maro74 20.07.2006 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Witam grupkę Znów okropny dzień okropny to delikatnie powiedziane jest przeje.@#$% . Modlę się o deszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 20.07.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 czy ma ktoś z was kłopoty dzisiaj z odbieraniem poczty na wp.pl od wczoraj nie dziala..... u mnie już działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 20.07.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Witam grupkę Znów okropny dzień okropny to delikatnie powiedziane jest przeje.@#$% . Modlę się o deszcz. jutro 20% szans na deszcz... niby niewiele, ale zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 20.07.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Teska - pytanko. czy przyjęła ci się ta sosna samosiejka z pola? kurcze moją chyba jednak trafi szlag, bo nadal usycha i odrosty też zbrązowiały (jeszcze przed rozkwitnięciem) a moze jest jeszcze jakaś szansa? (żelazo, magnez dostała) jedna sie przyjeła.....reszta padła.... może warto jeszcze poczekać? Ja wsadziłam zeszłej jesieni 8 brzżek, na wiosne "odezwały" się 3, juz miałam resztę w maju wyciąć, kiedy na kolejnej pojawiły się listki, a tydzień temu na pozostałych 3, czekam jeszcze na jedną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 20.07.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Witam grupkę Znów okropny dzień pokazali sie partacze ?? odszalowali garaz ?? przyjechali rano i odjechali bo nie było pieniędzy w bramce, szlag moze trafić (dobrze ze nie można przeklinać na forum bo bym wiązkę tu puściła) to badz wredna....i zatrzymaj ich betoniare..... właśnie, na poczet przyszłych należności ja w ten sposób "wzbogaciłam się" o rusztowanie, całe 8 przęseł, juz nie mieli odwagi po nie wrócić, złodzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 20.07.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Witam grupkę Znów okropny dzień pokazali sie partacze ?? odszalowali garaz ?? przyjechali rano i odjechali bo nie było pieniędzy w bramce, szlag moze trafić (dobrze ze nie można przeklinać na forum bo bym wiązkę tu puściła) to badz wredna....i zatrzymaj ich betoniare..... właśnie, na poczet przyszłych należności chętnie bym to zrobiła, ale przyjdą nocą i albo szalunki mi ukradną albo młotem rozbiją ściany Wiecie jak to się mówi: nie ruszaj gó..a bo będzie większy smród ja też się bałam, ale jakoś nic sie nie stało, a jak będziemy sie ich bać, to nam na głowy wejdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 20.07.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 ja też się bałam, ale jakoś nic sie nie stało, a jak będziemy sie ich bać, to nam na głowy wejdą Mów to częściej! Potrzebuję kursu asertywności i moralnego wsparcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 20.07.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 właśnie, na poczet przyszłych należności chętnie bym to zrobiła, ale przyjdą nocą i albo szalunki mi ukradną albo młotem rozbiją ściany Wiecie jak to się mówi: nie ruszaj gó..a bo będzie większy smród święte słowa... ale możesz oddać ją na złom i dziwić się, jak zapytają gdzie ich betoniarka... przecież w umowie nic nie ma na temat pilnowania ich sprzętu gorzej jak mi wyniosą szalunki, które są warte 10 razy wiecej niż ta ich nędzna betoniara, gdyby nie te szalunki to inna bylaby gadka a tak muszę się uspokoić conajmniej 2 tygodnie aż nie pozbędę się szalunkow. Po cichu oczywiście poszukam nowego wykonawcy a im podziękuję w odpowiedni sposób, ale na to przyjdzie czas, niech sobie myślą że są górą bo ja sama teraz jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 20.07.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Witam grupkę Znów okropny dzień okropny to delikatnie powiedziane jest przeje.@#$% . Modlę się o deszcz. jutro 20% szans na deszcz... niby niewiele, ale zawsze po południu ponoć 50% szans i może jakaś mała burza przjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 21.07.2006 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Witam grupkę Znów okropny dzień okropny to delikatnie powiedziane jest przeje.@#$% . Modlę się o deszcz. jutro 20% szans na deszcz... niby niewiele, ale zawsze po południu ponoć 50% szans i może jakaś mała burza przjdzie no to trochę pokropiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 21.07.2006 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 21.07.2006 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 DzióbekJa bym w Twojej sytuacji wynajęła kogoś do pilnowania (albo ktoś z rodziny). Ja do niczego nie namawiam ale na gazówkę ponoć nie trzeba mieć pozwolenia. Na szczęście prawo ma się zmienić i mój dom jest moją twierdzą więc niech próbują wejść na posesję!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 21.07.2006 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Hmmm. Tak czekałam na ochłodzenie i opady a dziś się martwię z tego powodu, bo moje dziecko jedzie do Międzyzdrojów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 21.07.2006 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Witam. Ja bym zrobila tak jak dziobek. Szalunki to kwota o taka. Poczekalabym az skoncza ten zakres prac, oddala szalunki i wtedy ich wypierdzielila. Za wykonane prace zaplacila potracajac ewentualnie za usterki, tlumaczac ze musze zaplacic za usuniecie usterek przeciez. Oczywista grzecznie, spokojnie, z opanowaniem , bez klotni. Pozniej wprowadzilabym nowa ekipe a na nocki wziela stroza. Jesli by zaczeli pyskowe postraszylabym ich urzedami, kontrola budowlana, turkami , rozgloszeniem wszedzie opini o nich ... bez roboty daleko nie pociagna Na gazowke nie trzeba pozwolenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 21.07.2006 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Witam. http://weather.icm.edu.pl/pict/forecast00/mgram1016.20200.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 21.07.2006 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 A masz takie cudo na sierpien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 21.07.2006 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Niestety, mam tylko bierzšcš prognozę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 21.07.2006 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 szkoooooda Wiecie co te upaly mnie wykoncza Wstaje rano i wsio mnie boli, czuje sie jak skatowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 21.07.2006 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 W Goleniowie " z pewnš, takš niemialociš" zaczęlo kropić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 21.07.2006 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 szkoooooda Wiecie co te upaly mnie wykoncza Wstaje rano i wsio mnie boli, czuje sie jak skatowana Mam podobnie. Czyżby oprocz depresji zimowej istniala odmiana letnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts