesteśmy biegłe, od raz wiedziałyśmy co ten Stasiek miał na myśli (i to nie jadąc po LOIII) Stasiu - odpuść. jest tyle fajniejszych drzew. ono w końcu nie takie piękne Hej "Biegłe" Łeno, a czemu odpucić? Mnie w tym drzewku najbardziej podobajš się konary, znam te egzemplarze od dziecka (tzn. jak ja byłem dzieckiem), a potem nawet grabiłem ich licie To uraz ? No, ale te konary i kolorystyka owoców/kwiatów bardzo mi pasuje do koncepcji przed domem... no i tak kombinuję... A jakie ładniejsze? No, jakie? jakie ładniejsze? no nie wiem, co komu się podoba do octowca: jak czytałam to ma korzenie ekspansywne (jest o tym w wątku ogrodniczym), brudzące np. elewacje owoce, i długo gołe na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 20.07.2006 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 WITAM WSZYSTKICH wkońcu dowiezione zostały deseczki na szalunki do wieńca-,,jechały ,,sobie od poniedziałkowego popołudnia i dotarły dopiero dzisiaj w południe-nerwówka minęła,ale az sie boje czy z więźba tak nie bedzie lub gorzej, a wcześniejsze dostawy 2 były ok.MAM PYTANIE-kto ma brama garazowa 5 m szer,2,40 wys-kasetonowe ,do tego brazową lub zależnie od firmy kol.orzech.dzisiaj robiliśmy wycene w Hormanie a wczesniej Krispolu,nie wimy gdzie jeszcze ,,uderzyc,,oprócz Wiśniowskiego bo on nie w orzechu-poradzcie bo odo 2 miesiecy trzeba czekać prawie więc zanim sie zdecydujemy tez troszke minie a niedługo strop,potem dach i zleci czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 20.07.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 ale po polskiemu napisałam co? ale sie spieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.07.2006 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Teska, a co robiłas z łupka? Ja sie napalilam na wylozenie tarasu łupkiem kwarcowym i nie wiem czy mi sie sprawdzi, czy się z czasem nie bedzie łuszczyć. lupek sie nie nadaje na chodzenie po nim.... wylozylam na rabatach....trzeba go zakonserwowac takim plynem ktory zabiezpiecza go przed nasiakaniem. Teska to co ty masz i gdzie kupiłaś na podjeździe i ścieżkach bo już się pogubilam wszyedzie mam kostke granitowa.Kupiłam ja w Zabowie:) a lupek to sobie lezy na rabatach miedzy drobno zmielona kora Teraz kumam wcześniej zrozumiałam że ta z Żabowa to jakiś nieregularny łupek i na podjazd się nie nadaje to pewnie przez ten upał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.07.2006 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 witam grupke......upalnie miało być chyba "gorąco"? i goraco moze tez byc:) bo jutro to juz bedzie skwar... aż strach pomyśleć...i komu ta zima przeszkadzała? jak to komu mi przeszkadzała nie marudzić, lato przecież jest u nas nie może być umiarkowanie tylko albo upał albo np. 16 stopni to ja juz wolę ten upał a ja osobiście wolałbym 16 stopni . tak dla równowagi zimą powinno być -16, bilans wyszedłby na zero ja wolabym takie 23 a zima...zimnooooo takie na minusie 20-25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.07.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Teska - pytanko. czy przyjęła ci się ta sosna samosiejka z pola? kurcze moją chyba jednak trafi szlag, bo nadal usycha i odrosty też zbrązowiały (jeszcze przed rozkwitnięciem) a moze jest jeszcze jakaś szansa? (żelazo, magnez dostała) jedna sie przyjeła.....reszta padła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.07.2006 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Teska, może kojarzysz. Koło III LO rosnš (od wielu lat zresztš) takie ładne krzewy, czy drzewka. Majš rozłożyste konary, licie takie nietypowe i co najciekawsze - brunatne, albo bordowe (kwiaty?) w kształcie szyszek. Jak to się nazywa, spotkała się z tym gdzie? Można spotkać tego trochę przy niektórych posesjach... to jest....o jesssu....zaraz sobie przypomne wiem o jakich krzewach mowisz.... Sumak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.07.2006 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Witam grupkę Znów okropny dzień pokazali sie partacze ?? odszalowali garaz ?? przyjechali rano i odjechali bo nie było pieniędzy w bramce, szlag moze trafić (dobrze ze nie można przeklinać na forum bo bym wiązkę tu puściła) to badz wredna....i zatrzymaj ich betoniare..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.07.2006 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 czy ma ktoś z was kłopoty dzisiaj z odbieraniem poczty na wp.pl od wczoraj nie dziala..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.07.2006 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 witam wszystkich..... kurka....złapałam dziś gumę ale wyobrazcie sobie.....facet zatrzymal sie i mi pomogł.....tzn...zmienił koło... a mowili ze normalni faceci ( no oprócz forumowych wygineli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 20.07.2006 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Witam grupkę Znów okropny dzień pokazali sie partacze ?? odszalowali garaz ?? przyjechali rano i odjechali bo nie było pieniędzy w bramce, szlag moze trafić (dobrze ze nie można przeklinać na forum bo bym wiązkę tu puściła) to badz wredna....i zatrzymaj ich betoniare..... właśnie, na poczet przyszłych należności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 20.07.2006 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 WITAM WSZYSTKICH wkońcu dowiezione zostały deseczki na szalunki do wieńca-,,jechały ,,sobie od poniedziałkowego popołudnia i dotarły dopiero dzisiaj w południe-nerwówka minęła,ale az sie boje czy z więźba tak nie bedzie lub gorzej, a wcześniejsze dostawy 2 były ok.MAM PYTANIE-kto ma brama garazowa 5 m szer,2,40 wys-kasetonowe ,do tego brazową lub zależnie od firmy kol.orzech.dzisiaj robiliśmy wycene w Hormanie a wczesniej Krispolu,nie wimy gdzie jeszcze ,,uderzyc,,oprócz Wiśniowskiego bo on nie w orzechu-poradzcie bo odo 2 miesiecy trzeba czekać prawie więc zanim sie zdecydujemy tez troszke minie a niedługo strop,potem dach i zleci czas zobacz w Lebo Drzwi maja jakas promocje na bramy z super zabezpieczeniami i duzo kolorow do wyboru.bylam tam dzis firma jest w Mierzynie ul.Lubieszynska 2.Sa bardzo mili ale nie mam rozeznania czy atrakcyjni cenowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 20.07.2006 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Witam grupkę Znów okropny dzień pokazali sie partacze ?? odszalowali garaz ?? przyjechali rano i odjechali bo nie było pieniędzy w bramce, szlag moze trafić (dobrze ze nie można przeklinać na forum bo bym wiązkę tu puściła) to badz wredna....i zatrzymaj ich betoniare..... właśnie, na poczet przyszłych należności chętnie bym to zrobiła, ale przyjdą nocą i albo szalunki mi ukradną albo młotem rozbiją ściany Wiecie jak to się mówi: nie ruszaj gó..a bo będzie większy smród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 20.07.2006 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 A odpadający styropian na fundamentach nie mają wcale zamiaru poprawiać Wkopałam się z tymi szalunkami bo gdybym miała normalne drewniane to mogliby mnie teraz pocałowac w... Witaj jak tak czytam o twoich kłopotach to moje problemy jakby maleja ...... wczoraj mój inspektor własnie opowiadał co u Ciebie sie dzieje ech współczuje I ja wspolczuje ci budowlancy nadaja sie aby podlogi zamiatac a nie prowadzic budowy robić to robia tylko brak im szefa który myśli i nadzoruje a jak im się zwraca uwagę że popełniają gafę to obraza bo to oni budowlańcy a ty im błedy takie wytykasz i udowadniasz że się nie znają. Kacha72 też masz tego kierownika co peterz, to gratuluje wyboru, przemiły pan, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 20.07.2006 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 MAM PYTANIE-kto ma brama garazowa 5 m szer,2,40 wys-kasetonowe ,do tego brazową lub zależnie od firmy kol.orzech.dzisiaj robiliśmy wycene w Hormanie a wczesniej Krispolu,nie wimy gdzie jeszcze ,,uderzyc,,oprócz Wiśniowskiego bo on nie w orzechu-poradzcie bo odo 2 miesiecy trzeba czekać prawie więc zanim sie zdecydujemy tez troszke minie a niedługo strop,potem dach i zleci czas Miraśka, ja zamówiłam Normstahl. Polecono mi firmę "Start", która ma siedzibę w "Węglobudzie" przy Bohaterów Warszawy. Jak będzie - zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 20.07.2006 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 A odpadający styropian na fundamentach nie mają wcale zamiaru poprawiać Wkopałam się z tymi szalunkami bo gdybym miała normalne drewniane to mogliby mnie teraz pocałowac w... Witaj jak tak czytam o twoich kłopotach to moje problemy jakby maleja ...... wczoraj mój inspektor własnie opowiadał co u Ciebie sie dzieje ech współczuje I ja wspolczuje ci budowlancy nadaja sie aby podlogi zamiatac a nie prowadzic budowy robić to robia tylko brak im szefa który myśli i nadzoruje a jak im się zwraca uwagę że popełniają gafę to obraza bo to oni budowlańcy a ty im błedy takie wytykasz i udowadniasz że się nie znają. Kacha72 też masz tego kierownika co peterz, to gratuluje wyboru, przemiły pan, też tak myśle a po za tym strasznie drobiazgowy i wykonawca sie go boi właściwie przyjeżdżam na budowę rekreacyjnie bo on wszystkiego pilnuje codziennie !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 20.07.2006 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 A odpadający styropian na fundamentach nie mają wcale zamiaru poprawiać Wkopałam się z tymi szalunkami bo gdybym miała normalne drewniane to mogliby mnie teraz pocałowac w... Witaj jak tak czytam o twoich kłopotach to moje problemy jakby maleja ...... wczoraj mój inspektor własnie opowiadał co u Ciebie sie dzieje ech współczuje I ja wspolczuje ci budowlancy nadaja sie aby podlogi zamiatac a nie prowadzic budowy robić to robia tylko brak im szefa który myśli i nadzoruje a jak im się zwraca uwagę że popełniają gafę to obraza bo to oni budowlańcy a ty im błedy takie wytykasz i udowadniasz że się nie znają. Kacha72 też masz tego kierownika co peterz, to gratuluje wyboru, przemiły pan, też tak myśle a po za tym strasznie drobiazgowy i wykonawca sie go boi właściwie przyjeżdżam na budowę rekreacyjnie bo on wszystkiego pilnuje codziennie !!!!! A jakie sa stawki za kierownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 20.07.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 właśnie, na poczet przyszłych należności chętnie bym to zrobiła, ale przyjdą nocą i albo szalunki mi ukradną albo młotem rozbiją ściany Wiecie jak to się mówi: nie ruszaj gó..a bo będzie większy smród święte słowa... ale możesz oddać ją na złom i dziwić się, jak zapytają gdzie ich betoniarka... przecież w umowie nic nie ma na temat pilnowania ich sprzętu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts