Klaus 24.07.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Mam pytanko do Klausa. Dałabym sobie głowe uciąć, że widziałam kiedyś na liście EUROKILINKIER i opinię GrześkaB. I teraz nie widzę . O co tu chodzi? Czy jest jakaś przyczyna, że został zdjęty z listy. Chciałam właśnie dodać pozytywną opinię o Euroklinkierze. Usunąłem na prośbę GrzegorzaB. OK. Wysłaliśmy ci hurtowo kilka opinii o wykonawcach - prosze o umieszczenie na liście. Pozdrawiamy serdecznie. ja też wysyłałem jakiś tydzień temu, albo i wcześniej.... a nie ma będzie, na pewno będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 24.07.2006 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Czy ktos z Was w ostatnim czasie budowal z AnBudem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 24.07.2006 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Czy ktos z Was w ostatnim czasie budowal z AnBudem? my mieliśmy z nimi budować, ale mieli za późno wolny termin, no i byli najdrożsi. Agnieszce1 budowali dach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 24.07.2006 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Czy ktos z Was w ostatnim czasie budowal z AnBudem? my mieliśmy z nimi budować, ale mieli za późno wolny termin, no i byli najdrożsi. Agnieszce1 budowali dach.... Akto u Ciebie buduje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 24.07.2006 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Czy ktos z Was w ostatnim czasie budowal z AnBudem? my mieliśmy z nimi budować, ale mieli za późno wolny termin, no i byli najdrożsi. Agnieszce1 budowali dach.... Akto u Ciebie buduje? jedyna firma która miała wolny termin - Rom-Bud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.07.2006 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 kreciki bardzo Cię lubią jesli tak na to patrzec...to one mnie wrecz kochają.... juz po urlopie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.07.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 witam kupilam dzis solary odstraszajce krety....ciekawe czy sie tego przestrasza - solary sa w promocji jakby ktos chciał w netto Moja sasiadka ma solary na krety i dalej jej kopia nic nie pomaga a ona biedulka zalamana bo niszcza roslinki. to mnie pocieszyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 24.07.2006 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 witam kupilam dzis solary odstraszajce krety....ciekawe czy sie tego przestrasza - solary sa w promocji jakby ktos chciał w netto Moja sasiadka ma solary na krety i dalej jej kopia nic nie pomaga a ona biedulka zalamana bo niszcza roslinki. to mnie pocieszyłaś ktoś jakiś czas temu polecał jakieś chemikalia do odstraszania kretów, skuteczne i niedrogie, do kupienia o ile dobrze pamiętam w castoramie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.07.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 witam kupilam dzis solary odstraszajce krety....ciekawe czy sie tego przestrasza - solary sa w promocji jakby ktos chciał w netto Moja sasiadka ma solary na krety i dalej jej kopia nic nie pomaga a ona biedulka zalamana bo niszcza roslinki. to mnie pocieszyłaś ktoś jakiś czas temu polecał jakieś chemikalia do odstraszania kretów, skuteczne i niedrogie, do kupienia o ile dobrze pamiętam w castoramie przecwiczyłam wszystko....2 udało mi sie złapać.....i znowu jakis sie prztargał......swiece dymne musze kupic na jakis czas jest spokoj....ech.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 24.07.2006 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Na piatek u mnie znowu zapowiadaja 36 stopnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 24.07.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Na piatek u mnie znowu zapowiadaja 36 stopnie K.........wa mać jak długo jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 24.07.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Na piatek u mnie znowu zapowiadaja 36 stopnie K.........wa mać jak długo jeszcze do drugiego tygodnia sierpnia tak niedawno mówili w panoramie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 24.07.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 MAM PYTANIE to znaczy koleżanka moja:ma ona okazje kupić czy dostac działke rolna w Tanowie i ma ona obawy czy jesli sie okaże że gleba jest II klasy to czy uda sie ja przekształcic w budowlana a jeśli nie to czy może tam postawić taki mały gotowy domek drewniany-jesli ktos sie orientuje to prosze o pare słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 24.07.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Witam wieczorkiem. Dziś byłem w gminie na sesji rady. Okazało się że nasza zmiana w planie nie poszła do ogłoszenia bo zawierała błędy . Oczywiście musieliśmy nadzorować przebieg dzisiejszego głosowania bo najpierw Rada odwoływała poprzednią uchwałę by w następnym głosowaniu głosować nad tą bez błędów. MASAKRA Jak się na to wszystko patrzy i się trochę człowiek zagłębi to aż się boję pomyśleć co tak naprawdę musi się dziać na wyższych szczeblach władzy. "Lub czasopisma" to tylko chyba wierzchołek góry lodowej. Jak widać rozrywek władza nam dostarcza na bieżąco dziś się okazało że nasz wielki Sherlock Holmes Pan Krzysztof R. miał rozdwojenie jaźni i czasami prowadził życie nadwornego psubrata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 24.07.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Witam wieczorkiem. Dziś byłem w gminie na sesji rady. Okazało się że nasza zmiana w planie nie poszła do ogłoszenia bo zawierała błędy . Oczywiście musieliśmy nadzorować przebieg dzisiejszego głosowania bo najpierw Rada odwoływała poprzednią uchwałę by w następnym głosowaniu głosować nad tą bez błędów. MASAKRA Jak się na to wszystko patrzy i się trochę człowiek zagłębi to aż się boję pomyśleć co tak naprawdę musi się dziać na wyższych szczeblach władzy. "Lub czasopisma" to tylko chyba wierzchołek góry lodowej. Jak widać rozrywek władza nam dostarcza na bieżąco dziś się okazało że nasz wielki Sherlock Holmes Pan Krzysztof R. miał rozdwojenie jaźni i czasami prowadził życie nadwornego psubrata a najglupsze jest to ze to z naszych podatkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 24.07.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 MAM PYTANIE to znaczy koleżanka moja:ma ona okazje kupić czy dostac działke rolna w Tanowie i ma ona obawy czy jesli sie okaże że gleba jest II klasy to czy uda sie ja przekształcic w budowlana a jeśli nie to czy może tam postawić taki mały gotowy domek drewniany-jesli ktos sie orientuje to prosze o pare słów wydaje mi sie ze jesli mozliwa jest zabudowa to do 500 metrow mozna bez oplat ale nie wiem czy dotyczy to wszystkich klas lepiej sie popytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 24.07.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Witam wieczorkiem, cały dzień polewałam beton na stropie, niektórzy mówia, ze juz po tygodniu nie warto, ale mnie by sumienie gryzło jakby było coś nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 24.07.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Witam wieczorkiem. Dziś byłem w gminie na sesji rady. Okazało się że nasza zmiana w planie nie poszła do ogłoszenia bo zawierała błędy . Oczywiście musieliśmy nadzorować przebieg dzisiejszego głosowania bo najpierw Rada odwoływała poprzednią uchwałę by w następnym głosowaniu głosować nad tą bez błędów. MASAKRA Jak się na to wszystko patrzy i się trochę człowiek zagłębi to aż się boję pomyśleć co tak naprawdę musi się dziać na wyższych szczeblach władzy. "Lub czasopisma" to tylko chyba wierzchołek góry lodowej. Jak widać rozrywek władza nam dostarcza na bieżąco dziś się okazało że nasz wielki Sherlock Holmes Pan Krzysztof R. miał rozdwojenie jaźni i czasami prowadził życie nadwornego psubrata to czysta paranoja...... pomyśl co by moglo sie wydarzyć gdyby was tam nie było dekle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 24.07.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Witam wieczorkiem, cały dzień polewałam beton na stropie, niektórzy mówia, ze juz po tygodniu nie warto, ale mnie by sumienie gryzło jakby było coś nie tak wieczorkiem????? hmmm nocą raczej ja siedziałam do tej pory na budowie gaworzyłam z wykonwcą ........ nie tylko o budowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 24.07.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 MAM PYTANIE to znaczy koleżanka moja:ma ona okazje kupić czy dostac działke rolna w Tanowie i ma ona obawy czy jesli sie okaże że gleba jest II klasy to czy uda sie ja przekształcic w budowlana a jeśli nie to czy może tam postawić taki mały gotowy domek drewniany-jesli ktos sie orientuje to prosze o pare słów najlepiej to niech się dowie w gminie, czy powiecie już nie wiem który urząd za to odpowiada, ale z tego co gdzieś tam mi zaświtało (tylko nie jestem pewna czy cos nie myle) to II klasa to ziemia urodzajna - dobra (nie wiem czy gmina to pozwoli przekształcić), ja miałam V klasę i dlatego nadawała się do budowy, bo rzekomo nie urodzajna, a z tego co pamiętam to teraz przekształcić wziemie w budowlaną moga tylko rolnicy - tak przynajmniej robił znajomy w trzeszczyniu, bo wcześniej sprzedawał ziemie rolne a póżniej musiał czekać na przekształcenie 2 lata i to go denerwowało. Trzeba uważać bo w Tanowie rolnicy są cwani, mi chcieli sprzedać działkę rolna za 40zł/m (to było 5lat temu) a tyle chodziły uzbrojone budowlane. Najlepiej niech koleżanka idzie do gminy i tam się dowie, żeby nie miala problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts