Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Didi jak tam maleństwo się ma i jak wytrzymujesz te upały? Asia

szkoda gadać - gorąco

a fasolka? ma 15tyg i 6 dni :D i .....chyba w niedzielę poczułam ruchy, nie wiem czy to nie za wcześnie, ale dziś będę wiedziała coś więcej, bo mam wizytę u pani doktor. Mówią, że z drugim dzieckiem ruchy czuje się wcześniej. Zobaczymy :wink:

:o :o :o :o

jestes w błogosławionym stanie????

prosciej mowiac - W CIĄŻY????

GRATULUJĘ !!!!!!!!

:D

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

pytanie o drewno 2: skąd braliście, głównie interesuje mnie teren Dobrej i bliskich okolic....

ja i napewno parę innych osób w elgeronie na weleckiej-deski w atrakcyjnej cenie,więźba porównywalna cena jednakże ciut taniej +transport gratis

Hej

Musze powiedzieć, że Elgeron ma rzeczywiście dobre ceny i drewno dobraj jakości, natomiast niemiła niespodzianka przydarzyła nam się przy realizcji zamówienia. Niby transport miał być gratis (budujemy jakiś 1 km od Elgeronu), ale okazało się, że trzeba zapłacić za dźwig, żeby położyć bele na stropie. Nie było to drogie, bo ok 100 zł, ale warto to domówić przy dostawi - chyba, że ktoś buduje parterówkę :D

Mam pytanko do Klausa.

Dałabym sobie głowe uciąć, że widziałam kiedyś na liście EUROKILINKIER i opinię GrześkaB. I teraz nie widzę :o :o :o . O co tu chodzi? Czy jest jakaś przyczyna, że został zdjęty z listy. Chciałam właśnie dodać pozytywną opinię o Euroklinkierze.

Usunąłem na prośbę GrzegorzaB.

Mam pytanko do Klausa.

Dałabym sobie głowe uciąć, że widziałam kiedyś na liście EUROKILINKIER i opinię GrześkaB. I teraz nie widzę :o :o :o . O co tu chodzi? Czy jest jakaś przyczyna, że został zdjęty z listy. Chciałam właśnie dodać pozytywną opinię o Euroklinkierze.

OK.

Wysłaliśmy ci hurtowo kilka opinii o wykonawcach - prosze o umieszczenie na liście.

Pozdrawiamy serdecznie.

Teska,

pamiętasz gdzie kupowałaś lub miałaś zamiar kupić świerki?

To było chyba gzieś w stronę morza. Były bardzo tanie pod warunkiem, że się brało hurtową ilość.

Joziu.....w strone morza to chynowo....male swierczki sa w nadlesnictwie tanowo....a w sokolnikach wieksze....

również witam poniedziałkowo - za 5 dni urlopek mam :p

Teska - jak się nic nie pop.... to, w iedzielę będę w ikei, więc ewentualnie pt-sob powiesz co chcesz

nawet nie mogłam wczoraj podlać trawnika, ciśnienia nie było :cry: a potem to, już była noc. normalnie słomę mam :evil:

pozdrowionka

u mnie ledwo sikało z kranu :cry: :cry:

a z ikei narazie dzieki...moja polowa zjawia sie w sobote...wiec w tygodniu smigniemy :lol:

pytanie o drewno 2: skąd braliście, głównie interesuje mnie teren Dobrej i bliskich okolic....

wieżbe w elgeronie, a na szalunki to w tartaku w jasienicy, jakis drugi gatunek trzeba było wiele przerzucić by wybrać proste, :D

jasienica... a gdzie to?

chyba blizej masz do centrum szczecina :lol:

jasienica jest za policami :lol:

Mam pytanko do Klausa.

OK.

Wysłaliśmy ci hurtowo kilka opinii o wykonawcach - prosze o umieszczenie na liście.

Pozdrawiamy serdecznie.

ja też wysyłałem jakiś tydzień temu, albo i wcześniej.... a nie ma :o

Podlewam ciągle ten strop a on pije wode jak diabli :evil: :evil: Po odszalowaniu garażu i polaniu go wodą wyrażnie przecieka w dwóch miejscach na liniach okolo 40 cm, mam się martwić czy to normalne??? :-? :-? :( :(

a masz gęstożebrowy czy monolit?

monolit

hmmm...to znaczy, że pęknięty. poproś kierownika budowy (ale takiego porządnego) żeby rzucił okiem. może można to tak zostawić, może wystarczy zalać jakimś mlekiem cementowym a może trzeba odkuć kawałek i zalać ponownie. generalnie, jeśli nie ma ryzyka, że będzie przemarzał to nie ma problemu, tym bardziej że będzie jeszcze styropian, folia i wylewka cementowa pod podłogę.