maro74 21.07.2006 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 do tynkow bierz Kopysia dzieki, namiar juz mam tylko nie pamietam jakie tynki, bo ja nie chcę gipsowych, tylko cementowo - wapienne, a gdzie niegdzie marzą mi się na razie takie strukturalne (chyba tak się nazywaja jak się nie mylę) W castoramie zmienili ekspozycje i przy wejściu są porobione takie piękne tynki strukturalne, cudeńka jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 21.07.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Jakiej firmy macie okna dachowe i sobie chwalicie? ja mam fakro, ale gdybym teraz miała dom na etapie projektu (ew. adaptacji) to bym zmieniła na lukarny - non stop trzeba je myć poza tym są ok. nie mam powodów narzekać, jeszcze nie nawaliły dzięki tez myslę o fakro, mielismy na zimę zrezygnować z wstawiania okien dachowych, ale ktos mi poradził żebym tego nie robiła bo tam trzeba wymierzyć a wieżba pracuje itp nie pamietam dokładnie co, ale mówił logicznie - wiec trzeba by kupic i tym bardziej bałam sie ze ukradną ale na zimę maja wprowadzić się sasiedzi więc może nie będzie tak zle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 21.07.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 do tynkow bierz Kopysia dzieki, namiar juz mam tylko nie pamietam jakie tynki, bo ja nie chcę gipsowych, tylko cementowo - wapienne, a gdzie niegdzie marzą mi się na razie takie strukturalne (chyba tak się nazywaja jak się nie mylę) W castoramie zmienili ekspozycje i przy wejściu są porobione takie piękne tynki strukturalne, cudeńka jak dla mnie wiem, bo zawsze jak tam jest muszę sobie chociaż popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 21.07.2006 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 A może są teraz jakieś promocje na fakro?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 21.07.2006 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 do tynkow bierz Kopysia dzieki, namiar juz mam tylko nie pamietam jakie tynki, bo ja nie chcę gipsowych, tylko cementowo - wapienne, a gdzie niegdzie marzą mi się na razie takie strukturalne (chyba tak się nazywaja jak się nie mylę) W castoramie zmienili ekspozycje i przy wejściu są porobione takie piękne tynki strukturalne, cudeńka jak dla mnie W ktorej mamy 3 castoramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 21.07.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 A ja sie ciesze ze nie dalam projektu do adaptacji i w Archonie moge go wymienic Warto zobaczyc dom w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 21.07.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Brytajak wytrzymałaś wczorajszy upał?My byliśmy w Berlinie o 18stej i było 38stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 21.07.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Z drugiej strony szukaj pozytywów - za rok siadcie rodzinnie na tarasie i przy szklaneczce whisky, na pełnym luzie opwoiadacie sobie jakie to były hocki klocki z tą budiwa, jednak My nieugięci na przekór wszytkim, pieknie wybudowliśmy SWÓJ WŁASNY DOM. Już bym chciała, żeby ten stan surowy się skończył i mieć to za sobą. Tylko nie pocieszajcie mnie że wykończeniówka jest najgorsza Może w końcu trafię na normalnych fachowców i obędzie się bez kłopotów do tynkow bierz Kopysia Czy ta sama osoba robila ci ocieplenie i tynki czy tylko tynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 21.07.2006 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Bryta jak wytrzymałaś wczorajszy upał? My byliśmy w Berlinie o 18stej i było 38stopni Poratowaly mnie rolety spuszczone prawie do dolu i wentylator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 21.07.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 W nowym domu tez pomysle o roletach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 21.07.2006 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 do tynkow bierz Kopysia dzieki, namiar juz mam tylko nie pamietam jakie tynki, bo ja nie chcę gipsowych, tylko cementowo - wapienne, a gdzie niegdzie marzą mi się na razie takie strukturalne (chyba tak się nazywaja jak się nie mylę) W castoramie zmienili ekspozycje i przy wejściu są porobione takie piękne tynki strukturalne, cudeńka jak dla mnie W ktorej mamy 3 castoramy ja w tej na ku słońcu czyli pierwszej powstałej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 21.07.2006 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 oj dostałam rachunek za telefon, najpierw było niedowierzenie a póżniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 21.07.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 oj dostałam rachunek za telefon, najpierw było niedowierzenie a póżniej i skad my to znamy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 21.07.2006 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 dlatego ja coraz czesciej kozystam z internetowego telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 21.07.2006 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 oj dostałam rachunek za telefon, najpierw było niedowierzenie a póżniej przygotuj się na takie do końca budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 21.07.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 do tynkow bierz Kopysia dzieki, namiar juz mam tylko nie pamietam jakie tynki, bo ja nie chcę gipsowych, tylko cementowo - wapienne, a gdzie niegdzie marzą mi się na razie takie strukturalne (chyba tak się nazywaja jak się nie mylę) W castoramie zmienili ekspozycje i przy wejściu są porobione takie piękne tynki strukturalne, cudeńka jak dla mnie W ktorej mamy 3 castoramy ja w tej na ku słońcu czyli pierwszej powstałej Na Ku Słońcu widziałem zresztą do innych nie jeżdzę bo tu mam najbliżej i stoiska już znam na pamięć a w tamtych to się nie moge połapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 21.07.2006 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 oj dostałam rachunek za telefon, najpierw było niedowierzenie a póżniej przygotuj się na takie do końca budowy to raczej efekt konsultacji na odległość z mężem my w ciągu budowy doszliśmy któregoś razu do rachunku 1200 zł (za dwa telefony) potem zaczęliśmy się hamować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 21.07.2006 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Ale mamy frekwencje. Gorąco chyba wszystkich zmogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.07.2006 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Witam grupkę Znów okropny dzień okropny to delikatnie powiedziane jest przeje.@#$% . Modlę się o deszcz. jutro 20% szans na deszcz... niby niewiele, ale zawsze po południu ponoć 50% szans i może jakaś mała burza przjdzie no to trochę pokropiło gdzie?????? bo u mnie ani ani....nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.07.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 nawet na tarasie nie chce sie sie siedziec......wieczorkiem nawet...tylko jakas plaga komarow..... witam grupke.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts