Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Wczoraj jakieś 10 godzin pieliłam trawnik z chwastów, wieczorkiem plecy bolały i okazało się, że sie nieźle spaliłam, a jak chcecie wiedziec, gdzie, to wypnijcie się, jak przy podnodzeniu czegoś z ziemi na prostych nogach..no właśnie tam :wink:

:D :D :D

… where your back changes his noble shape …

A może są teraz jakieś promocje na fakro?? :oops:

W euroklinkier na obotryckiej ostatnio była promocja na Fakro jak dobrze pamiętam dawali nawet roletkę za symboliczną złotówkę do okna, szkoda tylko, że w jednym kolorze (szary). Pozdrawiam.

to tam mają fakro :o :o Zdawało mi sie, że tylko welux i roto, ale może się mylę :roll:

Tak poza tym miło poznać sąsiada :lol: :lol:

A może są teraz jakieś promocje na fakro?? :oops:

W euroklinkier na obotryckiej ostatnio była promocja na Fakro jak dobrze pamiętam dawali nawet roletkę za symboliczną złotówkę do okna, szkoda tylko, że w jednym kolorze (szary). Pozdrawiam.

Promocję robi producent, więc w każdej hurtowni można dostac roletki za złotówkę.

pytanie o drewno 2: skąd braliście, głównie interesuje mnie teren Dobrej i bliskich okolic....

Kudra i Społka na Ku Słońcu - moze nie najblizej Dobrej ale nawet z transportem do Tanowa wyszlo tanio, pozatym dobry kontakt, są słowni i do dogadania ( trzymali nam wiezbie 2 miechy na placu :lol: ).

Z drugiej strony szukaj pozytywów - za rok siadcie rodzinnie na tarasie i przy szklaneczce whisky, na pełnym luzie opwoiadacie sobie jakie to były hocki klocki z tą budiwa, jednak My nieugięci na przekór wszytkim, pieknie wybudowliśmy SWÓJ WŁASNY DOM.

Już bym chciała, żeby ten stan surowy się skończył i mieć to za sobą. :-? Tylko nie pocieszajcie mnie że wykończeniówka jest najgorsza :wink: :wink: Może w końcu trafię na normalnych fachowców i obędzie się bez kłopotów :wink: :wink:

do tynkow bierz Kopysia

Czy ta sama osoba robila ci ocieplenie i tynki czy tylko tynki

Tylko tynki wewnetrzne robili ( no i podloza).

DO ocieplenia bierzemy kogos innego - od poniedzialku przyszlego :D

Nie wiem jak sie nazywa firma - maz ich skads przyczołgał :wink:

Mam pytanie. Czy ten tynkarz Kopyś robi też tynki zewnętrzne cementowo-wapienne? Poszukuję aktualnie. Pan Bolek z listy robi pięknie, widzieliśmy, ale cena słona.

pewnie robi :D

najlepiej dzwonic i pytac

Ja mam pytanie do Was - czy pod gotową trawę co się kupuje w rolce i rozklada , też trzeba nawieźć czarnoziemu, czy ona jest juz z podbudową ziemi?