dzióbek 24.07.2006 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Witam wieczorkiem, cały dzień polewałam beton na stropie, niektórzy mówia, ze juz po tygodniu nie warto, ale mnie by sumienie gryzło jakby było coś nie tak wieczorkiem????? hmmm nocą raczej ja siedziałam do tej pory na budowie gaworzyłam z wykonwcą ........ nie tylko o budowaniu czyzby było oblewanie stropu, bo moi chcieli setke (dowcipni) a ja na to a gdzie wiecha A tak wogóle jak wykonawcy, sprawdzają się, jestescie zadowoleni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 24.07.2006 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Na piatek u mnie znowu zapowiadaja 36 stopnie K.........wa mać jak długo jeszcze psioczymy na tą pogodę, ale jak zimno to chcemy upałów - nieprawdaż A tak prawde mówiąc to w naszym klimacie i tak długo ciepło nie jest, zaraz jesień przyjdzie, deszcz, chlapa, błoto, zima wiatry wstrętne i choróbska. Chociaż też mam dość, tydzień chłodu by się przydał i może dalej grzać , aby na chwilę odetchnąć. A tak poza tym ktoś pamięta kiedy padał deszcz?? Plony będą marne i przez to ceny w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 24.07.2006 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Delf kiedy się wprowadzasz do domu? Asia myślę, że we wrześniu Jesteśmy zaproszeni na parapetówkę? parapetów, to jeszcze długo nie będzie, więc, żeby szybciej było, to mówmy o "wizycie" zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 24.07.2006 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Wczoraj jakieś 10 godzin pieliłam trawnik z chwastów, wieczorkiem plecy bolały i okazało się, że sie nieźle spaliłam, a jak chcecie wiedziec, gdzie, to wypnijcie się, jak przy podnodzeniu czegoś z ziemi na prostych nogach..no właśnie tam … where your back changes his noble shape … ...for better one Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 24.07.2006 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 witam kupilam dzis solary odstraszajce krety....ciekawe czy sie tego przestrasza - solary sa w promocji jakby ktos chciał w netto A są jakieś odstraszace na pszczoły (osy, ja tam nie odróżniam). U mnie tego mnóstwo lata na działce a na stropie to chyba gdniazdo mają, cały rój, chyba przez ten upał lecą do wody bo jak zaczynam polewać to jak opętane latają. Na dodatek jeszcze jeden szerszeń jest, bo wielki jak.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 24.07.2006 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Witam Wszystkich po długiej urlopowej przerwie! Didi gratuluję i życzę zdrowia dla Ciebie i maleństwa Mam już rynny i prawie cała dachówkę na dachu wszystko narazie według planu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 24.07.2006 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 czy ktoś z Was ma psa -mastifa tybetańskiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 25.07.2006 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 witam wtoreczkowo Teska - ok. wczoraj podali że Sałacka zeszła była z tego świata bo, dostała wstrząsu anafilaktycznego po ukąszeniu osy. szkoda kobity. wiedziałam, że groźne jest mieć uczulenie, ale aż tak.... chyba się wybiorę na odczulanie. u nas os troszku jest, a ja mam zawsze gwałtowne reakcje jak mnie jakaś dopadnie pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 25.07.2006 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 pozdrawiam wtorkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 25.07.2006 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Czy ktos z Was w ostatnim czasie budowal z AnBudem? my mieliśmy z nimi budować, ale mieli za późno wolny termin, no i byli najdrożsi. Agnieszce1 budowali dach.... nie tylko dach, scianki kolankowe, wieniec, caly garaz tez Co do jakosci wykonanych prac - bez zastrzeżen. Sprawdzic by nalezalo czy ludki im sie nie zmienily ( znaczy sie te robole takie do czarnej roboty ). Zreszta jak w kazdej polecanej firmie - ekipy sie zmieniaja i nie koniecznie jedna dorownuje drugiej w jakosci prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 25.07.2006 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Czy ktos z Was w ostatnim czasie budowal z AnBudem? my mieliśmy z nimi budować, ale mieli za późno wolny termin, no i byli najdrożsi. Agnieszce1 budowali dach.... nie tylko dach, scianki kolankowe, wieniec, caly garaz tez Co do jakosci wykonanych prac - bez zastrzeżen. Sprawdzic by nalezalo czy ludki im sie nie zmienily ( znaczy sie te robole takie do czarnej roboty ). Zreszta jak w kazdej polecanej firmie - ekipy sie zmieniaja i nie koniecznie jedna dorownuje drugiej w jakosci prac. dzieki! Anbud dal nam oferte porownywalna z innymi,mamy jeszcze druga firme ale oni malo budowali ,musimy jeszcze porozmawiac z kierownikiem budowy i zdecydowac sie bo chcemy ruszyc od 1 sierpnia. Nawet nie myslalam,ze to wszystko takie trudne i przez to nie bede spala po nocach a to dopiero poczatek!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka 25.07.2006 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Witam wieczorkiem, cały dzień polewałam beton na stropie, niektórzy mówia, ze juz po tygodniu nie warto, ale mnie by sumienie gryzło jakby było coś nie tak wieczorkiem????? hmmm nocą raczej ja siedziałam do tej pory na budowie gaworzyłam z wykonwcą ........ nie tylko o budowaniu Kacha 72 czy to Ty byłas wczoraj na budowie gdzies po 17? Przejezdzałam dwa razy koło Ciebie - raz bo Jumar zakorkował główną drogę na Bezrzeczu i postanowiłam pojechał objazdem;-) i dwa, bo na końcu objazdu koparka tez zatarasowała drogę to sie nazywa szczęscie blondynki;-)) ula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 25.07.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Witam wtorkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 25.07.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Witam Wszystkich po długiej urlopowej przerwie! Didi gratuluję i życzę zdrowia dla Ciebie i maleństwa Mam już rynny i prawie cała dachówkę na dachu wszystko narazie według planu To moze pochwalila bys sie zdieciami Jaki dalas kolor dachowki i jakie okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 25.07.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Teska jak załatwiłas sprawę transportu z Żabowa? Ile płaciłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.07.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Teska jak załatwiłas sprawę transportu z Żabowa? Ile płaciłaś? przywiezli gratis. ich samochody jechaly rano puste do portu po jakies bloki granitowe... pozniej slyszlam ze robili jakies kwachy ludziom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.07.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 JÓZIU S zadzwon do mnie jak mozesz.....nie moge ci wyslac wiadomosci...bo odpowaiada....ze cie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 25.07.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Teska jak załatwiłas sprawę transportu z Żabowa? Ile płaciłaś? przywiezli gratis. ich samochody jechaly rano puste do portu po jakies bloki granitowe... pozniej slyszlam ze robili jakies kwachy ludziom... no własnie, poweidzieli, że własnym transportem trzeba odebrać.... a znasz jakies firmy w samym Szczecinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 25.07.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Witam wieczorkiem, cały dzień polewałam beton na stropie, niektórzy mówia, ze juz po tygodniu nie warto, ale mnie by sumienie gryzło jakby było coś nie tak wieczorkiem????? hmmm nocą raczej ja siedziałam do tej pory na budowie gaworzyłam z wykonwcą ........ nie tylko o budowaniu Kacha 72 czy to Ty byłas wczoraj na budowie gdzies po 17? Przejezdzałam dwa razy koło Ciebie - raz bo Jumar zakorkował główną drogę na Bezrzeczu i postanowiłam pojechał objazdem;-) i dwa, bo na końcu objazdu koparka tez zatarasowała drogę to sie nazywa szczęscie blondynki;-)) ula Witam tak.... widziałam Cie " zarysowalaś" lekko podwoziem koło mnie trzeba było sie zatrzymać heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 25.07.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Witam wieczorkiem, cały dzień polewałam beton na stropie, niektórzy mówia, ze juz po tygodniu nie warto, ale mnie by sumienie gryzło jakby było coś nie tak wieczorkiem????? hmmm nocą raczej ja siedziałam do tej pory na budowie gaworzyłam z wykonwcą ........ nie tylko o budowaniu czyzby było oblewanie stropu, bo moi chcieli setke (dowcipni) a ja na to a gdzie wiecha A tak wogóle jak wykonawcy, sprawdzają się, jestescie zadowoleni? na razie jest ok .... bez większych zastrzeżeń jakies drobne pierdoły ale takie zawsze wychodzą .... oby nie zapeszyć tfu tfu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts