Didi 24.07.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Didi jak tam maleństwo się ma i jak wytrzymujesz te upały? Asia szkoda gadać - gorąco a fasolka? ma 15tyg i 6 dni i .....chyba w niedzielę poczułam ruchy, nie wiem czy to nie za wcześnie, ale dziś będę wiedziała coś więcej, bo mam wizytę u pani doktor. Mówią, że z drugim dzieckiem ruchy czuje się wcześniej. Zobaczymy jestes w błogosławionym stanie???? prosciej mowiac - W CIĄŻY???? GRATULUJĘ !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 24.07.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Witam wszystkich Józia S. dzięki Agnieszka 1 dzięki. Didi-gratulacje Za namiary. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 24.07.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 pytanie o drewno 2: skąd braliście, głównie interesuje mnie teren Dobrej i bliskich okolic.... ja i napewno parę innych osób w elgeronie na weleckiej-deski w atrakcyjnej cenie,więźba porównywalna cena jednakże ciut taniej +transport gratis Hej Musze powiedzieć, że Elgeron ma rzeczywiście dobre ceny i drewno dobraj jakości, natomiast niemiła niespodzianka przydarzyła nam się przy realizcji zamówienia. Niby transport miał być gratis (budujemy jakiś 1 km od Elgeronu), ale okazało się, że trzeba zapłacić za dźwig, żeby położyć bele na stropie. Nie było to drogie, bo ok 100 zł, ale warto to domówić przy dostawi - chyba, że ktoś buduje parterówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 24.07.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Mam pytanko do Klausa. Dałabym sobie głowe uciąć, że widziałam kiedyś na liście EUROKILINKIER i opinię GrześkaB. I teraz nie widzę . O co tu chodzi? Czy jest jakaś przyczyna, że został zdjęty z listy. Chciałam właśnie dodać pozytywną opinię o Euroklinkierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 24.07.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Mam pytanko do Klausa. Dałabym sobie głowe uciąć, że widziałam kiedyś na liście EUROKILINKIER i opinię GrześkaB. I teraz nie widzę . O co tu chodzi? Czy jest jakaś przyczyna, że został zdjęty z listy. Chciałam właśnie dodać pozytywną opinię o Euroklinkierze. Usunąłem na prośbę GrzegorzaB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 24.07.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Mam pytanko do Klausa. Dałabym sobie głowe uciąć, że widziałam kiedyś na liście EUROKILINKIER i opinię GrześkaB. I teraz nie widzę . O co tu chodzi? Czy jest jakaś przyczyna, że został zdjęty z listy. Chciałam właśnie dodać pozytywną opinię o Euroklinkierze. Usunąłem na prośbę GrzegorzaB. OK. Wysłaliśmy ci hurtowo kilka opinii o wykonawcach - prosze o umieszczenie na liście. Pozdrawiamy serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 24.07.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 A jakie postępu u ciebie na budowie Klaus? Z tego co pamiętam to robisz ścianę trójwarstwową tak jak my. My zamierzamy ocieplać i kłaść ścinę osłonową (częściowo klinkierową) już w połowie sierpnia.pazdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek i Ania 24.07.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Witam wszytkich i podciągam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 24.07.2006 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 podciągam. rajtuzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 24.07.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 podciągam. rajtuzy? chyba na to za gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.07.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Teska, pamiętasz gdzie kupowałaś lub miałaś zamiar kupić świerki? To było chyba gzieś w stronę morza. Były bardzo tanie pod warunkiem, że się brało hurtową ilość. Joziu.....w strone morza to chynowo....male swierczki sa w nadlesnictwie tanowo....a w sokolnikach wieksze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.07.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 również witam poniedziałkowo - za 5 dni urlopek mam Teska - jak się nic nie pop.... to, w iedzielę będę w ikei, więc ewentualnie pt-sob powiesz co chcesz nawet nie mogłam wczoraj podlać trawnika, ciśnienia nie było a potem to, już była noc. normalnie słomę mam pozdrowionka u mnie ledwo sikało z kranu a z ikei narazie dzieki...moja polowa zjawia sie w sobote...wiec w tygodniu smigniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.07.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 witam kupilam dzis solary odstraszajce krety....ciekawe czy sie tego przestrasza - solary sa w promocji jakby ktos chciał w netto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 24.07.2006 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 kreciki bardzo Cię lubią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 24.07.2006 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 witam kupilam dzis solary odstraszajce krety....ciekawe czy sie tego przestrasza - solary sa w promocji jakby ktos chciał w netto Moja sasiadka ma solary na krety i dalej jej kopia nic nie pomaga a ona biedulka zalamana bo niszcza roslinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 24.07.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 pytanie o drewno 2: skąd braliście, głównie interesuje mnie teren Dobrej i bliskich okolic.... wieżbe w elgeronie, a na szalunki to w tartaku w jasienicy, jakis drugi gatunek trzeba było wiele przerzucić by wybrać proste, jasienica... a gdzie to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 24.07.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 pytanie o drewno 2: skąd braliście, głównie interesuje mnie teren Dobrej i bliskich okolic.... wieżbe w elgeronie, a na szalunki to w tartaku w jasienicy, jakis drugi gatunek trzeba było wiele przerzucić by wybrać proste, jasienica... a gdzie to? chyba blizej masz do centrum szczecina jasienica jest za policami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 24.07.2006 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Mam pytanko do Klausa. Dałabym sobie głowe uciąć, że widziałam kiedyś na liście EUROKILINKIER i opinię GrześkaB. I teraz nie widzę . O co tu chodzi? Czy jest jakaś przyczyna, że został zdjęty z listy. Chciałam właśnie dodać pozytywną opinię o Euroklinkierze. Usunąłem na prośbę GrzegorzaB. OK. Wysłaliśmy ci hurtowo kilka opinii o wykonawcach - prosze o umieszczenie na liście. Pozdrawiamy serdecznie. ja też wysyłałem jakiś tydzień temu, albo i wcześniej.... a nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 24.07.2006 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Podlewam ciągle ten strop a on pije wode jak diabli Po odszalowaniu garażu i polaniu go wodą wyrażnie przecieka w dwóch miejscach na liniach okolo 40 cm, mam się martwić czy to normalne??? a masz gęstożebrowy czy monolit? monolit hmmm...to znaczy, że pęknięty. poproś kierownika budowy (ale takiego porządnego) żeby rzucił okiem. może można to tak zostawić, może wystarczy zalać jakimś mlekiem cementowym a może trzeba odkuć kawałek i zalać ponownie. generalnie, jeśli nie ma ryzyka, że będzie przemarzał to nie ma problemu, tym bardziej że będzie jeszcze styropian, folia i wylewka cementowa pod podłogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 24.07.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Dajcie zyc temu Klausowi , toz upaly takie .... Pewnie nie mial czasu, nie tylko forum czlek zyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts