Klaus 23.07.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 Delf kiedy się wprowadzasz do domu? Asia myślę, że we wrześniu Jesteśmy zaproszeni na parapetówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 23.07.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 Wczoraj jakieś 10 godzin pieliłam trawnik z chwastów, wieczorkiem plecy bolały i okazało się, że sie nieźle spaliłam, a jak chcecie wiedziec, gdzie, to wypnijcie się, jak przy podnodzeniu czegoś z ziemi na prostych nogach..no właśnie tam … where your back changes his noble shape … Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yozka1 23.07.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 A może są teraz jakieś promocje na fakro?? W euroklinkier na obotryckiej ostatnio była promocja na Fakro jak dobrze pamiętam dawali nawet roletkę za symboliczną złotówkę do okna, szkoda tylko, że w jednym kolorze (szary). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 23.07.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 pytanie o drewno 2: skąd braliście, głównie interesuje mnie teren Dobrej i bliskich okolic.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 23.07.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 pytanie o drewno 2: skąd braliście, głównie interesuje mnie teren Dobrej i bliskich okolic.... ja i napewno parę innych osób w elgeronie na weleckiej-deski w atrakcyjnej cenie,więźba porównywalna cena jednakże ciut taniej +transport gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 23.07.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 A może są teraz jakieś promocje na fakro?? W euroklinkier na obotryckiej ostatnio była promocja na Fakro jak dobrze pamiętam dawali nawet roletkę za symboliczną złotówkę do okna, szkoda tylko, że w jednym kolorze (szary). Pozdrawiam. to tam mają fakro Zdawało mi sie, że tylko welux i roto, ale może się mylę Tak poza tym miło poznać sąsiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 23.07.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 pytanie o drewno 2: skąd braliście, głównie interesuje mnie teren Dobrej i bliskich okolic.... wieżbe w elgeronie, a na szalunki to w tartaku w jasienicy, jakis drugi gatunek trzeba było wiele przerzucić by wybrać proste, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 23.07.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 Wczoraj jakieś 10 godzin pieliłam trawnik z chwastów, wieczorkiem plecy bolały i okazało się, że sie nieźle spaliłam, a jak chcecie wiedziec, gdzie, to wypnijcie się, jak przy podnodzeniu czegoś z ziemi na prostych nogach..no właśnie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 23.07.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 Tak poza tym Witam grupke wieczorkiem Czy ktos ma już dosyć tych upałów jak ja ? Zazdrościc tylko tym co mogą pojechać na urlop poza miasto, morze jeziorko, tam pewnie lepiej to znoszą bo w mieście to katorga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 23.07.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 Podlewam ciągle ten strop a on pije wode jak diabli Po odszalowaniu garażu i polaniu go wodą wyrażnie przecieka w dwóch miejscach na liniach okolo 40 cm, mam się martwić czy to normalne??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 23.07.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 Podlewam ciągle ten strop a on pije wode jak diabli Po odszalowaniu garażu i polaniu go wodą wyrażnie przecieka w dwóch miejscach na liniach okolo 40 cm, mam się martwić czy to normalne??? a masz gęstożebrowy czy monolit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 23.07.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 Podlewam ciągle ten strop a on pije wode jak diabli Po odszalowaniu garażu i polaniu go wodą wyrażnie przecieka w dwóch miejscach na liniach okolo 40 cm, mam się martwić czy to normalne??? a masz gęstożebrowy czy monolit? monolit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 23.07.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 maro74 jak powrót do zdrowia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 24.07.2006 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Teska,pamiętasz gdzie kupowałaś lub miałaś zamiar kupić świerki?To było chyba gzieś w stronę morza. Były bardzo tanie pod warunkiem, że się brało hurtową ilość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 24.07.2006 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 A może są teraz jakieś promocje na fakro?? W euroklinkier na obotryckiej ostatnio była promocja na Fakro jak dobrze pamiętam dawali nawet roletkę za symboliczną złotówkę do okna, szkoda tylko, że w jednym kolorze (szary). Pozdrawiam. Promocję robi producent, więc w każdej hurtowni można dostac roletki za złotówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 24.07.2006 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 witam poniedziałkowo i pourlopowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 24.07.2006 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 pytanie o drewno 2: skąd braliście, głównie interesuje mnie teren Dobrej i bliskich okolic.... Kudra i Społka na Ku Słońcu - moze nie najblizej Dobrej ale nawet z transportem do Tanowa wyszlo tanio, pozatym dobry kontakt, są słowni i do dogadania ( trzymali nam wiezbie 2 miechy na placu ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 24.07.2006 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Z drugiej strony szukaj pozytywów - za rok siadcie rodzinnie na tarasie i przy szklaneczce whisky, na pełnym luzie opwoiadacie sobie jakie to były hocki klocki z tą budiwa, jednak My nieugięci na przekór wszytkim, pieknie wybudowliśmy SWÓJ WŁASNY DOM. Już bym chciała, żeby ten stan surowy się skończył i mieć to za sobą. Tylko nie pocieszajcie mnie że wykończeniówka jest najgorsza Może w końcu trafię na normalnych fachowców i obędzie się bez kłopotów do tynkow bierz Kopysia Czy ta sama osoba robila ci ocieplenie i tynki czy tylko tynki Tylko tynki wewnetrzne robili ( no i podloza). DO ocieplenia bierzemy kogos innego - od poniedzialku przyszlego Nie wiem jak sie nazywa firma - maz ich skads przyczołgał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 24.07.2006 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Mam pytanie. Czy ten tynkarz Kopyś robi też tynki zewnętrzne cementowo-wapienne? Poszukuję aktualnie. Pan Bolek z listy robi pięknie, widzieliśmy, ale cena słona. pewnie robi najlepiej dzwonic i pytac Ja mam pytanie do Was - czy pod gotową trawę co się kupuje w rolce i rozklada , też trzeba nawieźć czarnoziemu, czy ona jest juz z podbudową ziemi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.07.2006 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts