octopus 21.07.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 witam grupkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 21.07.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Mam pytanie. Czy ten tynkarz K.robi też tynki zewnętrzne cementowo-wapienne? Poszukuję aktualnie. Pan B. z listy robi pięknie, widzieliśmy, ale cena słona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 21.07.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 witam wszystkich późnym wieczorkiem dzisiaj wkoncu poudzielałam sie na budowie i popieliłam w roslinkach -niestety nie przyjęła mi sie wiśnia ozdobna a tak duzo podlaewałam-reszta zyje i ma sie dobrze dzisiaj pracusie skończyli II etap czyli ściany nośne,działowe.kominy ciut ponad strop,nadproża i wieńce-kurcze chyba trzeba zapłacic a na poniedziałek mam zwozic powoli strop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 21.07.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 witam wszystkich późnym wieczorkiem dzisiaj wkoncu poudzielałam sie na budowie i popieliłam w roslinkach -niestety nie przyjęła mi sie wiśnia ozdobna a tak duzo podlaewałam-reszta zyje i ma sie dobrze dzisiaj pracusie skończyli II etap czyli ściany nośne,działowe.kominy ciut ponad strop,nadproża i wieńce-kurcze chyba trzeba zapłacic a na poniedziałek mam zwozic powoli strop tzn strop gęstożebrowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 21.07.2006 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Witam Już dawno nic nie skrobnąłem - więc jest okazja podciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 22.07.2006 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 No i witam wszystkich w sobotni poranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 22.07.2006 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 No,to dzis mamy troche spioszkow! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 22.07.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 22.07.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Witam Miraśka gonię cię u mnie w poniedziałek kończa wieniec i kominy mam juz cały parter około srody zalewamy strop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 22.07.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 22.07.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 witam wszystkich Ale u ciebie to szybko wszystko idzie!Trzymam kciuki za reszte!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 22.07.2006 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Witam Miraśka gonię cię u mnie w poniedziałek kończa wieniec i kominy mam juz cały parter około srody zalewamy strop o kurcze ale tempo a tez masz strop teriva(jak ja?),no to mnie przegonisz,bo u mnie cos kierownik wspomniał o zalewaniu stropu około czwartku-zależy czy strop przywioza w poniedziałek czy wtorek,no i chyba masz troszke mniej tych scian i stropu,ale za to dach tez do ,,szybkich,,nie nalezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 22.07.2006 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 witam wszystkich,no to dzisiaj dzien leniucha,wstałąm dopiero po 9 a teraz kawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 22.07.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Witam Miraśka gonię cię u mnie w poniedziałek kończa wieniec i kominy mam juz cały parter około srody zalewamy strop o kurcze ale tempo a tez masz strop teriva(jak ja?),no to mnie przegonisz,bo u mnie cos kierownik wspomniał o zalewaniu stropu około czwartku-zależy czy strop przywioza w poniedziałek czy wtorek,no i chyba masz troszke mniej tych scian i stropu,ale za to dach tez do ,,szybkich,,nie nalezy nie strop mam pełny wylewany wiec tylko zazbroją ułożą szalunki i mozna lać ........ no dach fakt troche potrwa... zwłaszcza że na więżbe trzeba czekać ok 3 tygodni a na mokrym stropie dopiero po min 2 tygodniach mozna cokolwiek robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 22.07.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 witam wszystkich Ale u ciebie to szybko wszystko idzie!Trzymam kciuki za reszte!!!dzięki jak zaczniecie to tez u was szybko pójdzie najgorzej " wyjśc z ziemi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 22.07.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Kacha 72 a gdzie bierzecie więźbę? bo ja mam czekac 5-6 tygodni (to znaczy juz czekam 2 -i mysle że sie wyrobia ale wrazie co to musze miec kogos w zastepstwie bo ten moj to wiózł mi deski prawie 3 dni ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 22.07.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Kacha 72 a gdzie bierzecie więźbę? bo ja mam czekac 5-6 tygodni (to znaczy juz czekam 2 -i mysle że sie wyrobia ale wrazie co to musze miec kogos w zastepstwie bo ten moj to wiózł mi deski prawie 3 dni ) W Elgeronie w Mierzynie brałam już u nich deski i bez problemu wszystko sie odbyło a i cena dość konkurencyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 22.07.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Kacha 72 a gdzie bierzecie więźbę? bo ja mam czekac 5-6 tygodni (to znaczy juz czekam 2 -i mysle że sie wyrobia ale wrazie co to musze miec kogos w zastepstwie bo ten moj to wiózł mi deski prawie 3 dni ) W Elgeronie w Mierzynie brałam już u nich deski i bez problemu wszystko sie odbyło a i cena dość konkurencyjna no ja też tam ale ostatnio cos właśnie mieli kłopoty i nie wim dlaczego mi powiedział ,ze czka sie 5 tygodni-mam nadzieje ,że bedzie ok,a czy wy dawaliscie zaliczke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 22.07.2006 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Czy ktoś ma jakieś ciekawe namiarki na dobre jedzonko - najlepiej z dowozem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 22.07.2006 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Kacha 72 a gdzie bierzecie więźbę? bo ja mam czekac 5-6 tygodni (to znaczy juz czekam 2 -i mysle że sie wyrobia ale wrazie co to musze miec kogos w zastepstwie bo ten moj to wiózł mi deski prawie 3 dni ) W Elgeronie w Mierzynie brałam już u nich deski i bez problemu wszystko sie odbyło a i cena dość konkurencyjna mam pytanie odnośnie drewna - jakie deski na szalunek do ław? są jakieś różne klasy i gatunki, nie chciałbym kupić za dobrego i złego też nie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts