czupurek 24.07.2006 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 również witam poniedziałkowo - za 5 dni urlopek mam Teska - jak się nic nie pop.... to, w iedzielę będę w ikei, więc ewentualnie pt-sob powiesz co chcesz nawet nie mogłam wczoraj podlać trawnika, ciśnienia nie było a potem to, już była noc. normalnie słomę mam pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 24.07.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Witam Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 24.07.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Wczoraj widziałam pogodę na następny tydzień ... coś strasznego. Dzióbek biedna jesteś z tymi fachowcami. Trzymam kciuki, żeby dobrze się skończyło. Didi jak tam maleństwo. Powiedz mu, że u nas lato nie zawsze takie gorące bo pomyśli, że urodzi się w Afryce Teska jak tam nauka niemieckiego. Też bym musiała ale ciągle nie ma czasu a jak w październiku wrócę do pracy to bez szans. Delf kiedy się wprowadzasz do domu? Asia Asia ja od pazdziernika ide dalej ale juz normalnie nie intensywnie..coraz bardziej daje sie we znaki Podziwiam cię Teska. Może kiedyś też się zmuszę. W szkołach uczyłam się 7 lat niemieckiego i twierdzę, że dalej go nie umiem. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 24.07.2006 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Delf kiedy się wprowadzasz do domu? Asia myślę, że we wrześniu No to teraz najprzyjemniejsza część - meblowanie. Fajnie macie Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.07.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Mam pytanie. Czy ten tynkarz Kopyś robi też tynki zewnętrzne cementowo-wapienne? Poszukuję aktualnie. Pan Bolek z listy robi pięknie, widzieliśmy, ale cena słona. pewnie robi najlepiej dzwonic i pytac Ja mam pytanie do Was - czy pod gotową trawę co się kupuje w rolce i rozklada , też trzeba nawieźć czarnoziemu, czy ona jest juz z podbudową ziemi? też musisz przygotować normalnie ziemię pod taką trawę i dobrze ją wyrównać, a trawę następnie dobrze docisnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 24.07.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Tak poza tym Witam grupke wieczorkiem Czy ktos ma już dosyć tych upałów jak ja ? Zazdrościc tylko tym co mogą pojechać na urlop poza miasto, morze jeziorko, tam pewnie lepiej to znoszą bo w mieście to katorga Najlepiej jest nad morzem. Zawsze jest chłodniej i ten wiaterek ... super. a dzieciaki cały czas kursują do wody i kopią dziury. Wieczorem masz spokój bo są wykończeni. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 24.07.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Mam pytanie. Czy ten tynkarz Kopyś robi też tynki zewnętrzne cementowo-wapienne? Poszukuję aktualnie. Pan Bolek z listy robi pięknie, widzieliśmy, ale cena słona. pewnie robi najlepiej dzwonic i pytac Ja mam pytanie do Was - czy pod gotową trawę co się kupuje w rolce i rozklada , też trzeba nawieźć czarnoziemu, czy ona jest juz z podbudową ziemi? też musisz przygotować normalnie ziemię pod taką trawę i dobrze ją wyrównać, a trawę następnie dobrze docisnąć e to juz wole wysiac dzięki Didi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.07.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Mam pytanie. Czy ten tynkarz Kopyś robi też tynki zewnętrzne cementowo-wapienne? Poszukuję aktualnie. Pan Bolek z listy robi pięknie, widzieliśmy, ale cena słona. pewnie robi najlepiej dzwonic i pytac Ja mam pytanie do Was - czy pod gotową trawę co się kupuje w rolce i rozklada , też trzeba nawieźć czarnoziemu, czy ona jest juz z podbudową ziemi? też musisz przygotować normalnie ziemię pod taką trawę i dobrze ją wyrównać, a trawę następnie dobrze docisnąć e to juz wole wysiac dzięki Didi Ale chyba nie będziesz teraz ryzykować z sianiem trawy? Jest strasznie sucho i zwyczajnie może nasiona popalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 24.07.2006 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Czy ta sama osoba robila ci ocieplenie i tynki czy tylko tynki Tylko tynki wewnetrzne robili ( no i podloza). DO ocieplenia bierzemy kogos innego - od poniedzialku przyszlego Nie wiem jak sie nazywa firma - maz ich skads przyczołgał To daj znać jak się sprawdzą i jaka cena, a to tylko ocieplenie cczy z tynkami A czym ocieplacie, wogóle ma znaczenie czy ocieplasz z wełny czy styropianu przy ustalaniu ceny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 24.07.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Tak poza tym Witam grupke wieczorkiem Czy ktos ma już dosyć tych upałów jak ja ? Zazdrościc tylko tym co mogą pojechać na urlop poza miasto, morze jeziorko, tam pewnie lepiej to znoszą bo w mieście to katorga Najlepiej jest nad morzem. Zawsze jest chłodniej i ten wiaterek ... super. a dzieciaki cały czas kursują do wody i kopią dziury. Wieczorem masz spokój bo są wykończeni. Asia wiem cos o tym w zeszłym roku, moja mała to padała do sny jak przysłowiowa kawka i nie trzabyło przy niej leżeći najlepsze w tym, że tak jej zostało Ale w tym roku nie dane nam było wyjechać gdzieś by zmienić klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 24.07.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Witam grupkę Ale sobie pospałam aż wstyd, moja mała jeszcze śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 24.07.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 dzióbek , dam znac, oczywista na liste posle opinie Poniewaz sciany zewn. sa z silki wiec ocieplamy welną. Oczywiście cena jest różna przy dociepleniu styropianem i welna ( welną jest drożej) - podobno na calym budynku jakies 1000 zl. Robic nam będą ocieplenie + tynki + podbitka . Cene juz znam - 32 zl/mkw ( wyjsciowa byla 35), mam nadzieje ze zejdzie do 30 - to robocizna docieplenia + tynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 24.07.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Mam pytanie. Czy ten tynkarz Kopyś robi też tynki zewnętrzne cementowo-wapienne? Poszukuję aktualnie. Pan Bolek z listy robi pięknie, widzieliśmy, ale cena słona. pewnie robi najlepiej dzwonic i pytac Ja mam pytanie do Was - czy pod gotową trawę co się kupuje w rolce i rozklada , też trzeba nawieźć czarnoziemu, czy ona jest juz z podbudową ziemi? też musisz przygotować normalnie ziemię pod taką trawę i dobrze ją wyrównać, a trawę następnie dobrze docisnąć e to juz wole wysiac dzięki Didi Ale chyba nie będziesz teraz ryzykować z sianiem trawy? Jest strasznie sucho i zwyczajnie może nasiona popalić. Nie , nie, musze najpierw zrobic ogrodzenie, chodniczki, nawiezc czarnoziemu i dopiero siac wyjdzie pewnie jaki wrzesien A kiedy najlepiej siac? Aha - sluchajcie ile kosztuje sama robocizna wykonania ogrodzenia? juz gdzies pytalam ale zostalo bez odpowiedzi Chodzi mi o wykonanie podmurowki + naciagniecie siatki . Słupki jus stoją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 24.07.2006 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Witam poniedzialkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 24.07.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Tak poza tym Witam grupke wieczorkiem Czy ktos ma już dosyć tych upałów jak ja ? Zazdrościc tylko tym co mogą pojechać na urlop poza miasto, morze jeziorko, tam pewnie lepiej to znoszą bo w mieście to katorga Najlepiej jest nad morzem. Zawsze jest chłodniej i ten wiaterek ... super. a dzieciaki cały czas kursują do wody i kopią dziury. Wieczorem masz spokój bo są wykończeni. Asia wiem cos o tym w zeszłym roku, moja mała to padała do sny jak przysłowiowa kawka i nie trzabyło przy niej leżeći najlepsze w tym, że tak jej zostało Ale w tym roku nie dane nam było wyjechać gdzieś by zmienić klimat Ale za to budujecie dom. Pewnie w taki upał marna to pociecha ale mnie pewnie też to czeka. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.07.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Mam pytanie. Czy ten tynkarz Kopyś robi też tynki zewnętrzne cementowo-wapienne? Poszukuję aktualnie. Pan Bolek z listy robi pięknie, widzieliśmy, ale cena słona. pewnie robi najlepiej dzwonic i pytac Ja mam pytanie do Was - czy pod gotową trawę co się kupuje w rolce i rozklada , też trzeba nawieźć czarnoziemu, czy ona jest juz z podbudową ziemi? też musisz przygotować normalnie ziemię pod taką trawę i dobrze ją wyrównać, a trawę następnie dobrze docisnąć e to juz wole wysiac dzięki Didi Ale chyba nie będziesz teraz ryzykować z sianiem trawy? Jest strasznie sucho i zwyczajnie może nasiona popalić. Nie , nie, musze najpierw zrobic ogrodzenie, chodniczki, nawiezc czarnoziemu i dopiero siac wyjdzie pewnie jaki wrzesien A kiedy najlepiej siac? Aha - sluchajcie ile kosztuje sama robocizna wykonania ogrodzenia? juz gdzies pytalam ale zostalo bez odpowiedzi Chodzi mi o wykonanie podmurowki + naciagniecie siatki . Słupki jus stoją. wrzesień jeszcze spokojnie, ciepłe i zarazem (miejmy nadzieję) deszczowe dni i będzie piękna trawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 24.07.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Didi jak tam maleństwo się ma i jak wytrzymujesz te upały? Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.07.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Didi jak tam maleństwo się ma i jak wytrzymujesz te upały? Asia szkoda gadać - gorąco a fasolka? ma 15tyg i 6 dni i .....chyba w niedzielę poczułam ruchy, nie wiem czy to nie za wcześnie, ale dziś będę wiedziała coś więcej, bo mam wizytę u pani doktor. Mówią, że z drugim dzieckiem ruchy czuje się wcześniej. Zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 24.07.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Didi jak tam maleństwo się ma i jak wytrzymujesz te upały? Asia szkoda gadać - gorąco a fasolka? ma 15tyg i 6 dni i .....chyba w niedzielę poczułam ruchy, nie wiem czy to nie za wcześnie, ale dziś będę wiedziała coś więcej, bo mam wizytę u pani doktor. Mówią, że z drugim dzieckiem ruchy czuje się wcześniej. Zobaczymy Może tak być. Super uczucie aż serce podskakuje. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 24.07.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Didi jak tam maleństwo się ma i jak wytrzymujesz te upały? Asia szkoda gadać - gorąco a fasolka? ma 15tyg i 6 dni i .....chyba w niedzielę poczułam ruchy, nie wiem czy to nie za wcześnie, ale dziś będę wiedziała coś więcej, bo mam wizytę u pani doktor. Mówią, że z drugim dzieckiem ruchy czuje się wcześniej. Zobaczymy jestes w błogosławionym stanie???? prosciej mowiac - W CIĄŻY???? GRATULUJĘ !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts