Jasiu 28.01.2004 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2004 Wszystko można tylko są dwa problemy: 1. Normalna podłogówka wodna wymaga płyty betonowej ogrubości 7 cm. Na stropie drewnianym to odpada (za ciężkie). Przy płycie 7 cm i odległości między rurkami powy żej 15 cm czuć gdzie jest rurka, a gdzie nie. Przy płycie 3-4 cm musiałbyś układać rurki co parę cm, a to się nie opłaca. 2. Na podłogówkę nie stosuje się zwykłego drewna i wykładzin bo: a) są to izolatory i utrudniają ogrzrewanie tego coi ponad nimi b) rozsychają się Są oczywiście specjalne posadzki i wykładziny ale te są droższe i nadal gorsze od kafli (jeśli chodzi o grzanie) W sumie najlepiej odpuść sobie podłogówkę, a w łazienkach daj małe pętelki na zaworach RTL (z zasilania grzejników) lub elektryczne maty grzewcze - nagrzewają się szybko i służą do tego żeby w nogi było ciepło, a nie do grzania więc i koszt eksploatacji nieduży. Dzieki Joasiu Jasia... A czy macie zabudowe pod oknem np biurko,stól ? czy nie łatwiej siegnąc wyzej,zeby otworzyc niz nachylac sie do przodu przez biurko? Zalezy na jakiej wysokości zamontujesz okna - u nas dolna rama jest na 1,5 m nad ziemią, a górna na ponad 2. W ten sposób lepiej doświetlone są pomieszczenia i nie ma problemu z klamką u dołu. Do klamki u góry trzeba by się wspinac na palce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 28.01.2004 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2004 MAAAAAAAAAKSIU!jak się korzysta z czata? ja nie wiemzalogowałam się i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.01.2004 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2004 czupurek: odbierz poczte... kliknij w link zeby potwiedzic rejestracje i mozesz wchodzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 28.01.2004 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2004 nie no nie jestem @#$%... nie umiem z tego czata korzystać wszystko po niemiecku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.01.2004 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2004 kliknij sobie na polska flage bedziesz mala po polsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 28.01.2004 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2004 Witam serdecznie... S.P. Gratulacje!! Kolejnych 100 lat w szczesciu i zdrowiu !! Jasiu dzięki.. u mnie dolna czesc okna na wysokosci 100 cm.. Fakro prowadza...ale Veluxy tez sie odzywaja.... Studiuje dalej forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 28.01.2004 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2004 ga ja też poprosze namiar na te kominki ,jesli można... Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 28.01.2004 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2004 Dziękuję wszystkim za gratulacje i życzenia. Nie jest ciężko, przy zawodzie mojego męża staż należy dzielić conaj mniej na pół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.01.2004 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2004 S.P. - gratulacje! My mieliśmy 16.01. - 16. rocznicę; jak ten czas zasuwa... A w głowie człowiek ciągle jest dziewiętnastoletnią dziewczyną, a wszyscy mówią: Proszę Pani! Za szybko to wszystko się dzieje...... A jutro mam urodziny - 36. Cieszyć się, czy? Trochę mnie melancholija najszła...... Gosiunia - ja mam działkę na Warszewie od ulicy Podbórzańskiej - ca. 400 metrów do Puszczy Wkrzańskiej. Jak chcesz dużą ponad 1000 metrów to zlokalizuj firmę BISSMYK (telefonu niestety nie mam) a jak mniejszą ca. 500-700 metrów to zadzwoń do Spółdzielni Mieszkaniowej STER przy ul. Szafera. Ja kupiłam od STERu. Dojazd: jechać ul. Duńską lub Rostocką do końca drogą głowną i za kościołem jechać dalej na Podbórzańską. Minąć ogródki działkowe po prawej i następnie po prawej wjechać na Morenową na "moje" działki albo pojechać dalej i po lewej wjechać w ul. Widokową - to są duże działki od Bissmyka. Lalka - Pan Pawełek oczywista od Teski. A przystojny to on średnio jest - co prawda nie za niski i trochę okrąglutki ale za to bardzo miły i słowny i nie chce od razu forsy! Boddeku - gratulejszyn - witamy na wyższym poziomie! Dziewczyny - słoneczko rano było....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 28.01.2004 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2004 wrrrrr... co z tego że weszłam na czata i jest po polsku. coś tam napisałam i nic wieczorem poproszę syna o przeszkolenie, może jutro będzie lepiej ale i tak Maksiu jesteś wielki ivette - co tam się martwić, nie ma czym każda dekada ma swoje + i -. ja w grudniu przeszłam te boleści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.01.2004 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2004 czupurek; jak juz wejdziesz to na dole ekranu masz takie zolte pole i obok takiej minki wpisujesz to co chcesz powiedziec i na koniec enter i juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.01.2004 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2004 Maksiu - mój BB jest amerykanski z UNRRRY! Ni cholery nie otworzył się ten Twój chat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 28.01.2004 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2004 system się wolno ładował. ok weszłam znalazłam coś tam naskrobałam zrobiłam enter i nic i proszę się za mocno nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.01.2004 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2004 ivette: a co ci sie pojawilo... jakies komunikaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.01.2004 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2004 czupurek i ivette: no to juz wiem dlaczego nie mozecie wejsc na chat.. nie potwierdziłyście rejestracji... ale spoko.. od czego jest pracojciec.. potwierdzilem za was.. sprobujcie teraz wejsc.. napewno sie udapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 28.01.2004 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2004 Witam Wszystkich! bodekku- gartulacje! ga- witam w gronie sąsiadów z Dobrej! Gosiunia- cześć i owocnego poszukiwania! Lalka, u nas Fakro! Jasiu- tak czy inaczej ciesze sie, że Cię "widzę"! A Joasia godnie was reprezentuje (biega wciąż aż miło). S.P.- gratulacje (hmm, na pół? my mamy 10 lat znajmosci a ślubni jkesteś,y od 6- w naszą rocznice urodził sie Antos ) a jak juz sie tak ujawniacie z uroczystościami to od 25 stycznia jestem dumną 31-latką! Milego dnia życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiunia 28.01.2004 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2004 SP - przyłączam się do gratulacji. To juz całkiem poważny kawałek czasu ale NAJLEPSZE DOPIERO PRZED WAMI !!!!!! Ivette - dziękuję za namiary, mapka naszkicowana, nie omieszkam zaglądnąć w najbliższym czasie w twoje okolice. Odzew napewno będzie. Chyba że się obłąkam, ale kto szuka ten ... błądzi i znajduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiunia 28.01.2004 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2004 Widzę że większość to styczniowi. Zimny wychów, twardzi i więcej zniosą. No to "STO LAT, STO LAT NIECHAJ ŻYJĄ NAM" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 28.01.2004 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2004 Aha, Gosiunia- uważaj w Starym Czarnowie od strony Szczecina jest taki niemiły zapaszek utrzymujacy sie do wiosny do późnej jesieni. zwróć uwage. W Płoni pod puszcza bukową sprzedaja działki ale trzeba robic szmbo i właściciel choć wydaje się miły to coś kręci- nie wiem czy nie ma tam jakiejs wtopy. Kościno bardzo ładne- nas jedynie cena odstręczyła (ponad 90/m). A może Grzepnica?? Tam jest łądnie i nie tak tłoczno. Pozdrawiam raz jeszcze- tak sobie pomyślałam, że strasznie się cieszę, że już mam te sprawy za sobą- ale ile przede mną to tylko ci co się wprowadzaja to wiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 28.01.2004 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2004 Chciałam jeszcze tylko zapytać kto jest wodnicznkiem z naszej braci?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts